Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna din nou,
Multumim, fetelor pentru ganduri bune si urari de bun regasit... Va pup pe toate, sunteti niste scumpe...Multam si de raspunsurile de pe mess - fete dragi mie...
Am pus - nu o sa credeti, dar e adevarat - poze cu Bomboniki la 9 luni, aka acu' 3 zile. Mai am sa pun cu neste super rochitze de la dementa de sormia (read Diaruxul), dar nu am putut sa le descarc azi...O sa va arat si bibilicile (ei bine, da, acum puteti cu adevarat sa spuneti ca am un stol de pasari in cap, asa e...!)
Va pup tare si cu foc, sa va treaca depresiile, mood-urile, durerile de cap, greutatile, gandurile rele, energiile negative si starile de kk prin care trec si eu din plin... Pentru revenire, recomand cu caldura cateva sute de randunici care sa se cace (scuzati expresia) la propriu si la figurat pe voi si pe casa voastra(apropo, se zice ca aduc noroc - bullshit, nu stiu daca aduc noroc, dar rahat si noroi aduc cu tonele), neshte caini care fugaresc ciorile in zbor si fura paine din vecini, ca boabele pe care dau io 2mil sunt cah, o pisica care se crede caine si care aduce ofrande zilnice in natura - soparle, soareci, greieri si altele... (4 pisici ziceai? Ele se cred pisici sau caini?) si un barbat care vine cu gura pana la urechi de fericire ca aduce si doo bibilici in arca lu' Noe de aici.. Va trece depresia....dar si cheful de viata, garantat!
No, va las si reviu...poate maine, daca poci..

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irdandeza, uelcom beac. Ma bucur ca ai reaparut. Imi pare bine ca e mai bine Julia. Daca dd trebuie operatia la un an, sa stii ca nu e o oprtatia foarte grea (bine e operatie, ...). Baiatzeulul unei colege a fost operat la 2 luni, si stresul cel mare a fost pe capul parintzilor, ca el a fost bine merci imediat.

Capri, sanatate lui Matei.

Atat am retzinut .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

dia_filipas, stai mami linistita ca te descurci minunat, sunt copii si au personalitatea lor, citeam intr-o carte ca piticii incep sa-si formeze caracterul sau temperamentul sa zic asa de la 10 luni, incep cu mofturi, au zile cand e soare, dar si zile cand le ploua cu galeata in cap.
Eu recunosc ca habar nu am cum se creste un cupil, nu am avut tangente inainte cu bebei, sugari si premergatori.
Da uite ca inca nu l-am racit(vb lui maica-mea,nu l-ai racit esti mama buna), jegos nu l-am lasat, e hranit(atat cat mananca el, ca o furnicuta,aschia lu mama) deci nu imi este rusine sa-l scot din casa.
Ce pot eu sa fac mai mult de atat?
Aaaa, ca mai are figuri si plange aiurea in targ, ca nu are chef sa doarma?! asta e, trece perioada asta, cand o avea vreo 1 juma 2ani, atunci incepe modelarea parinteasca, pana atunci sa se bucure si sa profite de urlaturi si ifose, ca dupa schimbam foaia.
Il mai las sa planga in tarc, plange vreo cateva secunde si se opreste, sau poate mai mult, da nici atarnat de gatul meu nu-l pot tine mereu.
Asa ca fii bucuroasa ca e sanatoasa, sa vezi mai tarziu scandal ca vrea sa doarma mai mult si tu vrei sa o trezesti sa mearga la gradinita.
Nervi tari, rabdare cat casa si trage aer mult in piept!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MAITREYI - Erika nu a baut nici macar o picatura de ceai in viata ei. Suc... vreo 5-10 ml in total, pe cand ne jucam de-a diversificarea.
Bea numai apa, probabil 100 - 120 ml, majoritatea din canita, iar daca nu avem canita, bea direct din sticla de juma' de kil.
Da' tu de ce ai vrea sa bea suc sau ceai?

