Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

La multi ani Antonia! Sa fii fericita si sanatoasa!

Capri, manca asa si asa, ca porcu'. Ma bucur ca e mai bine bebeloiu operat

Irina, nu te bomban, ma bucur pentru David ca a inceput sa te capieze cu taratu'. Incerc si eu sa iti mai alung gindurile ca atat ma pricep. pupa sclifosita si mamodependentu'

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ELIZA, uite pe cine mai vede omul, ce mai faci? Cum mai e Filip?

ANKUTA, imi pare rau ca nu s-a mai dat pe brazda putin Sara, sper sa vina si vremea cand sa-ti fie mai usor.

MARINA, cred ca a fost tare distractiva Sofia cu nasul in podea

ARIADNA, imi pare rau sa aud de problemele Juliei, te cred ca ti-e greu pe de o parte sa o vezi ca nu ii e bine nici ei, pe de alta parte sa ai rabdare de fier la fiecare masa. Medicii ce au spus, nu se va remedia problema pe masura ce se maturizeaza organele?

OOKA, chiar asa, cum sta domnisoara cu papatul?

KATALYNA, imi pare tare rau pentru fratele tau, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta.

CARMENELA mai pune poze cu printesa ta.

FLO, si eu mi-am scos o alunita si cred ca va mai trebui sa-mi scot una, marti merg la medic sa vad. La mine a scos-o chirurgical, cu anestezie locala, bisturiu, fire scoase dupa o sapt, deci operatie in toata regula. Dar probabil sunt mai inapoiati in Oradea, nu stiu, ar fi bine daca se poate cu laserul, ca nu lasa asa urme ma gandesc. Alunita o trimite la analiza dupa ce ti-o scoate, dar nu intotdeauna e cazul sa fie scoase, doar daca prezinta leziuni sau modificari ale tesutului. Cel mai bine mergi la un dermatolog la control, cu cancerul la piele nu e de glumit...

DMA, cum mai esti? Cum e bebele? Sper ca sunteti bine amandoi, mai da-ne vesti cand poti.

Fetele, multumesc mult de comentariile la poze. M-am mai uitat si eu, ce au mai crescut pepenasii acum nici nu mai par bebelusi, fiecare isi contureaza trasaturile, personalitatea, mie mi se par si mai frumosi decat cand erau mici.

Eu am o stare tare nasoala, am niste dureri de cap crunte, cred ca ma voi duce la un neurolog, nu mi se pare normal ca la nici 30 de ani sa fie o exceptie ziua in care nu te doare capul. Si pe deasupra azi noapte am fost varza, toata noaptea s-a plans si s-a foit Luca.

Pupici si weekend placut la toti!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Moni am scris mai sus cum mananca porcu'. , Mi'e frica sa spun mai mult

cit despre durerile de cap, din experienta mea vasta de peste 10 ani de dureri de dovleac io cred ca cel mai bine ar fi sa incepi printr'o terapie de relaxare (reflexo, masaj, acupunctura - ce crezi ca'ti prieste). Si dupa citeva luni (vreo 3 minim) ar trebui sa vezi daca pe un fond lin te mai loveste durerea de cap.

cit despre neurolog, tot din experienta iti spun, ca daca nu dai peste un medic bun, s'ar putea sa'ti multiplici nivelul de stres exponential si nu face treaba, iar dupa cum mi'a spus mie un medic 'om sanatos nu exista, ci pacient insuficient investigat' decit sa intri pe mana doctorilor mai bine nu. Plus ca io si cred in energie pozitiva si autosugestie, e greu intr'adevar, dar asociat cu minunile Dumnezeiesti dau cele mai bune rezultate.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Buna dimineata!

La multi ani Antonia!!!

Moni , suntem bine...Filip e un neastamparat, desi merge si in patru labe, prefera sa mearga tinut de manute si e vai de spatele nostru. Cu dormitul e mai bine se trezeste pe la 1-2 si la 5-6, papa lapte praf de 3 luni deja si a luat in greutate destul de bine in ultimul timp. Avem si noi un dintisor si al doilea urmeaza cat de curand! Sper sa rezolvi pb cu durerile de cap, ar fi bine sa mergi in Cluj sau sa vii in Timisoara pt investigatii. Ii iasa dintisori lui Luca de a avut o noapte asa de agitata?

Ralu daca stabiliti o intalnire, contati pe noi! Poate o convingem si pe Moni_or sa vina!

