Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Codrin!!! Sa cresti mare, sanatos, ascultator, si sa aduci numai bucurii parintilor!

La multi ani Sun si Ankuta!!!

Kimmy, si Aida si-a schimbat comportamentul pe masura ce a crescut. Eu cred ca e si varsta... nu ma stresez. Mi se pare oarecum normal sa se enerveze daca ii iau ceva din mana sau daca nu o lasa sa faca ce vrea ea . In astfel de situatii se enerveaza la culme si incepe sa dea din picioare. Doar ca de cele mai multe ori, daca se duce undeva unde nu e voie si eu ii zic "inapoi", se intoarce. Bombanind, dar se intoarce .
Si mai am o metoda de a o face sa vina la mine, care functioneaza INTOTDEAUNA: imi acopar fata cu ceva si zic "Aida, unde esti?". Imediat vine razand si imi ia obiectul respectiv de pe fata. (Asta functioneaza si daca sunt in alta camera si ma aude zicand asa)
Cu adormitul... avusese o perioada scurta in care adormea singura in patutul ei pe la 5 luni. Acum doar daca e exagerat de obosita adoarme altfel decat in brate sau carut.
Cu mancatul: nu ma pot plange, mananca bine si nu se mozoleste, nici decorul nu il mozoleste . Doar ca de multe ori se plictiseste la masa si vrea ceva cu care sa se joace. Si din joaca invariabil se ajunge la scena urmatoare: ea arunca jucaria jos, se uita dupa ea pana i-o dau inapoi, dupa care o arunca imediat iar jos si tot asa. Adica o arunca intentionat ca sa ma aplec eu sa i-o dau. Na.. pe mine una ma amuza . Mai ales ca in ultimul timp, cand nu mai vrea sa manance zice "gata" asa de frumos!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, eu i-am luat crema solara Avene. Parca 40 e factorul de protectie.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Didi parca o descrii pe Timea mea,si ea zice frumos gata cand nu mai vrea mancare...cu jucariile la masa,ieri am reusit sa-i dau fara sa apelez la jucarii,vreau categoric s-o dezvat.Ea dealtfel manca foarte repede,nu se mozoleste,daca ii place.Daca nu-i place se apuca si scuipa mancarea,da cu mana in lingurita,si asa mai departe.Ieri i-am dat si ei o lingurita in mana,ca ea vrea sa mance singura deja,dar normal nu poate inca.I-am pus bucatele de morcov si cartof pe masa,ea se juca cu ele,mai baga in gura,mai scuipa,mai arunca pe jos,dar mai si mesteca intre timp,iar eu ii tot dadeam cat-o lingura de supa.
La fel,daca ii spun nu-i voie,nu mai pune mana,o trage,si face cu ea ca si cand ar face tai,in semn de negatie...si,normal,uneori se enerveaza si se apuca si tipa,sau se arunca pe jos...
Noi ne jucam foarte des cucu-bau,ii place la nebunie,isi ascunde fata cu prosop,bluzita,ce are la indemana,sau isi baga capul in cuva de la masina de spalat.In schimb daca e proptita de exemplu in baie si se joaca cu tuburi de diferite chestii,pot s-o tot chem o saptamana ca nu vine

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am intrat sa va multumesc pentru sustinere si gandurile bune .
Matei a intrat in operatie la ora 7 si la 7:15 era gata. S-a trezit dupa 10 minute, si e ok atat cat se poate dupa o operatie . La ora 10:30 era acasa deja. A mai dormit pana pe la 13:30, s-a trezit un pic, si acum iar doarme. Sper sa fie totul bine si in continuare. Abia la ora 18 are voie sa manance, pana atunci poate doar sa bea ceai, apa plata si suc fara acid.
Mie azi dimineatza pare ca mi-a venit CM. Vad ca, curge rosu, dar nu prea mult; sa vedem cum evolueaza pana deseara. Ieri si azi dimineatza nu m-am mai muls (acum ii dau seara cereale de la Milupa, Noapte Buna cu lapte incorporat), si poate de aia??? Plus emotiile cu operatia, nu stiu... Sau poate ca oricum imi venea (fata are 10 luni si o saptamana ); am zis eu acum vreo saptamana ca ma simt umflata, ma doare burta si am avut o scurgere alba-transparenta si pastoasa ca atunci cand aveam ovulatie (scuze de detalii ); astea or fi fost semnele si iata si rezultatul .

Revin mai incolo.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Vicky, am uitat sa-ti multumesc pentru informatiile cu dermatita atopica/piele sensibila. Mi-am notat sa stii. Fetitei tale i-a trecut de tot?

Crema de protectie solara: am luat Avene, cu factor 40. Medicul imi zisese de 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Crema de protectie solara am luat de al Nivea kids factor 50 ,nu am folosit-o inca sper sa fie buna, pana acum am folosit nivea factor 30 eu si afot foarte buna , intra bine in piele.
Pampers am luat pentru inot de la DM si sunt 12 lei 11 buc, nu i-am folosit asa ca nu stiu cum sunt sper ca buni.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cris, vrem sa venim luna viitoare, la inceputul lunii mai exact.Cu pozele, vad ca inca nu le-au publicat in albumul cu ratusca.Poate nu le plac moderatorilor, ce sa zic?Daca le publica, dau strigare, da?

Nati, multumesc tare mult de sfaturi.Bine ca mi-ai spus de hainele de schimb.Ca sa vezi cat sunt de concentrata, da?Acu noi incercam sa facem certificatul in tara, sa ili inscriem adica.Sper sa nu ne complice astia prea mult.

