Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

Capri- ma bucur ca e bine Matei. off cate emotii cred ca ai avut

Boti- noi am luat Mustela, cu FP 50 si sunt tare multumita de ea. Scumpa ce-i drept, dar super ok.

Ariadnabr- ma bucur tare mult ca ai revenit Miruna are la 10 luni 7.62kg, asa ca Julia nu e singurul fotomodel din zona. Si mai sunt fetite asa delicate. Va pup cu drag.

Narci- in Timisoara o sa stai? Ca poate punem de-o intalnire cu Violeta_m_tm, cu Carissma, cu ElizaClara. Ce ziceti? Hai ca m-a inspirat Boti cu intalnirile

Pupicei tuturor si o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Salutam si noi bostana, ca de azi s-a deschis oficial sezonul petrecerilor de 1 anisor.

Uram la toti pepenasii sa creasca mari, frumosi, sanatosi, sa aveti petrecere frumoasa si multa caldura si bucurie in suflete. Va dorim tuturor tot ce e mai bun si mai frumos.

Noi suntem bine, fetele cresc, Ari merge bine cu scoala, Ami are 4 dinti, sta in funduletz, se taraie pe coate prin toata casa si isi iubeste la nebunie sora mai mare, ii plac f mult cartile si a inceput de curand sa imite sunete si sa se batzaie cand aude muzica.
In rest ne pregatim si noi de un concediu bine meritat si de o nunta mult asteptata.
Am pus si niste poze daca vreti sa ne vedeti, o sa mai revenim cu poze de la petrecerea de 1 an cand ne intoarcem acasa.

Va pupam dulce de tot si inca o data La Multi Ani tuturor pepenasilor si petrecere frumoasa!

Ankuta La Multi Ani sa fii cat mai fericita alaturi de familie!

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Madaaaaa, , ce mult ma bucur ca ai aparut! Felicitari pentru nasii minunati pe care i-ati ales. Fug sa vad pozele .

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Maaaadaaaaaaa- yupiiiiiii! Please please zi-ne ca o sa mai intri. Va puuuuup Ma duc sa vad printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara multumim. Da sa stii ca suntem truly blessed cu asa nasi si mai ales nasica.
Ralu , o sa mai intru dupa concediu sa va dam poze de la zilele de nastere ale printeselor.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, va uram atunci concediu placut si petreceri de neuitat! La multi ani! fetelor, sa fie sanatoase si sa aiba parte in viatza numai de oameni minunati si lucruri bune!

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La multi ani, Codrin!
Sa cresti mare, sanatos, puternic si istet!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele, eu n-am mai intrat ca sunt tare suparata, nu-mi arde de nimic fratele meu si-a scos o alunitza si e maligna, dr spun ca s-a dus la timp, acum face investigatii, dar eu sunt terminata psihic pana nu ii dau aia toate rezultatele

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

medicul dermatolog ne-a recomandat crema dermatologica nu cosmetica chiar si pt noi adultii. eu le-am luat eucerin cu fps 50+, vroiam la roche posay, dar nu am gasit in farmacii. astea dermatologce sunt mai scumpe, insa mai bune.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

LA multi ani, Sunule drag!
SA fii sanatoasa si fericita impreuna cu minunea de Thea, sotul tau si familia ta speciala!

La multi ani, Ankuta!
Sa fii sanatoasa si fericita!

Pupicei si noapte buna fetelor!

N-am mai reusit sa intru in ultima vreme.

Mergi la inceput