Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

e ora 22... si soarele-i suusss pe cer... si copilul tb. culcat de noapte...pe lumina...

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

multumesc mult pt incurajari. azi am fost la un gratar la ei si el sta cu moralul mult mai bine decat mine, asta conteaza foarte mult, e optimist, maine se interneaza pentru investigatii.

ioana nu vrea sa bea nimic inafara de lapte, i-am luat ceai de la humana si nici pe ala nu-l accepta, moare de sete si nu bea, ce sa mai zic de apa ca daca insist da cu mana peste biberon de nu ma vad bine

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Va multumesc si va pe toate pt. incurajari! Stiu ca sunt faze care or sa treca si pun pariu ca ma va napadi nostalgia peste cativa ani... Cred ca stau eu mai prost cu rabdarea si de aici gandurile astea. Apropo, cand zic ca sta lipita de mine, vroiam sa zic ca se ridica de pantalonii mei si se tine de ei de nu mai pot face un pas . Oricum, cred ca de asta scap in curand, ca deja exersam statul singura in picioare si mersul.

Azi intr-adevar a fost ceva mai bine, a mancat 3 mese, micul dejun si pranzul nu au fost stralucite dpdv cantitativ, dar la cina a mancat super bine! Azi a si dormit la amiaz aproape 4 ore (dupa scandalul de rigoare, dar deh, daca altfel nu se poate...).

Lichide Miruna bea apa cu canita dupa fiecare masa si cateodata si intre mese sau in timpul lor (mai ales la legume), cand vede canita deja zice "apa". Ii mai fac ceai, ceva pliculete no name de la Vedda sau asa ceva, romanesc oricum. Ala ii place mult si bea cam 100-150 ml pe zi. Lapte habar nu am cat bea exact, ca nu contorizez...ca eu ii fac 180 ml, pe care ii bea in mai multe etape, oricum are cam 3-4 mese de lapte.

Iza noi ne-am luat anul trecut gresie si faianta pt. casa si eu inainte am facut un "studiu de piata" adica am fost pe la mai multe magazine de profil si am comparat preturi si calitate. Ce am observat e ca pretul difera in functie de calitate (duh! ), dar pt. aceeasi calitate preturile sun oarecum la fel in toate magazinele, cu foarte mici diferente (exceptand ambientul, care e scuuump...pt. noi cel putin). Noi am luat pana la urma de la practiker si a fost ok; au oferte variate si pretul a fost acceptabil. Nu stiu daca in cj este baumax, ca si acolo au chestii faine si parca mai ieftine ca la practiker. La baumax au si promotii si poti prinde preturi chiar bune.

Yael ce senzatie ciudata tre' sa ai cand stii ca e noapte si afara e soare...Nu apune deloc?

De Laremi mai stim ceva??? Hellooo, da un semn!

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Eu nu reusesc de cateva zile sa intru pe picassa!!! Dupa ce scriu userul si parola (sunt memorate pe calc) dau login si in loc sa se deschida se da refresh la pagina!!! Am incercat sa fix it dupa cum explica ei acolo, da' tot nu merge!! daca va rog, nu imi trimiteti cine poate pe mail cand aveti timp un link cu prima pagina unde sunt toate pozele mici, ca poate asa reusesc sa intru. Adresa e dia_filipas@yahoo.com.

Mersi mult!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dia,se pare ca te am in lista de messenger...ID-ul tau e tot cel de la adresa de mail,nu?Intra pe mess,si-ti dau link acolo,desi nu cred ca se poate,parerea mea e ca o sa apara pagina de start.Hai sa vedem ,trimit si mail,just in case nu esti prin zona

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

Fimiu' e obosit rau, programul i-a fost dat peste cap de 3 zile si tot dimineata se trezeste

Vazut si comentat pozicile noi!
Citit tot din urma....

Lichide nici David nu bea la fel in fiecare zi, inainte de caldura nici picatura nu punea in gura, de nimic, acum se apropie de 100 ml, dar nu mereu, cum am zis....

Mada (irl) ai toata admiratia mea! Esti o luptatoare!

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu deja am inceput programul de "casnica" si mi-e de mor..

Mai bine ma sau cu cineva, da' cu cine?

Sa ma ???? cu cine???......
Asa ca

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni_or am ras de ma doare burta, am uitat ca mi-e somn si ma doare si capul, David a plans cand s-a terminat filmuletzul...si incearca s-o imite pe fetita

Gata fug la treburi, o zi buna tuturor!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata
Cand ziceam ca nu mai face prostioare, ia uite ce exerseaza - arunca lucruri dupa canapea. Am gasit vreo 4 sosete, jucarii, un tub cu lichid de baloane....
Am exersat "metoda Didi" - sa strig dupa ea "inapoi" - si merge fratee!
Cu programul - suntem in adaptare. Singura a vrut asa. A inceput sa doarma la pranz cate 3 ore, de la 2 la 5 aproximativ, dar mai atipeste si pe la 12 juma' de ora. Dimineata se trezeste la aceeasi ora Adica 6, 6 jumate mai nou...
Ieri am stat numai in bucatarie, ca sa nu mai am nimic de facut in timpul saptamanii (adica nimic de mancare). Poate calc

KIMMY - la noi e o faimoasa strada plina cu depozite de materiale de constructii. O cheama Valea Cascadelor N-aveti si voi o vale de-asta a cascadelor la Cluj? Preturile sunt mai mici decat in magazine - Praktiker, Bricostore, Metro si ce o mai fi... Diferentele de pret nu sunt foarte mari, dar la cantitati mari incepe sa se adune...
Bateria de la bucatarie... am vazut-o cu 3 milioane juma' in praktiker, cu 2 milioane juma' in metro... Am luat-o din Cora cu 700 de mii Poate ca era uitata pe acolo, nu stiu, dar am gasit. Era ultima, si am avut emotii sa nu fie defecta, pana am montat=o.
De la Metro am luat bateriile de la baie. Una a fost defecta. Mi-au schimbat-o ca au garantie toate. Spor la amenajari!

Ma duc sa fac ceva totusi... Am de strans rufe si de calcat. Nu ar fi rau sa pun si aspiratorul nitel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Neata fetelor si piticuti...sa aveti o saptamana minunata

Noi 2 zile am stat numai pe-afara cu Ioana, la gratar,la iarba verde, la soare.
Ce creme pt soare imi recomandati pentru Ioana?
Sa-i dau chiar daca are si o bluzita sau maieu?

Va pup
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BUF - ia uite domne ce aparitie...
Sigur ca trebuie sa ii dai cu crema si daca are maieut sau bluzita. Ii dai pe partile neacoperite - manute, picioare, pe fata chiar daca are sepcuta.
Noi avem un Elmiplant 30, ca asta am gasit la momentul respectiv, insa corect este sa folosesti ceva de 50. Acum au aparut deja. Cand cautam eu, se uitau vanzatoarele la mine ca la altceva... cica nu a venit vara ...

Dintre smecheriile astea de protectie, eu prefer cremele in tub, si nu cele cu pulverizator.
Alea cu pulverizator sunt ok la plaja. Cam stropesc.
La alea in tub poti mult mai bine doza cantitatea.

Mergi la inceput