Biri, subscriu la ce ai spus.Are Ankule un umooor!Ai primit mailul cu pozele cu noru-ta?Imi zice mama - stii, sa nu iei haine pentru Anais ca are aici o gramada, s aiei doar rochita albastra cu buline!!!Pupam gashka

Yael, super astea cu baby einstein.Si eu le caut, sper sa si gasesc de unde sa le cumpar...

Ileanna, noi suntem la marimea 18 inca...Sper sa nu aiba picior de gheisha...

Dr.Anca, si anais e cu muci si tuseste, incearca sa expectoreze.Aici am batista bebelusului dar n-am aspirator, deci practic o am inutil.De ieri i-am dat sirop cumparat de la farmacia homeopatica si vad ca a inceput sa se simta mai bine.Pupam tare si sanatate multa

Ioi, vad ca a aparut si irlandeza mea favorita!!!!!

Boti, eu cred cu tarie ca toti bb-ii gastii sunt speciali si frumosi.Doar ni i-a dat Dumnezeu, nu?Si TOT ce face Dumnezeu e special si frumos.Nnacy cu coronita e ADORABILA.Sau ti-am mai zis asta??A, cu pampersii...Da, noi i-am testat de cand avea Anais 6 luni parca.Doar e balta aproape, ca si la tine.Eu zic sa nu cumperi.La noi au tinut la tavaleala asa, d eun intrat in apa si iesit afara.Aici se vand si la bucata, acolo nu?Ca poti sa cumperi unul si sa-l incerci.De udat tot se uda...Crema noi am luat de la Mustela, tot de la Sun cetire

Kimmy, cum sunteti??N-ai pe unde sa o duci sa sara umpic sa-si consume ceva energie?

Mona, petrecere frumoasa sa aveti!!!Sa pui poze cand poti

Capri, asteptam sa zici de Matei...Bine ca s-a rezolvat!Acu ma duc sa spal si eu din vase

Sib, subscriu la ce ai spus despre al doilea copil.SDau al treilea.Mie deja imi e dor de bb mic...Da asa, un fel de dependenta!Ma uit acu sa vad blogul...Un singur comentariu - niciodata sa nu spui niciodata.Viata iti ofera muuuulte surprize!Am vazut pictura cu degetele.Eu am cateva desene dintr-o carte facute cu amprentele.Daca te ajuta si crezi ca aveti nevoie, trimit pe mail, da?A, si cu instrumentele de cantat, am gasit o miniorchestra de lemn de la Natura.Superba!!

ATB-ule, cu ajutorul Domnului Iisus, plecam de aici in data de 7 iunie, stam la Rio sa rezolvam la ambasada ce avem de rezolvat, plecam in 8 seara, in 9 dimineata ajungem la Madrid iar pe dupa-masa ar trebui sa fim deja in Budapesta.

Ralu, da, pozele sunt tare reusite.Eu cred ca absolut toti pepenasii arata SUPERB in poze.Daca ai un studio mai de Doamne ajuta, cu ceva decoruri si cateva corecturi in Photoshop.Multumim de aprecieri

Dara_D, eu am vazut colacei din aceia, o multime, pe e-bay.de.

Clabur, ce tare!!Se uita printre picioare sa vada?Genial!!!!

Marina, ard de ma stric!!!!!!!!!!!!Ai facut poze cu abtibildul?Sa-si faca incalzirea, auzi.Parca o vad.Si tu pe langa ea cu pregatirea psihologica inainte de competitie!!!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

In alta ordine de idei, daca v-ati inregistrat in tara certificatul de nastere al copilului nascut in strainatate, imi puteti spune si mie care e procedura?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Narci ,e bine,si da,am unde sa o duc sa-si arda energia.Umbla mult,fuge,se catara,se joaca cu copii,dar nu prea conteaza la somn,sau la comportament.Adica acasa face cam aceeasi chestii indiferent de situatie.Si problema e ca ea cu cat e mai obosita,cu atat adoarme mai greu,si are somnul mai agitat.
Oricum,m-am mai linistit,pentru mine a fost asa un pic cam deodata,pentru ca eram obisnuita cu ea sa fie cuminte...adica tacuta...nu se exterioriza foarte tare.In plus s-a suprapus cu alte probleme.
Pana la urma,vorba lui Mai3 ,e un copil normal,cu comportament de copil de 11 luni.Cu mancatul si cu somnul,la fel,cred ca majoritatea copilasilor la un moment dat au probleme.Eu am pus-o pe seama dintisorilor.
Azi la pranz iar nu i-am dat jucarii,singura problema a fost ca dupa cateva lingurite deja se intindea dupa anumite obiecte,asa ca i-am scos iaurt,pentru ca ea cand vede cutia cu iaurt,deschide automat pliscul.Ii pun pe lingura si mancare,si iaurt,si asa manca destul...nu mult,dar suficient.Oricum lapte bea putin,asa ca merge la fix inca vreo 100 gr iaurt/zi.

Capri ,ma bucur ca intervenita a mers bine,ii doresc insanatosire grabnica lui Matei

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

CODRIN, LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatos, sa ii bucuri pe parintii tai!

SUN, LA MULTI ANI! Sper sa ai o vacanta reusita alaturi de familia ta!

ANKUTA, LA MULTI ANI!

Pupici la toti pepenasii!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput