Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)
Raspunsuri - Pagina 20
dana81 spune:
Neatza!!!
Multumim de comentarii la poze
Lichide Clara bea apa destul de mult cand din bibe cand din canitza si plus laptele de noapte, ca ziua nu pune gura pe el.
mai nou a inceput sa se trezeasca pe la 9-10 mai doarme 40-60 min pe la 11-12 si apoi pe la 15-16 inca 40 min, si asta e tot somnul ei de zi, seara se culca pe la 22-22:30 si cu vreo trei treziri pt lapte
MADA eu nu am pus iaurtul la socoteala pana acum
...parca e prea mult cu tot cu lapte
VIO unde esti????
Iza noi am mers pe comanda la mobila iar la baterii si alte alea am cautat pret/calitate.Pupam mergareatza
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
M&M spune:
Neata!!!!
AM vazut si am comentat pozele si eu...Pepenasii care mai de care mai frumos...
Mona, am vazut pozele de la botez...Arati super!!! Pozele cu Codrin in brate sunt superbe!!!
Nati, ce bujori in obrajori are Matei!!..
Crema , eu am luat de la BIODERMA, in martie cu factor 50...oricum si pe asta pana am gasit-o am cautat prin multe farmacii... Tot asa, cand intrebam farmacistele se uitau la mine de parca le ceream luna d epe cer..
CA e abia martie, sezonul inca nu a inceput..
Bufi, ce mai afce Ioana?
FLO, spor la treburi..
Eu azi am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
dana81 spune:
Cristina distractie placuta..si eu am intalnirea dar in septembrie
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Mobila pe comanda e interesanta daca ai spatiu limitat, colturi multe, sau mai stiu eu ce idei personale... Altfel, mobila de serie este mai ieftina si de regula mai buna. Si mai bine finisata. Ma rog... e depasita calitativ de mobila "lux" de comanda, da' care costa mii de euroi...
Anul trecut cand am umblat sa ne facem bucataria, mi-a cazut fata cand am vazut ca poa' sa fie mobila de bucatarie de 150 de milioane 
Chuny spune:
Neatza !
Anka, deci mie mi-o picat fata cand am vazut intr-o revista o reclama la un frigider cu cristale Swarowski, era la vreo 30 mii de euroi
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
dia_filipas spune:
Hello!
Iza mersi de mail, am reusiiiit!!!
ma duc imediat sa ma desfat! A, si in linkul trimis de tine se vad si comentariile, pana acum eu nu le vedeam de innebuneam ca nu stiam ce si unde se comenteaza. Cine stie ce varianta am avut eu...
Intrebare: cam cate ore e normal sa doarma un bebe de 10 luni noaptea? Ca Miruna doarme de la 22 la 7.30 cu 2-3-4 treziri scurte. E bine asa??
Mada de Irl am uitat aseara sa-ti spun ca tare m-ai ghicit cu dorul de libertate
...de fapt si asta e un factor important al mini-depresiei mele (care se amelioreaza incet). Noi nu prea mancam iaurt, dar mananca branza calcica.
Mona vazut poze de la botez! Codi e un dulce si taaare frumusel! Tu arati chiar bine, nu te vad deloc foarte de grasa, nu-l inteleg pe sotul tau.
Cristina distractie placuta la intalnirea de 10 ani! Noi o avem la anul...ce trece vremea!
Fug sa-mi fac ceva de papa, o delicatesa...ciorba de burta la plic! Mancarea mea preferata in studentie
. Revin daca nu se trezeste shmootza.
pepenimea si mamicimea!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)