Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)
Raspunsuri - Pagina 11
ankuta_1982 spune:
BUna fetele!
Mai intai tin sa precizez ca-mi cer mii de scuze dar nu mai pot fi activa pe aici deoarece am un copil nabadaios care e lipit de mine, nu mananca, nu doarme, in consecinta NU la nimik.
In al doilea rand sunt in plina sesiune fiind anul 3+4 am cate 2 examene pe zi ( ieri ,azi, sapt. viitoare am tot asa) asa ca timp ioc....dar oi termina-o si eu o data,si revin nu mai scapati de mine!
Acum sa-i uram primului nostru pepenas tot ce i se cuvine:
Codrin, primul pepenasi al frumoasei noastre odisei,
LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos si sa asculti de mami!!!
Mii de multumiri celor care m-au urat de ziua mea, (pe care o petrec invatand) Gini,Violeta,Flo,Ana_a,Narcisa,Violet_m_tm, moni_or,dr_anca,Cristina_26,Kamelya,boticelina,the_andreea,Tecky,Clabur,Sibylle,Ralu,atb,AnnaBaby,dia_filipas,Nati,Kimmy,Marina_1609, Didy81.
M-am carat la invatat ca nu stiu ce voi face azi la cele 2 examene, of... mi-am adus aminte ca si maine dimineata am unul, mor.......
. Va pup pe toatele care v-ati gandit la noi

ankuta
Caprioara spune:
Ankuta,
La multi ani
si bafta maxima la examene!
Nati, vazut poze
. Sunteti A-DO-RA-BILI!
Narci, eu plec in conced de pe 29 iunie, asa ca sper sa ne vedem pana atunci, daaa? Cu albumul, daca faci unul nou apare la inceputul paginii si il vede toata lumea. Acum asa e regula, cand pui poze noi stergi albumul vechi si faci altul care e motz in frunte si usor de observat
.
Crema protectie solara, am luat de la DM cu factor 50, marca BabyLove, pret convenabil si calitate buna, fara parabeni cica. Pampersi de apa, tot de acolo, tot BabyLove, exact cum a luat Dara.
Marina, trebuie sa fi fost haios momentul cand a pus nasul in abtipild si tu pe langa ea agitandu-te
. Ce umbrela de carutz ai luat si cat a costat?
Irlandezo, zi ce mai fac fetele?
Revin.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Gabriela82 spune:
la multi ani Codrin sa-ti fie viata senina si plina de bucurii, sa cresti mare si sanatos si sa-ti faci p?rintii sa zambeasca mereu, sa-i faci sa fie mandri de tine.
Mona sa-ti traiasca flacaul. 
Sun, Ankuta la multi ani, sa aveti parte de bucurii si fericire. 
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
M-a emotionat mesajul lui Camy
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
ariadnabr spune:
capri Sonia e bine, ii merge excelent la gradinita, numara pana la 10 in irlandeza
, am zis io ca invata irish inainte de romana! 
Julia, e tot asa cum o stii, o dulceata de copil care imi mananca zilele cu mancatul. Macar nu mai vomita, asta e un plus...Pentru cele care nu vor intelege, Julia are reflux sever, are nevoie de tratament zilnic ca sa nu vomite tot ce a mancat. Laptele il ia destul de usor cam 500-550ml pe zi, solidele insa sunt cum mi-e norocul si alte lichide nu vrea. Refuza cerealele, la micul dejun e scandal daca ii dau cereale, insa ar manca iaurt si de 4 ori pe zi, asta probabil pentru ca iaurtul e pansament gatric si ii face probabil bine neproducand atata acid in stomacel. Legumele ii plac dar gatite ca pentru oameni mari, le papa pasate cu lingurita, dar cu greu trecem de 150 de grame. Are numai 7,925 kg. Aia e...M-am saturat sincer de lupta asta in permanenta cu mancarea, visez la ziua in care va manca si ea ca un copil normal, dar sincer nu-mi mai fac iluzii ca dupa 1 an se vor indrepta lucrurile.
Am obosit.
Asta e situatia...multumesc de intrebare. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Caprioara spune:
Irlandezo,
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
Blogul meu - manute talentate
ana_a spune:
Siby,
! Bei...tot un fel de kitch-party am facut
cand primesc pozele ti le trimit sa le vezi
numa sa te tii bine pe scaun!
Hai pe mess ca am ceva de povestit cu tine si nu te mai vede omu...stai ascunsa?![]()
Matei are un singur somn peste zi, de la 12.30 la 15-15.30 depinde...uneori numai pana la 14 daca Stefan este acasa si-l trezeste... Este destul de obosit seara insa chiar si asa nu pune capul jos inainte de ora 21.30 pentru ca Stefan nu doarme asa de repede si nici el nu se lasa.
Este innebunit dupa nisip, sta in lada cu nisip mai toata ziua, nu baga in gurita insa se distreaza cu Stefan, si eu langa ei...asa ca mai toata ziua suntem afara, ori pe patura in iarba ori in lada de nisip.
Sunt franta de oboseala ca azi am fost toata ziua cu amandoi, de fapt mai toata saptamana, si seara pic lata de oboseala...si uite asa dau eu jos kilele...![]()
O seara placuta!
proud mammy
ooka spune:
salu
intru si eu mai tirziu, dar mai bine asa decit deloc: La multi ani Codrin, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si linistita!
La multi ani Sun, sa iti lumineze Dumnezeu viata ca si pana acum si sa va fie bine intotdeauna
La multi ani Ankusa, sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii
Noi suntem bine, porcu' in schimb urla inainte de somn de zici ca'l transezi, da trece si asta.
mami de Sofi
bobitamica spune:
buna seara si de la noi,
ANKUTA..La multi ani!!! sanatoasa sa fii alaturi de familia ta
CAPRIOARA...Sanatate multa lui Matei! bine ca a scapat ...
Crema de plaja eu am luat Mustela cu factor 50. Irina are pielea extrem de alba si de la soare i se uscase pielicica pe obrajori. Este minunata crema asta. O picatura acopera multa suprafata....
Si eu vreau sa cumpar scutece pentru plaja....dar daca nu sut bne,nu cred ca are rost..
SYB...jos palaria pentru blog.
Nu am cuvinte...m-ai impresionat foarte tare cu ce ai scris mataluta pe acolo...
ARIADNA...si Irina papa putin. Abia daca are 8 kg la 10 luni si o saptamana si nu are problema Juliei. E aiurea sa iti spun :lasa ca o sa fie bine...Ce sa le facem? asta e...trebuie sa ne impacam cu ideea atat cat putem. 
NARCISA...pozele sunt suberbe,la fel si Anais. La noi costa foarte mult o sedinta foto in genul acela...M-am interesat si eu pentru Irina si m-ar costa undeva la peste 100 si ceva de euro ,ba chiar mai mult . Deocamdata parca nu-mi permit sa dau acesti bani,chiar daca imi doresc din toata inima. Cand am fost in Canada,am fost la un mall. Si acolo o tipa a venit si m-a intrebat daca sunt de acord sa faca fetitei cateva poze(e vorba de fetita varului meu care avea atunci 4 ani). Am spus ok. I-a facut niste poze mai mult decat superbe. Cu tot felul de decoruri si ipostaze. Iar Nicole chiar a pozat...era foarte incantata. Si toate pozele vreo 30 parca erau doar 25$canadieni.
As fi vrut sa mai scriu cva ,dar nu mai stiu...
Va doresc o noapte linistita. Eu merg la
pentru ca sunt franta de oboseala...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Ooka, da cu mancatul cum mai stati?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca