Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Crishtina, sa stii ca am vrut sa te strig intr-o zi, dar a trebuit sa fug la un meeting si nu am mai apucat sa o fac...deci asa, cu peripetii si stres...stresul nu-mi place, ca nu face bine la burtica! Unde in Romania ati fost?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Ehe...vad ca cineva tot s-a gandit la noi.. Da...stresul nu imi place nici mie...dar cand apar situatii neprevazute nu prea ai ce face. Prin Moldova am fost

Ahaaaa, esti de-a mea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Valenina, La Multi Ani!!!Sa fii fericita si sanatoasa, draga mea!

Luy, ce bine ca ati mai bifat pe lista multe lucruri cu ocazia Baby Expo! CE mai face mica printesa? Se pregateste intens de gradi? Sara e absolut fascinata de gradinita, am fost o singura data cu ea cand am inscris-o, si de atunci recunoaste cladirea si se bucura si aplauda cand trecem pe acolo, e aproapoe de noi! Ieri s-a lasat insa cu lacrimi de crocodil ca nu am si intrat, dar era ora de pranz...Asa ca sper ca sentimentele sa se mentina si in august-septembrie! Ceea ce va doresc si voua, desigur!

Erina, sanatate Dariei, sa ne tii la curent!

Cecilia, eu inteleg ca n-ai mai avut rabdare! DRum bun si sa nu- sufoci baiatul de atatia pupici!

Yaia, bravo mami, relaxare maxima, ai nevoie si o meriti pe deplin~!

Annisiami-i dat ceva emotii ca esti gravi si tu...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Yaia multumesc, esti o draguta dar nici chiar asa , vreo frumusete rapitoare
ce pot sa zic de ziua libera ,decat ca te invidiez, odihna placuta si relax total

Erina felicitari pentru premiul nepotelului, la cat mai multe

Vale e trecuta in lista , doar de azi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

abia acum am reusit sa reincarc pagina .
sa va pove de ieri, cum l-am pirdut pe Andrei.
am fost la birou, sa pupam 2 colegi aniversati ( apropo, de-acolo nu merge forumul, eram sigura, nici poze, nimic, nimic) si la un moment dat, l-am lasat pe Andrei in birou ,pe scaun, desena ceva pe o agenda, sub supravegherea sefului ( care sef are un baiat mai mare cu 2 luni decat andrei )si eu am plecat cu fetele la o tigara, intr-o camera alaturata.
dupa 2 minute vine sefu si zice 'piticu e aici, nu? 'eu am inghetat, nu de alta dar la venire s-a bucurat mult ca a vazut 3 lifturi si ne-am plimbat un pic cu ele ca altfel n-a fost chip .
l-am cautat intai la noi la parter peste tot, inclusiv wc, apoi la et 1, unde l-am gasit foarte fericit, era intr-un office de leasing, se plimba mandru cu pixul in mana printre clienti, receptionera nu l-a vazut ca i-a trecut prin fata biroului prea inalt sa-l zareasca....erau vreo 4 clienti pe scaune cu dosare in mana, asta se ducea sa deseneze pe ele....astia se amuzau dar nimeni nu se intreba de unde a aparut piticul voios....cand m-a vazut a inceput sa strige victorios 'mama-mama' si imi arata ce a desenat pe tricoul cel nou si galben ....

in rest, 2 imprimante pe care le-a dereglat, a 'completat' vreo 2 polite de asigurare, a colorat putin pe pereti , a inundat putin mocheta cu dozatorul de apa... ce mai, a fost in elementul lui...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash, super tare ghighi, dar sa nu-i intre in obicei, ca nu te vad bine

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Gabriele, am plans putin pe langa tati si ma duce azi la baiat, el se intoarce la noapte ca are treaba maine, daca nu ar avea nevoie de masina plecam singura, dar asa ce pot sa zic, ne trebuiesi bani, ma intorc probabil cu un microbus, daca nu si-o face mila de mine duminica sa vina sa ma si aduca

asa crestem

Mergi la inceput

Inca una si ma duc sa termin bagajul, baiatul meu azi era la scoala, a evoluat de la gradi, se juca veselie mare cu copii, cred si eu ca ii place, aici sunt multi copii, cica statea in cerc si se jucau am pierdut o batistuta, una din fetite era pedepsita ca nu a vazut batistuta si trebuia sa sara intr-un picior(eu nu mai tin minte treaba cu pedepse la jocul asta), el imita tot ce fac copii,dar nu poate sa sara intr-un picior asa ca topaia si chiuia de bucurie...o sa vad ce bucurie o sa fie pe el cand ne-o vedem....

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt cam prinsa cu inspectoarele, mi-au facut nervi si alea care elibereaza certificatul, doamne ce greu e cu astia. Asa ca sunt pe fuga pe aici. Partea buna e ca am aranjat deja totul pentru Sardinia si Disney, a ramas pe Turcia sa vad ce se mocaie aia la agentie.

Erina, din ce descrii tu pare sa fie alergie alimentara. Eu asa fac, apare intai o bucita rosie, apoi apare cu cap cu lichid deschis la culoare. Si mananca rau. Alergiile de tipul asta apar in valuri, de aceea mai apar cate 2-3 din cand in cand.

Yaia, nu numai ca ai revenit in forta, dar de fapt tu m-ai saracit cu un miel ca nu observase nimeni pana acum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gabriela, da, Andrei va merge de la 2 ani. Posibil sa inceapa din iulie ca eu tot nu am concediu. Insa depinde de cum se formeaza grupele.

Si de atunci tanti bona/menajera va ramane doar tanti menajera?

Poze

Nu, primele 2 luni va merge program scurt, asa ca ramane bona. Iar apoi depinde de ritmul de imbolnaviri. Inca nu ii reducem programul pana nu il vedem acomodat. Daca nu pleaca ea intre timp, pentru ca tocmai i-a nascut fata un nepotel.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Sim bafta la loto, nu e asa ca ma imprumuti si pe mine daca iei potul cel mare

Imi permit eu un raspuns....NU! Ca tu ti-ai dat fata dupa altu'!

Poze

Las' ca ii dau eu daca o sa castig!

Rox , mamica

Mergi la inceput