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ANTONIA

nu am citit nimic din urma...diseara mergem la o nunta

weekend placut

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI TONINA! Sa fii sanatoasa si sa aduci parintilor numai bucurii!

BOTI - nu stiu daca e o idee prea buna sa iei fetii crocs. Talpa e destul de grosuta, si oricat de moale ar fi, mersul devine anevoios. Eliza a avut de la 4 ani, si dupa un timp incepuse sa calce aiurea. I-am scos de atunci.

Mare bucurie sa le citesc pe Mada, pe Carmen, pe Irlandeza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la multi ani Antonia, sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii si fericire in viata!!!!!!!

i-au scos-o chirurgical, a fost bine ca a mers. biopsia se face dupa ce o scoate si e mai bine, pt ca daca e sa nu fie bine si mai intarzie si rezultatul inca 2 saptamani nu e bine, cu cat mai repede scoasa cu atat mai bine, asa e si cazul fratelui meu. i-a si spus dr ca daca mai intarzia nu era bine.

avem si noi programare sa ne vada un dermatolog la o clinica particulara. e bine sa fie vazute la 6 luni sa se vada daca s-a modificat vreuna.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

OOKA, te cred ca ti-e frica sa spui mai mult, sa nu o deochi cu mancatul, si eu m-am tot laudat ca Luca nu se mai scoala decat o data sau de doua ori si uite ca azi noapte s-a sculat de vreo 15 ori...

Cat despre durerile mele de cap, sa stii ca chiar azi am ultima sedinta de masaj si ultima reflexo (din 10-10), si eu am zis sa apelez prima data la astea. Si au fost vax albina. Adica masajul a fost placut pe moment si la reflexo mi-a tot spus ce probleme am cu diverse organe, dar de ameliorat nu vad sa se fi ameliorat nimic, dimpotriva si asta a mai fost o sursa de stres pt. ca din 2 in 2 zile ia-l pe Luca in spinare (adica masina) cu bagaj cu tot, du-l la mama, strica-i tot programul la mama ca pana la urma la tipa neserioasa de la reflexo sa ii apara tot felul de probleme si urgente si sa anuleze sedinta, fara un telefon fara nimic. 3 luni chiar nu am cum sa fac sportul asta din 2 in 2 zile ca nu am cu cine il lasa pe Luca, si maica-mea are tot felul de treburi si mereu o incurc daca tot a doua zi trebuie sa stea cu Luca.

ELIZA, da, cred ca e de la dinti, ca acum ies concomitent nr.6 si nr.7, cel putin atata am vazut eu, si i s-a stricat si pofta de mancare.Ma bucur ca sunteti bine, lasa, e bine daca vrea sa mearga in 2 picioare, cred ca iti va fi mai usor dupa ce va umbla singur.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ce ma bucur sa vad postari de la fetele dragi care nu au mai intrat de mult - Sun, Mada, Mada irl, Carmenela, Nati!!!!!! Va mai asteptam fetelor!

LA MULTI ANI Antonia, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata plina de bucurii!

Ioana mea a luat-o razna rau de tot! Urla din orice - daca o imbrac, daca o dezbrac, daca schimb papmersul, daca o asez pe pat, daca o asez in scunul de masa, in premergator, absolut orice, nimic nu-i convine. Vrea sa stea in bratele mele, nu la taica-su. Aseara m-am chinuit sa o adorm de la 10 pana la 11 cand am renuntat, am mai stat sa ne jucam dupa care am pasat-o sotului sa incerce el sa o adoarma si eu m-am culcat. Pe la 1 vine cu ea in brate ca inca nu reusise. Sa mor nu alta! Tot eu am reusit pana la urma imposibilul, si am adormit-o, si din fericire nu a mai zis nici pis pana la 8 jumate dimineata! Cand a luat-o de la capat cu urletele inexplicabile

Cu kk e tot la fel, f moale, si uneori cu bucatele nedigerate, nici nu stiu ce poate sa insemne asta, pana marti nu mai am rabdare sa aflu ce are Nici nu stiu daca sa-i mai dau biotics, vad ca nu prea are efect, ii dau de miercuri seara. Voi ce ziceti? Ii mai dau?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Unde naiba sunt masurile de la incaltari la Next?? Ca am gasit size chart numai pentru haine. Ori n-am eu rabdare acuma

Cine zicea ca a luat? a venit cu pachetul la usa cum scrie pe site?

Mergi la inceput