Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Nici noi nu prea vorbim insa stim o gramada de lucruri. Tine minte foarte multe locuri sau persoane, reproduce sunete sau cum fac animalele, este un actor perfect cand isi doreste ceva stie sa planga cu lacrimi de crocodil si daca nu il bag in seama plange si mai tare.
Ma deranjeaza f mult ca arunca cu ce are in mana (jucarie, biscuit) daca ii spun ca nu are voie ceva sau adac il cert....face crizute cam din orice...daca vede masina lu bunicu sau a lui tati ca pleaca fara el e jale mare....
si eu il las sa se crizeze sa vad cat il tine...nu-i mai spun nimic.

Marea noastra pb ramane tot masa de pranz. Am fost la dr si i-a dat TONOTIL N 10 fiole pt pofta de mancare....a mai folosit cineva asa ceva?

Roxparcxa tu spuneai ceva de un produs de la plafar pt pofta de mancare....cum ii spune?

Asa...si dr ne-a stabilit un alt program de masa pt ca T la max 13.30 adoarme...asa ca dimineata la 5 bea un biberon de lapte cu cereale, la 8 mancam iaurt si la 12 masa de pranz apoi la 16.30 fructele (cu branzica calcica sau biscuit sau simple bucatele) si seara ma 20 mananca Almette sau cascaval cu paine sau laqpte cu orez sau gris pt ca la 23.30 sa se trezeasca dupa bibe. Dar nu vrea carne...pireurile noastre sunt fara carne ca altfel scuipa.

De ou nu poate fi vorba decat in combinatie cu fructe ceea ce nu prea ma incanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Valentina la multi ani!!! Sa ai parte numai de bucurii de la puiutii tai dragi, sa fii sanatoasa si sa ai satisfactii pe toate planurile!!!

Am fost la medic de doua ori. Odata la prinz cind nu am gasit-o si acum.
Roxana cred ca ai dreptate cu alergia. Acum trei zile i-am dat sa guste un pic de sunca si cred ca de la aia i se trage.
O sa ii dau Calritine si calciu 5 zile sa vedem poate dispar.

Claritine NU e pentru copii asa mici.

Asa ti-a zis doctorita, ca e alergie alimentara? Si sa-i dai Claritine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
uite www.flickr.com/photos/16792873@N07/3555157216/" target="_blank">sarbatorita, www.flickr.com/photos/16792873@N07/3555157882/in/photostream/" target="_blank">petrecaretul numarul doi, si fa cunostinta cu www.flickr.com/photos/16792873@N07/3554348109/" target="_blank">Mar si Piersica

Frumoasa foc sarbatorita, tare atat pe ea cat si pe petrecaretul numarul 2... Mar si Piersica sa fie la voi

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
baiatul meu azi era la scoala, a evoluat de la gradi,

Cecilio, au astia si facultate pe acolo? Ca in ritmul asta nu stiu ce-o sa faca Cristi saptamana viitoare!

=====================

Mergi la inceput

La multi ani Valentina!

Sanatate si numai bucurii!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Salutare!!!
Cris s-a constipat rau de dimineata, se chinuia sa faca si deodata a inceput sa planga...cand ma uit sa blocase kkuta in fundulet. Doamne, ce s-a mai chinuit saracutul si a facut si cu nitel sange....Statea si plangea, scutura piciorul, era ud leoarca si nu reusea. Greyeras parca tu ai avut probleme cu constipatia, adik Adelina...sau ma insel eu. Ce ai facut???
Acum de dimineata stam fara pampers, i-am luat a doua olita, gen scaunel si incerc sa-l imprietenesc cu ea numai ca scoate recipientul pentru pipi
Voi cum procedati cu ei??? Referitor la olita??In rest la noi nimik nou sub soare, nu vrea sa zica nimicuta...este mutulica, in schimb la crizute nu ne intrece nimeni....asa ca ne mai si certam uneori, iar mai mai baga cate o lula cand simte ca face crima.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Da noi am fost cu problema constipatiei, esential este sa scoti o perioada din alimentatie ceea ce stii ca il constipa, gen banane, orez, morcov, branzica de vaci si sa te axezi pe fructe si legume multe. Cum a zis si Papanash para este foarte buna, la fel si sucul de portocale.
Cat despre olita nu stiu ce sa-ti zic, acum depinde de copil. Eu una am pus-o de la 8 luni si nu am schimbat niciodata olita, i-am luat cea mai simpla olita posibila si o pun intodeauna dimineata dupa ce se trezeste si face si pipi si kk, iar pe timpul zilei o mai pun cand si cand. Oricum Adelina cere acum olita cand face kk ramne sa trecem la operatiunea fara pempers. Deja i-am luat chilotei si cand vom iesi afara nu-i mai pun pempers, dar vom sta pe langa bloc ca sa merg in casa sa o schimb.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

danuta36, sanatate multa, sa va fie bine cat mai repede!

Si e posibil ca bubitele sa fi fost de la asta?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Drept sa-ti zic, eu de-abia astept sa-l dau la gradi

pai si ce mai astepti? Cand incepeti?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Asa...si dr ne-a stabilit un alt program de masa pt ca T la max 13.30 adoarme...asa ca dimineata la 5 bea un biberon de lapte cu cereale, la 8 mancam iaurt si la 12 masa de pranz apoi la 16.30 fructele (cu branzica calcica sau biscuit sau simple bucatele) si seara ma 20 mananca Almette sau cascaval cu paine sau laqpte cu orez sau gris pt ca la 23.30 sa se trezeasca dupa bibe. Dar nu vrea carne...pireurile noastre sunt fara carne ca altfel scuipa.

De ou nu poate fi vorba decat in combinatie cu fructe ceea ce nu prea ma incanta.

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Dar Tudor nu mananca deloc mancarica, gen supa, ciorba, sau alte feluri gatite? Eu ii dau asa pe la 6 un bibe cu lapte, la 9 - 10 cascaval, omleta, cremwusti, sunca de pui, almette, unt cu gem, etc. (bine nu toate o data in fiecare zi altceva), la 13 ciorba sau supa, dupa somnicul de pranz pe la 16:30 -17 felul doi care contine neaparat carnita, ca desert ii dau fructe pasate cu biscuite, pe la 19 mananca un iaurtel, iar cand intram in casa de afara daca vrea mai mananca ceva mancarica apoi bibele de seara cu cereale.

Mergi la inceput

Fug ca s-a trezit fata, trebuie sa ne dragalim.

Mergi la inceput