DIA - pai tu crezi ca noi "citim" copiii? Sau ca ne e usor sa ne descurcam? Nu draga mea, ne dam mari, crede-ma
Eu pateam exact la fel ca tine, cu Eliza. Frate, nu puteam sa ies cu ea afara. Pana o imbracam, i se facea foame. Dupa ce manca, facea kk. O dezbracam sa o schimb, adormea la loc. Iar cand avea 6 saptamani, am si inceput serviciul, cate 10 ore pe zi, ca altfel nu era sexi. Iar in weekend, cand ea se trezea la 6 dimineata, innebuneam!
Ia si tu lucrurile ca atare, daca nu stii ce sa ii dai sa manance, da-i lapte. Daca doarme spre seara, las-o in pace, aia e. In curand o sa isi schimbe programul, o sa doarma la pranz, si va fi mai simplu.
Daca merge deja, e un mare salt inainte

CARME - vaivaivai!!! Ce tare poa' sa fie poza aia cu dulaii si pernele? Pai ce faci nene, i-ai pus drept saltea? Am murit de ras singura pe aici!
Iar aia cu baticul... mama ce falcute se vad acolo!
Si ce rochite elegante aveti domnule! PLUS palarie!
Hai ca m-a dat pe spate fie-ta!
PS - cu randunelele... lasa-le dom'le sa traiasca si ele!

La noi... lucrurile sunt tare diferite acum, fata de acum o luna si ceva... Am tupeu sa le las pe astea singure si eu sa dorm. Azi dimineata au facut ochi la 6 jumate Pai nene eu am adormit la 1 noaptea. Le-am parcat in sufragerie si s-au uitat impreuna la desene. Cuminti foc. Eliza are grija de Erika. Erika se ridica in picioare pe canapea. Eliza o aseaza la loc. Erika se supara si o carpeste.
Erika este foarte atrasa de jucariile Elizei, de printese mai ales.
Eliza se joaca minute in sir cu jucariile Erikai - ce e drept, si eu ma joc...
Erikai ii place sa mearga pe trotineta Elizei. Se urca singura cu amandoua picioarele, si daca faci cu ea doua ture, e cea mai fericita.
Cel mai mult ii place la Eliza in camera. Are doua sertare la indemana, si scoate tot din ele, spre disperarea Elizei - sosete, ciorapei...
Umbla prin toata casa, se duce la cosul caruciorului si fura biscuiti.
Acum e chiar ok, in urma cu vreo 2 luni ma stresa ca umbla aiurea si nu stia ce sa faca, scotea cd-urile elizei si calca pe ele, facea numai prostii. Si stateam numai de fundul ei, ca nu era sigura pe miscari. Acum nu mai e cazul si e tare bine. Ma rog, mai trage ea de lampadarul cu picior din sufragerie, dar de regula o prind inainte sa ajunga la el...
Frate si ii plac cartile! Nu alea ale ei cu foshnaieli, ci alea ale Elizei. Arata cu degetul la Winnie the Pooh si Tigger. Si pe Ariel o cunoaste.
Saptamana asta am in plan sa scot la interval puzzle-urile de lemn cu animale si cuburile colorate, sa incepem sa exersam cu ele

Asha... Acum ma duc la treaba. Pupam gashka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, ce e reductilul asta de fapt? Trebuie sa tii si ceva regim?

ARIADNA, bravo pentru realizarile Juliei, chiar ca e avansata pentru varsta ei, iar pozele cu hamburgherii sunt super. Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie nevoie de operatie.

MAYTREYI, bravo ei ca stie sa bea din cana. Nici Luca nu bea ceai, suc f. rar, ca mi-e cam lene sa-i fac, iar cantitativ si el cam 100 ml bea pe zi pana nu demult, acum cred ca si-a dublat-o de cand au venit caldurile. Eu zic ca si Alexandra va bea mai mult daca va simti nevoia.

CAMY Doamne ajuta sa fiti bine!

DIA, nu esti o mama rea, scoate-ti asta din minte. Atunci de ce ar sta lipita de tine si te-ar iubi atata? Sa stii ca si eu sunt o fire repezita si ma enerveaza si pe mine multe din ce ai zis tu, ca adoarme f. greu, ca se trezeste des noaptea, ca urla daca plec de langa el, eu incerc sa nu strig pe el insa toata energia negativa o descarc pe sotul meu, de parca el ar fi vinovat pt. toate, si am ajuns la certuri f. urate din cauza asta. Dar sper si eu sa vina vremuri mai bune, pentru ca imi dau seama ca raul, problema, nu e in Luca nu e sotul meu ci e in mine, trebuie sa am mai multa rabdare si sa nu incerc sa traiesc doar dupa dorintele mele. Felicitari pentru primii pasi!!!

