Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 6
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Bernixo, voi ati rezolvat cu viermii? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Cica da. Am facut tratament, am dus apoi trei probe succesive la analiza la interval de 7 zile fiecare si si-s negative.
Ce n-am inteles io in treaba cu viermii e pt cat timp s-a rezolvat problema? POt aparea iarasi oricand?

bernix spune:
Io ma duc la somn, cu o pauza de frectie inainte ca-s intepenita ca o baba. Chiar, ce specialitate tre' sa aiba medicul daca ma doare ceafa si umerii cam o data pe luna timp de o sapt? Io ma banuiesc de spondiloza/spondilita.
Noapte buna!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
gabitz78 spune:
neatza.
o cafelutza, un suc, un ceai...ficare ce doreste.
erina - da, ma pregatesc intens de mare..mai avem o saptamana.azi plecam la tg jiu , maine cununam.ne intoarcem luni..asa ca pana atunci sa fiti cuminti, da?![]()
we placut tuturor.va pup.
prisi spune:
'neata si
pt toata lumea
Gabitz drum bun si petrecere frumoasa, sa-ti traiasca finii 
Ana bun venit pe lume gargaritei , sa fie sanatoasa si norocoasa
Capratina
nu ma mai marit din nou , dar o sa fiu nasa
Sim bafta la loto, nu e asa ca ma imprumuti si pe mine daca iei potul cel mare ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Bernix sa stapaniti sanatoase noua buburuza , pupici Degeticii 
Miru a zi ne-a trezit la 6 jumate , iar la 7 era deja cu gentuta pe umar si-mi facea pa, asa ca a plecat tati sa o duca pe la 7 si 15
, de aia ma forumesc eu la ora asta ![]()
dar acusica plec spre job, asa ca va doresc o zi frumoasa si usoara si petrecere frumoasa in weekend 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
'neata si
pentru cine mai doreste, asta daca s-a terminat cea de la gabitz( acum am vazut ca a dat ea azi cafeluta)
gabitz, distractie placuta la nunta
Luy, placerea a fost de partea mea, mai ales ca am admirat-o pe Me...asa mi-a mai trecut dorul de stitu voi cine......azi merg la baiat![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxali spune:
FELICITARI PICIULIKA SARCINA USOARA SI BB SANATOS!
Adi felicitari ptr cuc
!
Erina un calduros "la multi ani!"
Mai am de recuperat, dar ma bucura faptul ca se mareste listuta cu gravidute
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Noi n-am sarbatorit, ca nu prea e genul nostru. A primit insa un cort www.flickr.com/photos/22336005@N05/3552532200/" target="_blank"> buburuza de la sor-mea care a facut-o super fericita. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Si nu numai pe Degetica!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
Buna dimineata, dragelor!
De baut la toata lumea astazi, cafelute,suculete proaspete sau bauturi fine, tot ce va doreste inimioara!!!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Erina spune:
bUNA, SA AVETI O ZI FRUMOASA. CALDUROASA STIU CA ESTE.
mULTUMIM DIN NOU PENTRU URARI.
rOXANA, cECILIA AM UITAT SA
pentru info despre Vibrocil.
Bernix, la multi ani Degeticai si sa se joace minunat in buburuza.
Valentina, ce sarbatorim? O aniversare a casniciei ceva?
Bubitele Dariei par totusi ceva infectios. Insecta sa ziceam ca ar fi luat-o de la pietris dar i-au mai aparut ieri doua pe minuta. mergem la prinz la medic sa vedem ce parere are. alea vechi sunt "boite cu" eosina iar cele doua noi nu s-au copt sa zic asa...virful galben apare mai tirziu.
Prisi si Daria e super matinala chiar daca adoarme la 10. La 6 si se trezeste.
BEBEKA parca imi amintesc ca voi aveati cel mai devreme concediul. Nu ne arati si noua poze cu Rebeca si nu ne povestesti nimic-nimic???