Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ayumi, aditivii din mincare cum ar fi colorantii, potentiatorii de gust. Despre zahar parerile sunt impartite. Desemeni unele mirosuri ii pot agita.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aha,multumesc pentru raspuns.O sa fiu mai atenta.Dulciuri nu le dau cana,stii ca japonezii sunt cam "kibishii"(stricti) cu mancarea copiilor.

Mergi la inceput

Asa e dar eu daca as trai in Japonia i-as da Dariei jeleurile ale din konnyaku sau cele de fructe plus okashi-ii aia super deliciosi. Nu mai spun de biscuiteii (fara crema) de pe la firme ca Meiji.
Ce dor imi e de Japonia!!! Dac toate merg bine poate reusim sa mergem intr-un sejur in toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Chiar?Mi-ar place sa ne cunoastem.Mai vorbim pana in toamna.Eu stau departe de Devylla;stau aproape de orasul Nagoya.

Mergi la inceput

Ayumi, daca vin poate organizam sa ne vedem la jumatatea drumului toate trei. Eu o sa merg in Tokyo, Yokohama si vreau sa urc si pe Fuji.
Aproape de nagoya zici: am fost trei zile acolo. Uite poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernix, eu primesc alocatia Mirunei pe card, impreuna cu cea a lui Vlad. Si inainte de card prin mandat. Fara carnet de alocatie. Si are 6 ani.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Yaia maine probabil nu o sa am net (incununarea saptamanii trecute de cosmar), asa ca iti spun de astazi la multi ani, fericiti, impliniti, si asa cum ti-i doresti. Sa ne traiesti!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am revenit acasa mai devreme, dar ne-am rasfatat cu un somn mic si apoi am fost sa cumparam cate ceva pt maine si m-am ales si eu cu 2 perechi de pantaloni.

Cristi m-a pedepsit rau ca l-am lasat acolo, nici nu a vrut sa vb cu mine, abia dupa 10 minute s-a uitat spre mine si mi-a zis mami....am crezut ca mor nu alta, era suparat pe noi,initial m-am gandit ca nu ma recunoaste( m-am tuns, am uitat sa va spun)nici la tati nu a avut alta reactie, se uita la noi de parca nu ne cunostea si se ascundea dupa piciorul lui mamaie...dar dupa cele 10minute, nu am mai suflat,nu mi-a displacut....insa a devenit un alintat, nu mai accepta sa nu facem ca si el, daca ii spui ca nu trebuie sa faca ceva...bate din picioare si tipa, mamaie face tot ce spune el sa nu il supere........o sa am mult de furca dupa ce il aduc acasa, dar momentan sunt linistita ca este bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Salutare!!!
Cris s-a constipat rau de dimineata, se chinuia sa faca si deodata a inceput sa planga...cand ma uit sa blocase kkuta in fundulet. Doamne, ce s-a mai chinuit saracutul si a facut si cu nitel sange....Statea si plangea, scutura piciorul, era ud leoarca si nu reusea. Greyeras parca tu ai avut probleme cu constipatia, adik Adelina...sau ma insel eu. Ce ai facut???
Acum de dimineata stam fara pampers, i-am luat a doua olita, gen scaunel si incerc sa-l imprietenesc cu ea numai ca scoate recipientul pentru pipi
Voi cum procedati cu ei??? Referitor la olita??In rest la noi nimik nou sub soare, nu vrea sa zica nimicuta...este mutulica, in schimb la crizute nu ne intrece nimeni....asa ca ne mai si certam uneori, iar mai mai baga cate o lula cand simte ca face crima.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

eu ii mai dau lui Cristi seminte decojite si face fff repede si usor kk, nu il las fara sa faca kk macar odata pe zi.

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
baiatul meu azi era la scoala, a evoluat de la gradi,

Cecilio, au astia si facultate pe acolo? Ca in ritmul asta nu stiu ce-o sa faca Cristi saptamana viitoare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

nu au facultate...din pacate, daca aveu sigur il ducea tataie si acolo, mai ales daca era director

asa crestem

Mergi la inceput