Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI CODRIN! SA AI O VIATA FRUMOASA, IMPLINITA SI PLINA DE IUBIRE!!

LA MULTI ANI SUN! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, MUULTE BUCURII SI FERICIRE!

LA MULTI ANI ANCUTA! SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sybile, am intrat si eu pe blogul tau... Sper din tot sufletul sa treceti cu bine peste toate problemele .. Vladi si Alicia...Cu prietenii , abia acum va puteti da seama care va sunt cu adevarat prieteni... Importanta e calitatea nu cantitatea..

Atb, bafta si spor la invatat!!!

Anna, eu am vazut de la Humana si Nan, formule de lapte pentru copilasii peste un an..

Mona, petrecere frumoasa...Te intelg perfect , stiu cum e sa ai cumnata ca a ta... Sora lui Daniel si-a schimbat brusc atitudinea fata de noi de cand l-am nascut pe Mihaita...

Ariadna, ma bucur ca ne mai scrii!!..Am vazut si eu pozele cu domnisoara Julia... Seamana tare bine cu Mike..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SYBILLE, voiam doar sa-ti spun ca-mi esti tare draga, stii? Esti inteleapta, speciala, calda, rabdatoare si o mare, mare sufletista. Din tot sufletul iti doresc ca Dadi sa fie bine, acel bine pe care i-l doresti tu, ca mama, pentru ca tu stii cel mai bine ce inseamna asta, si care sa il faca pe el sa se simta implinit si complet in viata, nu acel "bine" pe care il vad altii ca etalon si termen de comparatie, pentru ca fiecare copil, fiecare om e unic. Daca vreodata in viata pot sa te ajut cu ceva, cu orice, te rog sa imi spui, cu mare drag o voi face.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

La Multi Ani Sun si Ankuta!, sanatate maxima pt urmatorii 20 de ani, sa fiti iubite si fericite!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Narcis am vazut pozele foarte frumoase.
Ariadna am vazut pozele superbe fetele, ce bine ca ne mai dai de veste din cand in cand.
MADA MAX ce mai faci chiar nu ne mai zici nimic, imi e dor de postarile tale.
Sybile am citit pe blogul tau , ce sa zic asa sunt oamenii, important e sa ai ai tu putere si incredere si o sa vezi ca va fi bine.
Cristina 26 de la noi pentru voi.
Anna baby poate nu a luat si Ioana varsat de vant , tinem pumnii sa nu apara.
FETELOR DE UNDE SA II IAU SI EU DENISEI COLAC DIN ALA IN CARE II INTRA PICIOARELE IN SUPORT DE ARE UN CAP DE LEBADA ???? Nu am vazut nici in supermarketuri doar simple si piscine , piscina i-am luat dar vreau colac din ala ?????????? Poate stie cineva , a vazut pe undeva sau imi recomandati altceva bun pentru bebe.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Se pare ca ne iese al doilea dintisor jos si este cam maraita si ma freaca de nu mai pot , nu isi mai face nici somnul cum trebuie si nici nu mai papa cum trebuie, sper sa isi revina la programul ei normal repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nati

La Multi Ani Sun si Ankuta!, sanatate maxima pt urmatorii 20 de ani, sa fiti iubite si fericite!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Ce mai face Matei? pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nati, am vazut si eu pozele cu MAtei!!! E un adevarat domnisor acum!!! E un scump ...

Dara, poate la magazinele speciale, cu produse pt copii gasesti...felicitari pt dintisor...

Moni, vazut pozele..

Fug, s-a trezit Mihaita..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Am uitat sa va spun ca avem o saptamana de cand facem caca-pisu la olita. Evident ca nu cere ea dar o pun dupa masa de dimineata si face pur si simplu. Este foarte mirata de ce i se intampla si se uita printre picioaresa vada ce iese . O laud si este foarte mandra de ea.

Dara am vazut asa colac la Dedeman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dara, eu am luat din Kaufland (dar fara cap de rata - alea oricum sunt dintr-un material mai subtire, deci mai putin rezistent), e patratos, Pool School ii zice; sau din Carrefour (rotund). La Kaufland e 22 de lei, la carfur 20...

La Kaufland mai aveau unele "mama si copilul", tot cu chilotel

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput