Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 7
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina bUNA, SA AVETI O ZI FRUMOASA. CALDUROASA STIU CA ESTE. mULTUMIM DIN NOU PENTRU URARI. rOXANA, cECILIA AM UITAT SA pentru info despre Vibrocil.Bernix, la multi ani Degeticai si sa se joace minunat in buburuza. Valentina, ce sarbatorim? O aniversare a casniciei ceva? Bubitele Dariei par totusi ceva infectios. Insecta sa ziceam ca ar fi luat-o de la pietris dar i-au mai aparut ieri doua pe minuta. mergem la prinz la medic sa vedem ce parere are. alea vechi sunt "boite cu" eosina iar cele doua noi nu s-au copt sa zic asa...virful galben apare mai tirziu. Prisi si Daria e super matinala chiar daca adoarme la 10. La 6 si se trezeste. BEBEKA parca imi amintesc ca voi aveati cel mai devreme concediul. Nu ne arati si noua poze cu Rebeca si nu ne povestesti nimic-nimic??? |
Sarbatoresc cu drag si spor iubita,
inca de ieri si cred ca o tinem pana duminica la cum se desfasoara evenimentele.Cu placere am vazut ca am o "geamana" in persoana lui Yaia!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
prisi spune:
Valentina
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, sacosa mea a plecat spre tine! |
E in capul cozii!
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Sa nu cumva sa insinuezi ceva similar si despre observatorul lor! |
Cine, eu? Sa insinuez ceva? NEVER!
| citat din mesajul lui Piciulika Ah, si inca ceva! Sunat la Mama, dna. doctor, s-o intreb de-un diagnostic. Abia intrase in casa, fiarta de caldura de la Oradea. O intreb: "Daca cineva are o inima in burta, ce simptom e asta?!" Maica-mea: "Nu poate avea inima in burta, probabil simte aorta (sau ce-o fi zis ea), uneori pulseaza asa... ce varsta are pacientul?" "Pai asa ... ce varsta am eu in iunie...?!" " Pai probabil la palpat simte..." "Dar nu _simte_ inima, ci _este_ o inima in burta...!!!" Deci inainte sa merg sa beau un (deocamdata ultim) pahar de sampanie cu Radu, vreau sa zic ca mi-a soptit o pasarica pe mail ca Yaia e sau vizionara, sau Mama mamelor tuturor Omizilor!! S-a uitat la poza mea si a spus: "Cand am citit ca 's-a mai copt ceva', am crezut ca ai un cozonacel la burtica si voiam sa te felicit pentru bebe2...m-am prins apoi ca ia vrut sa zici altceva." Care mai vine cu noi?! |
Sau prea obosita si cu creierul dus cu pluta!
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAARI! Super veste! Promit sa mai citesc anapoda si la alte fete ce-si doresc bebe2!
As veni cu voi, de vrea barza...sa vedem...
Na, ca ma luai cu vestea buna si uitai...de dansuri!
| citat din mesajul lui sim_stoian Piciu, felicitari Stii, sora-mea e nascuta intr-o zi de 14 ianuarie si si sa va urez sa fie sanatos. Mi-a placut cum ai dat vestea, nici nu ma asteptam la altceva. |
Simule, ia baga o poza sa te "citesc" si pe tine!
Adimercedes, bravo pt. vestile bune! Sper sa nu mai apara nimic la Lisa si sa fi fost doar vreo intindere la ceva muschi. Si tie sanatate, sa treaca durerea de incheietura!
Se pare ca piticii nostri au cam aceleasi gusturi culinare...si cam acelasi produs final dupa degustat 'alule' (asa le zice Tudor nucilor Cashew). Tudor acum mai are biberonul de seara, aporximativ 280ml de lapte de vaca) si mai serveste dimineata fulgi de porumb in ceva lapte, dar nu mult, maxim 100ml si seara in cereale ii mai pun tot cam 100ml lapte. Dar mai mananca iaurt cu fructe sau quark cu fructe, insa nu chiar in fiecare zi. Eu ma bucur ca la gradinita bea dupa fiecare masa cam 100-150 ml de lapte si are 3 mese acolo, deci zic ca e ok...
Cu concediul m-am lasat pagubasa. Vad eu ce iese la fata locului...
Sanatate multa Dariei!
Felicitari Ramonarosca, sa-ti traiasca bebe Robert!
Crishtina, sa stii ca am vrut sa te strig intr-o zi, dar a trebuit sa fug la un meeting si nu am mai apucat sa o fac...deci asa, cu peripetii si stres...stresul nu-mi place, ca nu face bine la burtica! Unde in Romania ati fost?
Eu am uitat ca ieri a fost sarbatoare, LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor! Noi ieri am fost liberi, de inaltare! Am facut putina ordine prin casa si dupa-amiaza am fost la un loc de joaca cu Tudor si o fetita draguta, cu vreun an si ceva mai mare decat Tudor. S-au distrat copii teribil, Tudor dansa si chiuia de bucurie, facea tot ce facea si Jenni. Seara a picat, dar s-a trezit pe la miezul noptii mititelul, ca nu putea respira din cauza mucilor. Curg de parca s-a stricat un robinet! Oricum, medicul a zis ca nu e nimic. Azi e la gradinita si eu mi-am luat liber, sa lenevesc si sa fiu ca o domnisoara fara griji!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L spun doar ca recunoaste toate culorile. ![]() |
Luy, tu i-ai dat lui Me Pringles si nachos? Dar tu lui Cristi, Cecilico?
Uite, al meu zice doar 3 culori, ghi (gri), abatu (albastru) si ab (alb) si ieri a facut prima propozitie dezvoltata (adica din 3 cuvinte: tati, nu-i teagu - adica tati, nu e steagu pe catarg). Azi ma duc sa-i iau niste Pringles...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Felicitari Ramonarosca, sa va traiasca BB Rares! |
Si uite-asa ai mai saracit cu-n miel!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi de cand a fost racita Miru nu prea mananca in rest eu sunt in mari cautari de rochie de nunta ,am fost tare dezamagita de oferta, asa ca m-am hotarat sa-mi fac ceva , sper sa iasa bine, de vreo 3 zile cautam niste material , am umblat tot orasul si pana la urma l-am gasit |
Lui Tudor ii trebuie cam 1-2 saptamani dupa vreo boala sa-si revina la normal cu mancatul...sper sa revina si la voi curand!
Si sper sa iasa asa cum iti doresti tu, dar oricum, rochia conteaza mai putin la tine, ca esti frumoasa de la natura!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna.am mai actualizat albumul de poze, pentru cine vrea sa ne vada. http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/ |
Nu trage, Domn' Semaca! Sunt eu....Eliza!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Gabriela, da, Andrei va merge de la 2 ani. Posibil sa inceapa din iulie ca eu tot nu am concediu. Insa depinde de cum se formeaza grupele. |
Si de atunci tanti bona/menajera va ramane doar tanti menajera?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Eu mai am un motiv de bucurie azi. A nascut prietena mea cu sarcina cu probleme. Au reusit sa o taraie inca trei saptamani, pana azi dimineata, cand a intrat in cezariana de urgenta. E mica-mica prichinduta, nu respira inca singura, dar e ok per total. Sper sa-i poarte noroc faptul ca s-a nascut intr- zi de sarbatoare. |
Sa fie sanatoasa prichindica!
Sa stii ca inca astept detalii despre petrecere: i-a placut, s-a distrat, a dormit noaptea de dinaintea petrecerii? Ce cadou/ri a primit? I-au placut?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina In incheiere vreau sa ma laud cu Matei. A luat locul trei pe tara la concursul Piticot. http://www.concursulpiticot.ro/Model-de-subiecte.php?currDir=.&pageType=image&image=3.jpg |
Bravo, Matei, bravo, Matei!
Sigur i se trage de la statul ca o jucarie de plus!
Poze

Stii, sora-mea e nascuta intr-o zi de 14 ianuarie