Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
Carpatino, am amanat momentul cu gradi ca-s mai multe variabile in joc. langa casa nu sunt decat pt copii mai mari, ma mai gandesc la varianta schimbarii jobului si de cateva zile ma bate gandul schimbarii apartamentului, m-am saturat de zona asta.
Erina, am scos complet urmele de pix cu vanish pe pete, din prostie nu mi-am pus manusi si am frecat un pic asa, m-am ales cu niste bube....
Danuta, multa sanatate piticei, si eu \stiam ca viermisorii dau astfel de reactii.
Adimercedes, am avut asa o idee dupa ce-ai scris tu ca ai dureri de sold, oare micuta n-a vrut sa te imite,ma gandesc , daca te-a auzit pe tine ca ai dureri poate asa a inteles ea ca trebuie sa zica, din simpatie pentru mami .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
Emma,Papanash multumim
io abia astept sa ne dea pediatra tratamentul adecvat,ca deja mandra mea se trezeste noaptea sa se scarpine la bubite,isi freaca picioarele de marginea patului si nu mai doarme bine...
Nasol moment,cu spartul masinii..si noi o lasaram in strada in seara asta,ca pe langa bloc era full..
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Marea noastra pb ramane tot masa de pranz. Am fost la dr si i-a dat TONOTIL N 10 fiole pt pofta de mancare....a mai folosit cineva asa ceva? |
Melania, eu i-am dat in doua randuri lui Vladi Tonotil N, o data cand era mai micut i-am dat 1/2 fiola timp de 10 zile si s-a vazut efectul dupa vreo saptamana de cand am terminat tratamentul... manca binisor de la aproape nimic. A doua oara i-am dat acum vreo 2 luni, cate o fiola pe zi timp de 10 zile dar in timpul tratamentului a facut pneumonie si pofta de mancare s-a redus vizibil.
Eu i-am mai dat pentru apetit si Bio-Cin, se gaseste la "Farmaciile Dona", intre timp a facut enterocolita (acum 2 saptamani) deci nu se punea problema sa manance mai bine. Acum, dupa boala, mananca relativ bine, e fan tocanite si supe limpezi de pui sau vita.
Nu-ti face probleme de cantitatea pe care o mananca, important e sa accepte gusturi noi. Un copil in general mananca exact cat are nevoie. De exemplu Vladi mananca extrem de putin cantitativ, comparand cu alti copii dar probabil are arderile lente de pune pe el si e "bine pe fizic"
E important ca atunci cand ii dai de mancare sa eviti cat de mult posibil distragerea atentiei (gen TV, jucarii sau glume) ... sunt inamicul nr. 1 al apetitului.
Tot ce-ti spun sunt din proprie experienta, am un copil extrem de scarandiv la masa dar de putina vreme s-a dat pe brazda. Incearca sa-i pui la indemana mancarea, eventual te prefaci sau chiar gusti, apoi prefa-te ca nu-l bagi in seama. Nu se poate sa nu guste, macar de curiozitate. Si inca ceva: chiar nu e tocmai indicat, fa-i mancarea de pranz usor mai sarata. ( in timp i-o reduci la loc). Copii sunt incantati de "sarea-n bucate" si asa il poti face mai usor sa accepte mancarea gatita).
Bafta multa!
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Erina spune:
Buna seara!
Am fost astazi la tara. Ne-am ozonat. Vremea a fost cind insorita cind innorata. Daria iar a plins la vederea fiecarei musculite. Atit ii e de frica de ele ca le cauta cu privirea. Dimineata am vrut sa ii aranjam un pic parul dar incepea sa plinga cind vedea firele de par tunse de la un baietel.
Carpatina
, am citit pe prospect ca nu se da sub 2 ani asa ca nu i-am dat. Medicul nostru de familie ca si alti citiva pediatri din oras adora sa prescrie medicamente periculoase pentru copii, reducind doza ce-i drept dar...
. Se mira si farmacistii cind aud de acid nalixidic sau olinth prescrise la virste atit de mici
.
Bubite nu au mai aparut. Adimercedes multumim. Si Daria a poftit la sunca pe care o mincam eu. Sunt constienta ca enzimele sunt foarte periculoase. Avem in oras o fabrica mare care livreaza in toata Romania si pentru care a asigurat in trecut transportul firma fratelui meu.
Mi-am amintit ca Daria a mincat duminica trecuta pentru prima data ficat de pasare. Poate fi si de la ala...nu stiu ce sa zic. Oricum e clar alergie alimentara si am sa fiu mai atenta pe viitor. 
Papanash, multumim. O sa ii iau si eu Darei Pivalone miine. Mucii sunt la fel plus ca a avut o stare destul de "miriita".
In ultimul timp nici Daria nu da jucariile mai ales daca e un copil mai mic pe care nu il cunoaste. Adora insa copiii mai mari.
Am citit despre Barcelona. Sa fie tot ce vrei si mai mult!!! Va prinde bine un pic de respiro dupa o perioada aa tensionata datorata problemelor de sanatate ale socrului.
Sim si sotul joaca cind sunt reporturi dar pina acum degeaba... Mult noroc!!!
Melania, bine ai revenit cu vesti. Criza asta a afectat aproape pe toata lumea. Stiu ca si voi construiti si imi imaginez ca e greu acum. Eu zic ca o mica vacanta o sa reusiti. Eu sfatuiesc pe toat lumea care poate sa profite de oferte last minute. Am vazut ca sunt f. avantajoase.
Si eu ma simt foarte down in unele zile.
