Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Salutari de la etajul 8
in sfarsit am gasit telecomanda de la aerul conditionat, asa ca mi-a crescut moralul.
Erina, nepoata mea a fost in parc cu catelul si acasa i-a scos 34 capuse care n-apucasera sa intre in piele, erau pe blana. Nu cred ca e o idee buna sa mergem pe iarba ( nici nu stiu pajisti in parcuri unde e voie, ca doar suntem in Romania ), tot din iarba Andrei a luat purici acum cateva saptamani....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina faza cu neuronul blond si gravid e o gluma ce umbla pe forum...in sensul ca gravditatea nu ma mai lasa sa gandesc normal,ca nu mai am capacitatea de-a ma concentra si de a disccerne ca inainte :)

Ma bucur ca ti-a placut Hirai Ken,am banuit eu ceva...
Numele bebelinei inca nu i l-am ales,ne-am oprit insa la doua variante:Alisa sau simplu Lisa.Asteptam insa,poate ne mai vin si alte idei :)Cu Erika a fost asa pac si gata.Mie mi-a venit in minte numele,si sotul a fost incantat din prima clipa si asa a ramas.
Eu vroiam mult sa o cheme Daria.Insa e dificil cu gasirea heloglifelor(kanji) si nici sotului nu i-a placut tare mult.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

myral, ma tot tin de o saptamana sa-ti raspund si nu reusesc...
Mie nu-mi pare rau ca am intarcat Degetica, chiar imi doream asta, fiindca tanjeam de mult dupa putina libertate, si cam ajunsesem la capatul puterilor dupa atata timp de alaptat un copil tipator si nedomitor pe timp de noapte, cam ca mititica ta.
Nu inseamna insa ca nu am nostalgia momentelor respective... O am, si sunt convinsa ca daca Degetica n-ar fi fost atat de cooperanta la intoarcerea de la Istanbul as fi relactat, ca nu m lasa inima sa o aud urland. In cazul noastru insa, nu s-a intamplat asta. De cerut sanul, il cere si acum la o luna de la intarcare, dar intelege imediat ca nu mai e lapte, ca mama a pus laptele in canuta si ca-l bea cu paiul.
Bafta si voua cu intarcarea, ca oricat ai amana momentul, el se apropie si e inevitabil!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Si mai vreau sa intreb ceva, poate sunt mai informate mamicile cuc copilasi mai mari.
Ce se intampla cu alocatia copilului la sharsitul celor 2 ani? Cum se procedeaza cu carnetul de alocatii? Trecerea la cei cativa zeci de lei se face automat sau e nevoie sa facem noi demersuri?

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

papanash, am ramas uimita de ce a facut Ghighi. Ai ceva de tras cu el... Ce n-am inteles e daca el chiar a chemat singur lifturile si a urcat la etaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele,ajutati-ma si pe mine ca de cateva zile am ajuns la capatul puterior.Ryuji e foarte nervos de vreo 5-6 zile incoace,plange aiurea,tranteste orice ii pica in mana,se tavaleste si pe jos cateodata cand plange.A inceput sa mai ii traga si cate una lui Naoki.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el;trebuie sa ii fac numai pe plac.O fi ceva de la maselute?Sa il duc la doctor?
Am vrut sa pun pe blog un filmulet demonstativ,dar am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, foarte neplacut...capuse,puricii or fi fost de la comunitari?
Noi am vazut ieri un pui de sarpe chiar in poarta casei...sunt si ele lighioanele pamintului...
Chiar nu e posibil sa ai un picnik mai maricel in vreunul dintre parcurile Bucurestene? In orice tara civilizata poti iesi cu patura in parc...Despre un strand frumos sau o locatie asemanatoare ce ziceti?

Sabina Y. stiam despre sintagma "neuron gravid" dar era prima data cind citeam despre neuron blond. Chiar ma gindeam cum ti-ar sta.

Si ARISA si RISA Yamamoto suna minunat!!! Sunt sigura ca dupa ce vedeti fetisoara bebelinei o sa stiti care dintre ele.
Noi ne-am hotarit la Daria imediat dupa morfologia fetala cind am aflat ca e fetita. Oscilam la ceva nume mai straineze dar sotului i-a placut Daria si asa a ramas. Daca esti pasionata poti sa te uiti si pe ceva numerologie inainte de alegerea numelui.

Ayumi, ori e de la dintisori ori e frustrat ca nu poate vorbi si nu se face bine inteles. Nu papa nimic cu cacao sau cu alte ingrediente care l-ar putea agita?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Erina,cacao nu,nu mananca.Ce alimente l-ar mai putea agita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ayumi, am cititv despre Paste, hanami, golden week si retetele gustoase. Ai doi baieti tare dragalasi. Sa aiba mult noroc si sa fie sanatosi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Erina,multumim pentru vizita si cuvintele frumoase.

Mergi la inceput