CARMENELA superba printesa si are niste rochite minunate!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

Narci- ti-am zis ca nu-i bai Ne auzim atunci cand vii. Oricum, eu voi putea in week-end doar ca sa ne duca sotul pana-n Timi. Las' ca mai vb cand veniti in tara

Diuta bestiuta- nu mai zi asa. Bineinteles ca esti o mama buna pentru Miruna. Se zice ca noi suntem alesi de copiii nostri, asa ca sunt sigura ca a ales in cunostinta de cauza Uite un pup mare sa nu mai fii deprimata.

Capri- cum se mai simte Matei?

Ruxule, Bujo- pe unde sunteti?

Pupicei tuturor si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Ieri am fost la pesti!Sotul e super mandru ca a prins primii pesti din viata lui.Acuma vrea si el undita
Timi s-a distrat de minune,a facut ture,s-a jucat in iarba,cu pestii.E tare scumpica.Singura vad ca tot nu vrea sa paseasca,din greseala uneori isi da drumul si face un pas pana la mine,ca altfel ori se tine de ceva,ori pur si simplu se pune in 4 labe,chiar daca sunt la un pas de ea

Ii ies incisivii laterali superiori,de aici i se tragea somnul agitat si lipsa poftei de mancare.Unul deja pare sa fi spart gingia,drept urmare s-a mai calmat,si a dormit foarte bine azi noapte.Cu mancarea nu ma mai plang,ca ieri am vazut o fetita de un an si o luna,care avea 8 kg...sanatoasa dealtfel...Timea are la 11 luni cam 9500gr.E stresant s-o vad ca manca doar cateva lingurite uneori,dar am inteles ca are motivele ei,si ca nu o sa moara de foame.

Si pentru ca ieri am fost plecata,urez si eu cu putina intarziere La Multi Ani Antoniei!Sa fii sanatoasa,cuminte,sa cresti mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai si surioarei tale,puiut!

Katalyna,ma rog la DD sa fie toate bine!Multa sanatate!

Camy,Dumnezeu sa va aiba in paza,trebuie sa avem speranta,ca bebelina ta va fi bine.Sa te odihnesti,sa urmezi sfatul medicului!

Mada,nici nu pot sa-mi imaginez cat de greu poate sa-ti fie.Sper sa se amelioreze situatia,si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala.Va imbratisez cu drag!
Pozele sunt bestiale!!!

Carmen,pup falcutele dulci ale reginei Ce ma distreaza cainii aia ai tai

Fug sa hranesc cupchil flamand

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

fetele nu am o problema ca nu bea ceai sau suc...da' macar apa sa bea. pana acum bea cam 250-300 ml pe zi. acum abia ajunge la 100. si e vara, e cald, si am incercat 100 de canute si ea tot nu vrea...

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cu scuzele de rigoare,,,

Antonia, LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa , sa cresti mare si sa aduci multe , multe bucurii parintilor si surioarei!!!

Ieri am fost plecati toata ziua, dimineata la cumparaturi, dupa-amiaza la o aniversare, asa ca ioc timp de pc...

MA bucur sa vad ca au mai scris mai multe fete...

Mada , sa va distrati si sa va bucurati de concediu...

Ariadna, Julia...Mihaita la 9 luni si juma are 7800 grame.. ( a fost bolnavior si a mai slabit )

Katalyna, daca e descoperita la timp tumora maligna are prognostic bun!

Maitreyi, paote Alexandra mananca multe fructe si de acolo isi ia necesarul de lichide...

Mihaita de vreo 2 sapt nici nu mai mananca cine stie ce( el care manca de toate )...MA gandesc ca o fi si caldura de vina...De baut , bea dar numai apa ..tot e bien , zic eu. Dar incep sa ma stresez cu greutatea, pana acum nu m-am stresat, dar sapt viitoare face 10 luni si are 7800 grame si 73 cm..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mai3,si eu am probleme cu lichidele...adica ea vrea numai ceai,numai din biberon...si nu orice fel de ceai.Daca ii dau apa,bea 2-3 inghitituri,apoi se uita urat,ca ce,vreau s-o otravesc?? De cand s-a incalzit bea cam 200-250 ml ceai de fructe de la Humana.Mai bea suc de portocale,cam 100 ml,dar nu in fiecare zi,si numai din cana de la avent Daca ii pun ceaiul in cana,nu bea decat 2-3 inghitituri,si iar se uita urat.Lapte 300 ml.

Narci foarte reusite pozele.E o papusica Anais!

Mada,ce mare s-a facut Amira de cand n-am vazut pozeee.E o dulcica.Va doresc sanatate,fericire,si astept poze!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput