Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)
Raspunsuri - Pagina 13
iriss27 spune:
Eu am lua Nivea pt copii, o chestie mica de luat in geanta. Imi place mai mult, pt ca sigur as uita sa ii dau de acasa, asa ca ii creia o pauzasc in parc.
Ii am pe amandoi, ceea ce imi umple ziua. David este inca marait, inca nu a terminat de spart dintele 3 si o sa urmeze si 4, deci ma asteapta zile grele.
Dav a inceput sa stea in fund si se taraste pe coate, poate pt voi nu pare spectaculos, dar eu sunt f fericita de asta. Uneori am sentimentul ca e un copil destept intr-un corp care nu il ajuta. Dar astea sunt gandurile mele de mama nebuna ... oka nu da cu rosii ![]()
Ma duc la culcare, somn usor si noapte cat mai linistita.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Carmenela spune:
Buna seara pepenime,
Scurt si la obiect, ca mor de somn. Am citit din 2 in 5 pagini, asa ca daca omit ceva...iertare...
1. La multi ani Codrin si Antonia. Sa traiti fericiti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
2. La multi ani si Sun, sa fi fericita si implinita, asa cum meriti!
3. Crema de soare trebuie sa aiba factor 50+, si preferabil UV filter si UVB filter sau cum naiba sa numesc alelalte. Pentru ca...unele unde penetreaza pielea adanc si imbatranesc si fac riduri, altele o ard la suprafata. De bronzat nu cred ca e important sa ii avem bronzati, ca nu ii alege nimeni acum la maritat/insurat. Crema se da inainte cu juma de ora sa iesiti, asa evitati si sa fie grasosi si cremosi cand ies. In plus, e normal sa ramana mai la suprafata, asta e si scopul, sa ramana la suprafata si sa nu lasa sa treaca razele.. Doar ca nu va ramane prea mult daca ii dati inainte cu ceva timp...Nu va jucati cu asta, ca soarele nu mai e asa de bland si bun ca pe vremea noastra..... cancerul de piele e din ce in ce mai des intalnit...
4. Noi suntem bine, o sa incerc sa pun poze curand. Alle e sanatoasa finnaly, face baie in piscinutza ei toata ziua, urla cand plec de langa ea, ne jucam... Merge sustinuta de maini, refuza cu indarjire sa mearga de-a busilea, tipa daca o pun in genunchi sa ii arat cum se face. That means trouble for me, ca am shalele pilaf... Who cares, that's not her problem....
Adora cainii, pisica, a pipait cu drag o soparlica salvata de mine azi(mai exact, a vrut sa o manance), tzipa la randunici (cele 100 pe care le am) si in curand o sa ii fac cunostinta cu 2 bibilici aduse de dementu' de barbacmiu intr-un exces de zel. In afara ca o sa ma duc la balamuc curand (noroc cu sormia care ma mai lnisteste la telefon)toate "e" bune si frumoase....
De dormit doarme in patul ei, de pe la 10.30 la 6-7 dimineata. Are 4 mese pe zi, lapte bea doar 350ml pe zi.Dar mananca bine in rest, si iaurt si branzica, asa ca e ok. Rade mult si pare fericita, asta e cel mai important pentru mine... Ii soptesc in fiecare seara cand doarme ca e frumoasa si desteapta si ca va putea sa faca tot ce isi doreste in viata, pentru ca e o invingatoare. Ea nu ma aude....dar sper ca sufletelul ei sa stie ce zic.... Ma simt bogata in inima...Dar taaarreeeee as mai dormi, fraaaaaaaaateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................
Va pup, incerc sa mai scriu curand.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Ma tot tineam sa intreb si era sa uit, zicea cineva de niste poze la Carrefour(iertare, dar nu-mi mai amintesc cine),despre care Carrefour era vorba, cat era poza si ce dimensiune(10-15, am retinut bine?)Ca as vrea sa o rog pe fina mea sa-mi scoata niste poze si sa mi le aduca la tara,ca noi cine stie cand mai ajungem in bucuresti. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii minunea care ne-a luminat viata Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) |
POZE Carefour
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Chuny spune:
Mada, concediu placut si o nunta ca in povesti !!!
Catalyna, va tin pumnii sa fie bine fratele tau. Asa o veste e ingrozitoare pt el si pt voi.
Carmenela, pupam printesa frumoasa si desteapta! Ia-ti o vacanta de 2 zile ca sa dormi ! Si eu imi doresc asa ceva, dar nu stiu cand voi reusi.
Va multumesc pt cuvintele frumoase despre blogul meu. Desi uneori am momente de disperare ( doar atunci cand ma gandesc ca poate nu exista nicio solutie) in rest profit la maxim de clipele petrecute in familie si pot sa zic ca am zile in care uit ca sunt probleme.
Iris, il pup pe David si ii tin pumnii sa recupereze repede.
Somn usor !
Sibylle
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Gabriela82 spune:
la multi ani Antonia! sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii, alaturi de familia ta frumoasa! 
Mada Uk 
printesele si mami.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Nati spune:
La Multi Ani Antonia!, sanatate si noroc in viata iti doresc!
narcisa, eu nu stiu cum e procedura asta cu certificatul romanesc.
Aici trebui sa merg pana la un an la ambasada romana sa depun acte si se ocupa ei de certificat romanesc, dar nu stiu ca dupa ce ambasada iti da certificatul mai trebui mers in tara si inregistrat ceva. Chiar nu stiu, poate trebui inca ceva facut.
Noi nu ne obosim cu certificatul romanesc, ca Matei are deja 2 cetatenii japoneza si americana, si sunt sigura ca nu are sa aleaga pe cea romana la 18 ani.
La noi la spital a fost problema ca nu stiau cum sa-l inregistreze, formulare si alte nebunii.
Pai bine ca nu mai trebui sa iei hainute si pt Anais in valiza, ca si noi am fost la fel, maica-mea avea hainute gata pregatite, noi am venit doar cu era pe el si schimbul de pe avion, si tare bine a mai fost, ca si asa valizele erau pline pana la limita admisa.
Caprioara, mersi de complimente la adresa lui Matei, tare greu e sa-i faci poze, misca non stop.
Pup Matei sa se faca bine!
Am fugit, s-a trezit!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
flo1980 spune:

primei fetite din bostana:
Antonia 
Tuturor pepenashilor de 23!
Weeck-end placut!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Mada mxm bine ei revenit! 
Dulci rau printesele tale
Nunta ca in povesti si concediu placut! Neaparat pozeeeee!
Katalyna si eu am multe alunitze, m-am gandit sa le scot, insa dupa cum se vede mai bine stau in banca mea .....poate totusi dupa analiza lor sa fac pasul....
Dupa ce si-a scos-o (banuiesc cu laserul,nu?) a facut analiza? sau cum?.....
Nati ai o dulceatza de baiat (sa stii ca eu tot chinezel imi place sa-i zic
)
_
flo1980 spune:
Un salut special pentru Carmenela si Ale!
Sa nu uiti sa pui poze, da?!
Gata am admirat pozici, am citit, fug ca mai am treburi, azi si maine avem numai sindrofii 
_
moni_or spune:
ANTONIA
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."