Ai schimbat ceva in dieta? Beai cafea inainte si ai renuntat? Cind am locuit in Iasi o vizita la moastele Sfintei ma reincarca energetic. Nici niste vitamine nu ar strica...
Bafta cu Tudor
sa accepte repede toate felurile de mincare. tare e greu cind nu vor sa pape...
Greyerash, sa va fie de bine plimbarile. Inca odata bravo pentru succesul cu olita!!! Maninca foarte bine Adelina.
Andreea, sper sa ii treaca rapid constipatia lui Cristi. Daria s-a mai reglat. I-am mai taiat din lactate plus ca ii dau in fiecare dimineata fructe. Dupa 3-4 zile s-a vazut efectul.
Luiza sa poarte Maria sanatoasa sandalutele. Inca asteptam pozele facute de prietenul pasionat de fotografie.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Andreea bine ai revenit.
Si eu ma pling ca nu maninca Daria dar stiu clar cauza. Nu maninc niciodata cu ea.

Ai mare dreptate in ce spui. Si ei ii place mai condimentat. Pupici si sanatate lui Vladi!!!
Danuta, saracuta Miruna. Sper sa rezolvati cit de repede

. Acum ma bate gindul sa ii fac si eu Dariei o coprocultura, just in case...
Emma, te salut aici!!! Ne vedem luni la sala? Am ceva info despre un ortoped bun la Iasi.
Papanash, ce aiurea!!! Si eu am vazut-o azi zgiriata si clar e de la un "binevoitor".
Erina spune:
Va las citeva poze noi cu Daria de aici incolo.
O seara linistita, pe miine!!!
devylla spune:
Bafta mea ca nu se mai scrie ca pe vremuri...caci altfel nu mai apucam eu sa citesc din urma...
Sa vedem,
Piciulika felicitari pentru bb2.Sa fie intr-un ceas bun!Sarcina usoara!
Ramoneasca Felicitari pentru noul membru din familia voastra!Recuperare rapida.
Adimercedes felicitari pentru baiat!Cred ca e minunat sa ai fetita si baiat!Si am auzit tot spunandu-se ca pentru ca cei doi frati sa se inteleaga armonios si cand vor fi mari ca fetita sa fie cea mare :)Acuma sa ne spui daca asa e...
Felicitari celor care si-au sarbatorit ziua onomastica!
Am senzatia ca uit sa felicit pe cineva...sa nu mi-o luati in nume de rau...nuronul gravid isi face datoria se pare...gandeste pe un sfert.(plus ca mai e si blond
)
Valentina un calduros La multi ani!
Yaia La multi ani! in avans,nu stiu daca maine apuc sa intru.
am vazut o groaza de pozici noi.Ce mari au crescut copii,nu-mi vine sa cred.
Erina sper ca duminica trecuta ati petrecut frumos si sotul ti-a fcut o surpriza frumoasa.Cu intarziere o mica dedicatie pentru voi: http://www.imeem.com/justcherry/music/6yN0yPQq/ken-hirai-loving-you/
Daria e o scumpete de fetita.
aaa mi-am amintit
Betty felicitari pentru flacaul2.Sarcina usoara in continuare!
Papanasho evenimentele sunt deabia luna viitoare.Cand am scris mesajul ala aveam impresia ca suntem deja in mai.asadar in iunie avem pe 22 si 25.
Ideile tale de cadou-surpriza au fost tare originale.Nush insa in ce masura le pot pune in aplicare...inca cadoul e in curs de realizare.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Erina ca ai adus vorba intr-o postare mai veche.
Slava Domnului,Erika nu are atopie...ca chiar aici cu umiditatea din timpul verii o incurcam.Are doar pielea f uscata...de la o vreme am inceput din nou sa o dau cu crema,de curand i-am luat si eu shea butter si se vede o schimbare,in sensul ca pielea este mai moale,mai catifelata...iar portiunile unde pielea era tare,s-au micsorat.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Erina spune:
Buna dimineata! Cafeluta pentru toata lumea!!!
Sabina Y. Cum ai stiut? Imi place mult Ken Hirai iar cintecul e un clasic pe care il ador!!!
Ma bucur mult ca nu are Erika atopica. Stiu ca e greu in conditiile de umiditate de la voi.
Te-ai facut blonda? De ce ai spus asa despre neuron???
Aniversari frumoase iti doresc. Sa iti spun ce mi-ar placea mie sa primesc. Un cadou pe care sa il port la mine si sa il am multi ani: portofel, portkey, o agenda frumoasa legata in piele, o geanta (Coach
). Pentru aniversarea voastra as face o foto artistica alb-negru cu tine burtica si Erika imbracate in alb, as mari-o si inrama-o.
Iti las si eu o dedicatie de pe melagurile noastre. www.youtube.com/watch?v=INvQ41EIs-0" target="_blank">Akcent-My name. pentru ca sunt foarte curioasa ce nume minunat va avea bebelina ta.
Eu am primit de aniversare de la sot un voucher la spa. E ceea ce mi-am dorit.
Cit despre cum se inteleg fratii. Cind eram copii eu ma certam zilnic si chiar ma bateam cu fratele meu mai mic cu 4 ani. Acum ne intelegem super. Ne-am maturizat si ne-a venit mintea la cap.
Pupici Erikai!!!
Erina spune:
O duminica frumoasa dulcetele si papanasi!!!
Zicea Papanash de petrecerea de 2 ani. Eu as vedea-o asa: o pajiste frumoasa intr-un parc bucurestean. Fiecare isi aduce rogojina, micarea de prinz si ceva jucarele pentru copilasi si socializam relaxat in aer liber...