Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

ANTONIA, LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI O VIATA MINUNATA!!

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Miruna...azi e a treia zi cand refuza sa manance! Traieste numai cu apa, ceai lapte si pufuleti!!

Mada ce mult ma bucur ca ne-ai mai scris! Sa aveti o nunta ca-n povesti si un concediu minunat! Poate de la toamna reusesti sa intri pe aici mai des, ca taaare mult ne-ai lipsit!

Ariadna imi pare rau de problema Juliei! Te imbratisez si-ti doresc nervi de otel!

Anna imi pare ru ca te chinui asa tere cu Ioana, sper sa depaseasca faza asta!

katalyna sper sa fie bine fratele tau! Doamne ajuta!

Carmenela ma bucur ca sunteti bine! Ce fain tre sa fie pt. Alle cu atatea animale in jur sa-i capteze atentia...Noi ne mandrim doar cu 4 pisici si un caine, toti alergati si bagati in boala de Miruna si chiotele ei

Is tahuie de cap, ca azi noapte am petrecut pana la 4 in barul unui prieten...Ma duc sa-mi mai fac o cafea.

Weekend placut va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

AnnaBaby, asa facea si Matei cand am fost in tara, parca o luase pe ulei.
Plangea la schimbat pampers, nu statea, la imbracat scandal si alta nu,....pe avion nu mi-a facut asa, acasa aici nici o problema, ei cum am ajuns la ai mei incepuse domnisorul cu figurile, acum ca suntem acasa sta cumintel nu mai plange.
Eu zic sa-i schimbi locul unde o schimbi, te mai maimutaresti la ea, poate poate nu mai plange la schimbat.

Biri, salutam fata si madretele de cupilasi!

dara_d, Matei e bine, multumesc frumos de intrebare, e la fel ca si inainte, urlator si mai mult alintat, da dam militaria jos din pod si revine la normalul de dinainte de vizita in tara.

Ma intorc la treburile mele, azi am cam lenevit si se cere un aspirator si ceva in oala sa arunc.
Sanatate maxima va dorim!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI ANTONIA! SA CRESTI MARE,FRUMOASA SI SANATOASA!
Mada ma bucur mult ca ai scris.Superbe printesele.Ce mare s-a facut Amira si parca incepe sa semene cu Ari.Sa aveti parte de o nunta asa cum va doriti.Sa ne mai scrii!
Carmenela astept poze cu Alle.
Imi scot fata la plimbare si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc tuturor pt urarile de la multi ani!

urez si eu un ''la multi ani'' intarziat pt ankuta si,de asemenea,

LA MULTI ANI ANTONIA!!!!!!sa fii sanatoasa,sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor,impreuna cu surioara ta mai mare!!!

sunt franta,aseara am muncit pana la 1 noaptea sa fac curat dupa petrecere,la 3 m a trezit codi sa i dau lapte si n am mai putut adormi,asa ca pana la 6 am calcat.

am fost la biserica la botez,am venit acasa ca sa l culc pe codi si cand se trezeste mergem la restaurant.

KATALINA,va tin pumnii sa fie nine!multa sanatate fratelui tau!

CAPRIOARA,ma bucur ca matei s a refacut repede.

ARIADNA,imi pare rau ca julia are reflux,dar stiu ca atunci cand va mai creste problema se va rezolva.cat despre greutate,eu l am nascut pe cris cu 4650kg si la 1 an avea 8kg 400.

va las,ca sunt franta.cred ca reductilul pe care il iau imi provoaca insomnii,e a doua noapte in care nu pot dormi...dar am 78 kg si asta imi da ambitie sa continuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani, ANTONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!!Dumnezeu sa te binecuvinteze

Da, Nati, m-ai convins...Cred ca e destul cu doua cetatenii.Si ce cetatenii!!Una si una!

Annababy, si Anais a inceput sa fie maraita.Azi noapte, ca niciodata s-a trezit si a inceput s aplabga.Cred ca dintisorul era de vina.Dupa ce i-am dat un panadol s-a calmat si a a dormit la loc.

Ankule...stai sa ma uit cum e aici.Deci 2 in masurile englezesti inseamna 18 in masurtile europene si 16 in astea sud americane...Nu stiu daca te ajuta la ceva

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Ariadna...noi avem la 10 luni 7 kile jumate.Se pune?

Katalyna, incearca sa te calmezi si sa vedeti rezultatul.Fosta sotie a lui Vil a avut cancer de piele.Si s-a tratat fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

In primul rand, LA MULTI ANI ANTONIA!!

Dragele mele, multumesc pentru vorbele bune si incurajari , dar credeti-ma ca nu imi fac griji degeaba, Julia s-a nascut de 4100 si are aproape 10 luni si inca nu si-a dublat greutatea, sunt constienta ca ea arata bine si etc, noroc ca s-a nascut mare!Am pierdut luni de zile fara un tratament adecvat, zi de zi cu voma, cu lupte la fiecare masa sau biberon, cu hranit in somn si de 12 ori pe zi, si in alea 12 ori nu includ si voma cand a trebuit sa o hranesc de doua ori, hranit cu seringa cate 40 de ml la o ora si tot asa. Analizele de sange au descoperit si anemie, care nu e surprinzatoare de altfel...in fine...nu mai conteaza, bine ca avem tratament si merge! In rest ea e bine, da, chiar foarte bine, avansata pentru varsta ei, stie sa arate gura si nasul, si la mine si la ea, urca scarile (cu ocazia asta am pus si poarta jos!!), este extrem de alerta si vesela, deci macar din punct de vedere al miles stone-urilor nu imi fac griji. Numai de am trece si de problemele astea cu solidele, as avea un bebe absolut perfect!! Mai nasol e ca toate lunile astea au batut pe psihicul meu si am cedat recent, astfel incat la ora actuala sunt pe antidepresive. Aia e...om trece noi si peste asta.

Oricum, gata, nu ma mai plang, LOL! Merge tratamentul si luam vitamine, sper ca la inceputul lunii viitoare sa fie mai bine. Si ca sa raspund la intrebari, da, in genere, refluxul se rezolva de la sine pe masura ce cresc. Exista insa si posibilitatea de a nu se rezolva pana la 1 an si atunci e nevoie de o operatie pentru rezolvarea problemei. Operatie care normal aduce dupa sine, anestezie, posibilitatea complicatiilor and so on. Deocamdata, sper sa se rezolve de la sine si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala...cu Domnul inainte! Urmatorul control e la 1 an cand avem iar analize de sange si testul de barium sa vedem cum stam.

Iertati va rog tonul serios si deprimat, zilele astea ma simt secata de puteri.

Pe un ton mai vesel, azi am facut un gratar mic, si pozele Juliei sunt absolut dementiale! O sa ma credeti nebuna cand o sa le vedeti, da' sincer m-am bucurat ca s-a bagat si ea in mancare si mai ales ca a parut ca ii place...mult!

Pupici si un weekend placut

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Ariadna...of.Asta e tot ce pot sa spun.E greu in depresie sa te gandesti la lucruri bune, stiu ca am trecut prin asta.Toate par fara sfarsit.Dar poate se rezolva situatia cu July si nu trebuie operatie.Oricum, nu te gandi d epe acum.Pana atunci mai e inca timp.Si woow...deja arata nasul si gura???Ce tareeeee!A mea abia daca bate din palme!

In alta oridne d eidei, va multumesc din suflet pentru comentariile la poze.Absolut savuroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani antonia! sa ai o copilarie frumoasa si vesela!

la multi ani pepenasi de 23!

noi am avut azi scaldatoarea finutei si apoi cumatria asa ca sunt franta. va pupa mami!

ps: alexandra nu mai vrea apa decat direct din cana. v-ati mai confruntat cu asa ceva? nu bea ceai, suc, nimic. doar apa si aia nici 100 ml pe zi

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

camy Dumnezeu sa va ocroteasca, pe tine si pe piticul mic. Maicuta a Domnului, te rog, ai grija de ei

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135098&whichpage=19

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput