Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Intrebare: a testat careva pampersii de inot? Aia Little Swimmers? ca vorbeam cu o colega care are fetita mai mare si care a luat asta vara si zicea ca nu prea tin "treburile", adica abia tin un pipi acolo... Si intrebarea mea: cand o bag cu ei in apa, nu se uda interiorul ala absorbant?

Hai spuneti-mi care va pricepeti ca nu vreau sa dau 400.000 aiurea. Pina una alta i-am luat scutece Up&Go (inspirata de Sun ), si sunt geniali nene, daca n-ar fi asa scumpi numai in d-astia as tine-o... Tot pt plaja i-am luat, cica pt reprizele de nisip dintre balaceli...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tot io... se vede ca-i vineri si-i directorimea plecata...

Iza, pentru durerile de dinti la noi a fost balsam Panadolul. Eu mi-am adus aminte ca Vick i-a dat Mayei si a functionat... Am vrut sa cumpar si un gel dar io am piticu' cu abuzul de medicamente (de orice tip) si daca am vazut ca merge cu paracetamol...

le-ati luat crema de protectie solara? Io am luat una de la Elmiplant cu pulverizator, care miroase a bomboane ieftine si are factor de protectie 30. Oare e de ajuns?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare

tocmai ce am aterizat si noi de la Baby Expo.
Sofia a "participat" la competitia bebelusilor care merg de-a busilea. Spun intre ghilimele pentru ca si-a infipt nasul intr-un abtibild lipit pe covorul ce servea drept pista si acolo a ramas. Nu a facut nici un pas
Cand am intrat in sala, am lasat-o pe jos sa faca incalzirea. facea niste ture pe acolo ca abia reuseam sa o opresc. ei bine cand a inceput concursul, nu a mai vrut Am facut ca toate animalele, m-am manifestat in toate felurile, i-am aratat reviste, telefon...NIMIC frate... asa ca am luat locul 4 (adica ultimul). Nu am filmat pt ca am fost singura. o tanti ne-a facut o poza si a zis ca o trimite pe e-mail.

In rest, nimic deosebit...aceeasi expozanti ca de fiecare data. Eu m-am dus cu lista clara .... am luat husa de vara si umbreluta pt carucior, covoras puzzle si 2 baticute de pus pe cap. As fi vrut si olita dar nu le mai puteam cara.....

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

BOTI, eu i-am luat www.leches-dietas-yotros.es/isdin-pediatrics-fps-45-proteccion-solar-ninos/5-60-122-60.htm" target="_blank">aceasta crema protectoare dar din Spania. aici nu stiu daca se gaseste. of, si acum ca am dat un search dupa ea pe net am vazut ca m-am si tepit ca am laut-o aproape dublu din farmacie
oricum sunt multumita de ea

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

ia cititi ce email am primit si dupaia imi spuneti daca mai aveti complexe:

Acum cāteva zile, intr-un oras; din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"Īn vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la īntrebarea de publicitate īn acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu īnconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul cāstigam īn greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu īn oglinda, o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, pt crema trebuie 50 MUSAI, asa se zice pe aici. Cica nici pt adulti nu ar mai ajunge 30....
Little Swimmers, incercam saptamana viitoare cand mergem la mare si spun :).

Codrin

SUN

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

La multi ani si din partea mea primului nostru pepenas ,Codrin s acresti mare puiule,sa fii sanatos si fericit!
La multi ani Sun iti doresc tot ce e mai bun in lume!
La multi ani Ankuta,multa sanatate,bucurii si impliniri!

Syb am citit si eu putinel pe blog,felicitari!Imi place foarte mult.

Uff,intre timp parca ma cam razgandesc cu somnul...am tinut-o pana pe la 13,20 treaza,(ca am si iesit putin la plimbare,am crezut ca lesin de cald),dar era deja prea obosita,nu a vrut nici sa mance,nici sa doarma,a plans putin,apoi a cazut lata...drept urmare,pranzul se cam amana prea mult...si nu cred ca va rezista doar cu somnul asta toata ziua,asa ca seara va trabui sa iesim prea tarziu,nu o sa pot sa stau cu ea doar vreo ora.
Ma stresez prea mult,si stresez si copilu ,ar trebui s-o las asa cum e...sa-i dau cat vrea sa mance,s-o las sa doarma doar 30 minute,daca ea asa se simte bine...

Adriana,lasa draga ca nu au intrat zilele in sac,ne mai plimbam noi dupa ce scapi de exameme...ne plimbam mai putin ca vin caldurile,da ne descurcam noi
Cat despre perioada asta nasoala a mea,o sa treaca,sunt sigura...le cam prea dramatizez,prea as vrea sa mearga totul struna...desi e normal sa nu mance tot timpul la fel,e normal sa nu doarma tot timpul la fel,e normal sa se schimbe obiceiurile si la joaca,e normal sa am neintelegeri usoare cu sotul,sa avem dificultati cu banii(de asta chiar sper sa scapam)

Ieri ii spuneam unei mamici in parc,ca vreau s-o dau pe Timi la cresa putin mai devreme,sa ma intorc la servici,si mi-a spus ca inainte de 2 ani,doar cu spaga la director ,si asta,daca am noroc...

Boti multu de info,nici eu nu prea i-as lua gel...

Revin ca s-a trezit

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu am folosit protectie 50 de la garnier si nu intra prea bine in piele, ramanea "unsuros" apoi am dat-o pe 30 (si elmiplant pe deasupra) si a fost mai ok.

Acum fiecare face/foloseste cum/ce crede...

Marina felicitari oricum Sofiei!

clabur felicitari pentru prestatia la olitza

Al meu s-a trezit la 12.30 (ca fiind matinal a tras un pui de somn pe la 10.30)io' acu' cum il adorm????

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Boti eu am si luat am si incercat pampersii pt piscina si concluzia este: VAX. Tine cat de cat un pisu dar se imbiba cu apa si cand am scos copilul din piscina era chilotul mai greu decat copilul. Sfatul meu este sa ii iei doar de intrat in apa dupa care, pe mal, ii pui unul obisnuit sau din acela up & go. Ilinca mea se irita rau de acesti up&go dar pentru 1-2 ore merg.
Crema solara am gasit cu factor 50 la Avon. Mai sunt si alte firme dar scumpe rau.

Mergi la inceput

revin cu urari de LA MULTI ANI pentru

CODRIN
SUN
ANKUTA

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput