Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pentru cine vrea sa ne vada,am pus cateva poze de la ziua lui codi si de la botezul verisorului.
http://community.webshots.com/album/572361285jnNSVo?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Dia iti inteleg frustrarea, Filip are 7,700 kg la 9 luni si am ajuns la greutatea asta cu mari eforturi...a avut si are zile in care mananca binisor, dar si zile in care nu vrea decat cateva lingurite. Solutia mea a fost sa ii dau la 5-6 dimineata cereale in biberon si sa ii asigur o masa consistenta in felul asta. Cat despre oboseala nu are rost sa mai spun, Filip se trezeste de 2 ori pe noapte in mod normal, dar are nopti (noaptea trecuta spre exemplu) cand se maraie si se trezeste mai des. Iti imaginezi ce fericire pe mine in timpul saptamanii sa merg la servici, iar in weekend sa ma trezesc devreme. Din fericire, sotul meu sta cu Filip destul de mult si ma ajuta cu tot ce poate.

La capitolul lichide, Filip sta extrem de prost, nu bea nici ceai, nici suc, iar apa foarte putina...

Ralu si Narci, va asteptam in Timisoara...daca dispar de pe forum, trimiteti, va rog un pm cu detaliile despre intalnire!

Am vazut poze cu Codrin, un frumusel si jumatate!

O duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, iti sta bine cu parul mai scurt, si ce bine seamana Codi cu tine! Sunteti o familie tare frumoasa, pacat ca nu realizeaza si sotul tau ce noroc are.

Fetelor, ia uitati aici bebelusa vorbareata, am murit de ras cand am vazut filmuletul: http://www.todaysbigthing.com/2009/05/21

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Katalyna...fosta nevasta a lui Vil a avut cancer de piele.Si acum e ok.In marea lor majoritate sunt vindecabile.

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Kimmy, parca o descri pe anais la faza cu apa...Hehehe.Si noi am incercat cu cana de la Closer to Nature.Super buna.Bea doua inghitituri si gata...In schimb trage din pai de rupe

Cris, noi la 10 luni avem asa - 7 kile jumate, 70 cm inaltime.Ei???Voi ca sunteti baietei aveti ceva mai mult.

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Timi a facut primii pasi singuricaaaa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetele,o sa fiu putin off-topic,si imi cer scuze.
Poate ma ajuta cineva cu un sfat,dupa data de 15 iunie,avem 2 saptamani in care trebuie sa ne facem apartamentul locuibil(e nou,nefinisat),si vroiam sa va intreb daca stiti cumva unde gasesc gresie,faianta,parchet,instalatii sanitare de buna calitate,la un pret accesibil.Avem un buget destul de stramt...trebuie sa ne descurcam cu cat avem.
Multumesc si nu uitati ca sunt din cluj ,nu recomandati magazin care se gaseste doar prin bucuresti

Narci

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Fetele (nu nominalizez), multumesc inca o data pentru incurajari si de reprimire. Da, trebuie sa fiu pozitiva si sa cred ca totul se va rezolva de la sine.

Mai3 Sonia pana la 2 ani nu a baut decat apa si lapte. Si sincera sa fiu am fost multumita pentru ca nici acum nu bea prea multe sucuri, iar cele pe care le bea sunt naturale si le prefera clar pe cele neacidulate. Apa e sanatoasa si nu are toate panaramele de stabilizatori si alte alea in ea.

Dia Imi pare rau ca simti ca nu faci fata, asa cum zicea si Anka, sa nu iti imaginezi ca noi astea cu doi stam mai bine. Eu una am reusit sa organizez dimineata si seara...Restu' Domnu' cu mila. Sunt zile cand nici afara nu iesim. Ba doarme, ba ii iese un dinte, ba am prea multe de facut...Faza cu statul lipit de tine e doar o faza. O sa treaca. Am mai zis eu, incearca metoda plansului controlat...desi sincera sa fiu eu nu-s deacord cu metoda asta. Incearca sa iti aduci aminte ca perioada asta nu se mai intoarce si ca dragostea pe care o primesti e cea mai curata si adanca. De ce nu dormi cand doarme bb? Sa stii ca eu am decis ca pe primul loc sunt copii si cel mai important e sa le ofer lor ceea ce au nevoie (mancare, dragoste, joaca, baie)...casa si curatenia vin pe locul doi. Incerc pe cat posibil sa mentin. Dar sunt in urma cu calcatul, spalatul si facutul curat. Noroc ca au destule toale si nu intru in panica Sper sa te simti mai bine in curand. aaa si inca o chestie, sa stii ca ceea ce simti e perfect normal. Fiecare dintre noi va trece mai devreme sau mai tarziu prin aceleasi momente. O sa-ti lipseasca viata dinainte de bebe si libertatea de a fi ...tu. Dar merita! Sincer...si trece...capul sus!

Asa, am vazut toate pozele noi, iar nu nominalizez, sunt toti numai unul si unu' frumosi si frumoase de pica!...am fost geloasa pe ceva sunculite, da' na...ma iertati voi

Anyway, gata ca m-am intins!

Aaaa sa nu uit, am o intrebare! Voi luati si iaurtul in considerare adaugat la laptic? ca vad ca madam in ultimele zile, serveste un iaurt de 60 de gr dupa masa de solide daca i-l dau, dar a redus din lapte. Il adun sau intru in panica iar?? Multumesc

V-am pupat

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, eu il adun la lapte ca altfel .... ever nu facem 500.... Aduna-l si tu

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput