Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Am fost la medic de doua ori. Odata la prinz cind nu am gasit-o si acum.
Roxana cred ca ai dreptate cu alergia. Acum trei zile i-am dat sa guste un pic de sunca si cred ca de la aia i se trage.
O sa ii dau Calritine si calciu 5 zile sa vedem poate dispar.

Gabriella, Adimercedes, Valentina si tuturor mamicilor

Roxana, super ca ai aranjat pentru Sardinia. Chiar ma uitam ca preturile sunt la jumatate acum fata de perioada in care am luat eu bilete pentru Turcia. Merge si Andrei la Disneyland?

Adimercedes, multumim. Cu apartamentul in Bucuresti nu am facut nimic. In iulie se termina contractul la cel inchiriat. Au mai scazut preturile, poti face contract de cumarare la aprtamente si cu avans citeva zeci de k, dar depinde ce vrei. Nu ne-am concentrat cu adevarat asupra problemei, sa ne gindim ce ar fi mai bine pentru noi. Nu stim nici ce proiect va avea sotul din toamna...
Dupa cum vezi eu stau mai mult la P.N., (love this town!!! curat, verde cu un Spa de milioane)e mai dificil pentru sot ca vine in fiecare week-end...
Sunt sigura ca ce va fi sa fie pentru noi se va intimpla...

Ma bucur ca Lisa e bine iar tu ai trecut in a doua jumatate a sarcinii. Cu atitea mamici noi ma bate si pe mine gindul...totul se reduce acum la cit de altruista sunt...

Papanash, super peripetiile lui Andrei!!! Foarte tare mai putin partea cu sperietura voastra.Pentru urmele de pix este un spray de la Amway care le scoate.

Cecilia, deja la scoala!!! Revedere frumoasa si numai bine amindurora!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Erina, si Lisa a mancat de cateva ori sunca - a fost dupa micul ei dejun, cand mancam noi si a vazut si a vrut sa guste. Nu am vrut s aii dau, dar a inceput s aplanga si mi s-a facut mila de ea si am lasat-o sa manace. A mancat cu ff mare pofta, i-a placut, insa mi s-a parut ca i-au aparut ceva bubite pe fata si s-a modificat tenul pt o perioada, era parca ff uscat. Nu i-am mai dat si si-a revenit.

Faza e ca sunca, cam indiferent de firma, provenienta sau tip de carne, contine nitriti, care sunt ff toxici, mai ales pt cei mici. De aceea eu nu i-am dat Lisei DELOC cremvusti, mezeluri etc, mai ales de la supermarket. I-am dat de cateva ori carnati la gratar, dar facuti de un macelar de incredere si luati la bucata. Sunca asta pe care o mancam noi tot de la macelarul nostru am luat-o, insa mi-a zis ca nu e recomandata pt Lisa pt ca are nitriti. Si orice sunca iau, contine nitriti! Asa ca m-am ferit sa mai vada la noi ca mancam, si noi am limitat consumul si acum ii dau alte chestii dimineata/seara.

Bafta si cu deciziile pe care vreti sa le luati.

Sper sa isi revina repede Daria. Pupici la fete

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Carpatina si Adi, da, joc la loto. Saptamana asta nu mi-a iesit nimic la 5 din 40 si nici la joker, sa vedem duminca. Eu nu ma las, nu-mi pierd speranta .

Sim, atunci bafta multa, sa fie cu noroc data viitoare! Si duminica, bineinteles!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Adimercedesmultumesc ! trece repede timpul !te-ai gandit la nume ?
Lisa era in actiune, normal , cum altfel!?

Ceamica, inca nu am ales nume. Cred ca vom face ca si la Lisa, vom avea 2 si vom hotari pe moment, care e mai potrivit .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Adi felicitari pt baietel...dc te-am felicitat mai accepta o data felicitarile mele

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea, multumesc

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

danuta36, sanatate multa, sa va fie bine cat mai repede!

Si e posibil ca bubitele sa fi fost de la asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumim
Deocamdata asa cred,sper ca dupa tratament,sa dispara...vedem ce zice si pediatra.Eu am citit ca parazitii pot da eczeme,dermatite atopice...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Valentina la multi ani!!! Sa ai parte numai de bucurii de la puiutii tai dragi, sa fii sanatoasa si sa ai satisfactii pe toate planurile!!!

Am fost la medic de doua ori. Odata la prinz cind nu am gasit-o si acum.
Roxana cred ca ai dreptate cu alergia. Acum trei zile i-am dat sa guste un pic de sunca si cred ca de la aia i se trage.
O sa ii dau Calritine si calciu 5 zile sa vedem poate dispar.

Claritine NU e pentru copii asa mici.

Asa ti-a zis doctorita, ca e alergie alimentara? Si sa-i dai Claritine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

si noua ne-a prescris pediatra tot sirop Claritine,pt alergie,apoi pe prospect am citit ca nu se da la copii sub 2 ani

Mergi la inceput

Bernix,Ceamica multumim am citit ca antihelminticele ataca ficatul..sa speram ca nu prea tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare.
noua azi ne-a spart masina a lasat-o cu antiradarul pe ea si dupa 2 ore, pac !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Danuta multa sanatate!

----------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff,c e nesuferiti! Hotii astia sunt pe faza nu gluma. Si eu vad cum mai misuna prin parcare oameni necunoscuti si mai aud dimineata: mi s-a furat aia sau ailalata. belea cu astia!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput