Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

La multi ani, Tonina si o viata minunata iti doresc!

Katalyna- sper sa fie totul in regula. Bine ca s-a dus la timp

Narcisa- m-ai ignorat cu desavarsireNu-i bai ca mai scriu o data in Timisoara o sa stai? Ca poate ne intalnim pe-acolo si cu celelalte fete din Timi. Uite, Eliza a zis ca vine

Ariadnabr- doar pot sa-ti dau un pup virtual si sa-ti trimit gandurile mele bune

Carmenelaaaa- tare ma bucur ca ai mai scris. Pup mama si regina

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Antonia Gabriela
Felicitari mami irda!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi ani, Antonia!

Carmenela, asteptam pozele !

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Eu sunt deprimata rau de tot...azi e a treia zi cand Miruna nu mananca NIMIC!!! (in afara de apa, ceai, lapte si pufuleti) Luni merg iar la control, sper sa nu fie nimic...In plus nu doarme decat cu mare scandal, chiar si daca e super obosita..

In alta ordine de idei eu sunt o mama rea pt. Miruna, simt ca nu ma descurc deloc si chiar nu ma asteptam sa fie atat de greu. Nu sunt in stare sa o "citesc" sa stiu ce are, o mai las sa bage diverse in gura si te miri ce o fi patit, nu am rabdare prea multa cu ea, ma enervez extrem de repede. Ea e tare plangacioasa si vrea doar lipita de mine, ceea ce mi-e nu-mi prea place, ca nu pot sa fac nimic, m-am saturat sa ma tot trezesc de cateva ori pe noapte, is in pana totala de idei cum si cu ce sa o hranesc, mi-e o groaza teribila de ora de somn ca adoare foarte greu si mai mult in brate, si uuuurla ca o leagan cand ea ar vrea sa se joace. Acum cu caldurile nu mai avem nici un program bun de iesit afara, ca tre' iesit dupa masa spre seara iar ea atunci doarme, si in carucior nu doarme, iar dimineata nu reusesc eu sa ma adun sa o scot pana la 11 cand iar e ora ei de somn. Eu sunt mai aiurita si mai imprastiata de felul meu si mi-e tare greu sa fiu cea care trebuie sa organizeze...In concluzie nu am deloc "stofa" de mama si mi-e mila de bietul copil (pe care il iubesc totusi enorm si care azi mi-a facut marea bucurie de a merge singura si de a sta nesprijinita in picioare...toata ziua asta a exersat )

Gata, mi-am spus oful, ma pregatesc de nani ca maine mai e o zi...

Noapte buna!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ralu, iarta-ma.Vroiam sa raspund dar a inceput Anais sa planga si m-am luat cu altele.Asa
In Timisoara.Pai eu stau in Timisoara in principiu cat stau in tara, cu mici intervale cand vreau sa merg la Bucuresti si la Cluj-Beclean.Eu am casa in Timisoara, bine, e data in chirie acum iar ai mei stau la Jimbolia.Deci eu pot oricand sa vin la intalniri...
Cand ajung in Romanica dau de stire si dau si detalii de contact!Si ne vedem neaparat.Numai rugamintea mea e sa nu fie in primele zile, sa avem vreme sa ne acomodam cu fusul orar...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Dia...respira adanc.Sunt altele mai rele decat atat.Cu mancatul, poate ca d ela dinti se trage.Copii lui Vil nu mancau cate 4-5 zile pana le ieseau dintii.Cu plansul, e si asta o faza care trece.O sa planga in scurt timp cand o sa vrei tu sa stai lipita de ea si ea n-o sa vrea.Hehehe...
Esti o mama buna.Nici eu n-o citesc pe Anais.Nu stiu de ce plange.Le incerc pe toate pana imi dau seama ce are.
Si acum hai sa vedem.E subnutrit copilul?Nu e.Deci mananca atat cat ii trebuie.E lipita de tine?Cum ziceau si fetele, e faza in care realizeaza ca mami e altcineva, nu e o extensie a ei.Si asta doare...
Trece!Hai iubita, la lupta.Ca ne mai asteapta atateeaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Care intrebati de cana...Mie mi se pare super ca bea apa din cana.Si cred ca bea destula apa.Anais bea din cand in cand cateva lingurite de apa.Cu lingurita.In rest lapte, suc de maracuja din biberon, apa de cocos din biberon, suc de portocale...din biberon.De ceai sa n-auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

capri, umbreluta este inglesina, ca si caruciorul. 1mil. Nu am testat-o inca....

Kamelia, parca tu intrebai dar am vazut prea tarziu... Am fost de dimineata la baby expo.

Narci, eu am baby einstein. Pe mes merg oare trimise? Le-am vazut de vanzare in spania si erau tare scumpe....

Yael, la mine merge cu succes sa alimentez copilul cand se uita la baby ein. Dar evit sa folosesc aceasta metoda. Acum ii pun dvdul numai cand e musai sa fac ceva urgent si ea nu ma lasa.

Scriu de pe tel si nu e prea comod.scuze daca am omis ceva.

WE placut!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Antonia, sa ai o viata minunata!

Edit: M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca au scris Mada, Eliza, Nati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

va multumesc mult pentru incurajari, stau in stres pana ii dau rezultatele. luni se interneaza pt 3 zile sa-i faca investigatii. Doamne ajuta! maine dimineata merg la biserica sa ma rog pentru el.

am mai citit pe net, sunt cazuri care se vindeca, insa am vb cu 2 prsoane care m-au descurajatpoate a mers totusi la timp si nu i s-au raspandit celulele in organism. la plamani a iesit bine radiografia, sa vedem in continuare ca-i fac tomografii. ai mei nu stiu si mi-e groaza de momentul respectivmai ales ca tata are diabet, iar mama se inroseste toata si i se face rau de la inima cand aude vesti dinastea

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput