Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 14
greyeras spune:
Melania la noi problema e ca isi ia jucariile si incepe sa tipe, nu loveste copiii, inca... sper sa nu, e foarte posesiva, nici ea nu e intodeauna. Asta cu jucariile ei, dar mai are un fix cu leaganul deci cand i se pune pata nu mai vrea jos din leagan se inclesteaza pe el de abia o ridic, atunci imi plesneste obrazul de rusine ca se uita toata lumea la noi. Eu tot ii explica dar ea se uita la mine ca prin sticla si imi dau seama ca vorbesc pentru mine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
Melania, taica-su vede cam tot, nu-i zic nimic fiindca e agresiv cu copilul ( tatal lui) si mi-e mila ca-l pocneste.Plus ca vad toti ceilalti copii ce 'tratament' primeste. Am preferat sa plec eu de-acolo, am mers mai departe, in alt loc. Dar asta-i cel mai apropiat de casa si mi-e comod de mers fara carucior,lapte, etc.
Cu jucaariile, cred ca asta-i varsta, al meu nu face crize dar cum vede biciclete,masinute, e musai sa le calareasca. De acasa plecam cu lopatele pt nisip si e suficient, nu lasa lopata din mana nici cand e pe topogan,dupa cum ati vazut
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
Cris s-a constipat rau de dimineata, se chinuia sa faca si deodata a inceput sa planga...cand ma uit sa blocase kkuta in fundulet. Doamne, ce s-a mai chinuit saracutul si a facut si cu nitel sange....Statea si plangea, scutura piciorul, era ud leoarca si nu reusea
. Greyeras parca tu ai avut probleme cu constipatia, adik Adelina...sau ma insel eu. Ce ai facut???
Acum de dimineata stam fara pampers, i-am luat a doua olita, gen scaunel si incerc sa-l imprietenesc cu ea numai ca scoate recipientul pentru pipi

Voi cum procedati cu ei??? Referitor la olita??In rest la noi nimik nou sub soare, nu vrea sa zica nimicuta...este mutulica, in schimb la crizute nu ne intrece nimeni....asa ca ne mai si certam uneori
, iar mai mai baga cate o lula cand simte ca face crima
.
papanash spune:
Am vazut pe mail ca a aparut Ghici 41, e o fetita frumoasa foc dar nu stiu cine....parca-i mai maricica decat piticii nostri, la oki seamana cu Me...
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Adi felicitari pt baietel...dc te-am felicitat mai accepta o data felicitarile mele
ANDREEA11 spune:
Greyeras, Melania cred ca nici unui copil nu-i place sa-si dea jucaria. Eu pe Cris nu-l oblig niciodata sa cedeze jucariile LUI in favoarea altuia, insa dc vrea altele, ale altui copil, ori facem schimb, ori dc respectivul nu le da, il iau indiferent de repercursiuni-urlete, tavaleli, planset.
papanash spune:
Andreea, da-i para, suc de fructe, iaurt si o sa scape de constipatie.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
luy spune:
La multi ani, Valentina !
Sa-ti fie viata plina de iubire si fericire alaturi de cei dragi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )