Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 asa ca pana atunci sa fiti cuminti, da? |
E musai?
Sa petreceti frumos!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi Sim bafta la loto, nu e asa ca ma imprumuti si pe mine daca iei potul cel mare |
Imi permit eu un raspuns....NU! Ca tu ti-ai dat fata dupa altu'!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L azi merg la baiat |
Bey, azi e duminica deja? In cazul asta, am pierdut 2 zile...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Buna dimineata, dragelor! De baut la toata lumea astazi, cafelute,suculete proaspete sau bauturi fine, tot ce va doreste inimioara!!! |
Ai luat carnetul?
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Sarbatoresc cu drag si spor iubita, inca de ieri si cred ca o tinem pana duminica la cum se desfasoara evenimentele.Cu placere am vazut ca am o "geamana" in persoana lui Yaia! |
LA MULTI ANI fericiti si sanatosi!
Pai cum de nu esti pe listuta? Vezi cum o superi pe Duamna C? Ca si-a trimis deja sacosa la mine...dar nu-i bai, i-o trimit eu la tine intai...
Poze
Yaia spune:
Asaaa...
Parca va zisei ca azi am dus copilu' la gradinita, dar mi-am luat zi libera sa lenevesc. Efectiv nu mai puteam de oboseala. Asa ca m-am trezit la 7, echiopat cupilu' si trimis la gradinita cu tati. Dormit pana tarziu, la 9:30 cand m-a trezit un telefon. Mancat inghetata la micul dejun si pizza congelata la pranz...forumat ca pe vremea lunii de dinainte de nascut! Viata, ce mai!
Acum fug la un film si poate un alt pui de somn...![]()
Va pupacesc!
Poze
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bey, azi e duminica deja? In cazul asta, am pierdut 2 zile... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
chiar crezi ca rezistam pana duminica??????? Oricum m-am gandit bine, nu puteam rata petrecerea de luni
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
papanash spune:
va pup pe toti/toate, eu am probl. tehnica cu netul,
abia ma reusit sa ma conectez, nu stiu daca reusesc sa trimit mesag.
LA multi ani pentru ieri, toate Elenele si Constantinii sa fie fericiti, sanatosi, bucurosi, alea-alea, toate cele bune !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
crishtina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Crishtina, sa stii ca am vrut sa te strig intr-o zi, dar a trebuit sa fug la un meeting si nu am mai apucat sa o fac...deci asa, cu peripetii si stres...stresul nu-mi place, ca nu face bine la burtica! Unde in Romania ati fost? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Ehe...vad ca cineva tot s-a gandit la noi..
Crishtina
&
Robert 09.09.2007
cecilia L spune:
Valentina,la multi ani!
sa fi sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte numai de bucurii si de realizari in viata, ai de la cine.

Petrecere frumoasa
AAAAA, te rog sa mai raspunzi la telefon, ca doar de aceea il ai![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem

pentru info despre Vibrocil.
inca de ieri si cred ca o tinem pana duminica la cum se desfasoara evenimentele.