Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna

Nu am citit nici din urma...dar vreau sa urez cu intarziere La multi ani celor care s-au serbat de CONSTANTIN si ELENA!!!
La multi ani ANTONIA SI CODRIN!!! ma apuca nostalgia....
La multi ani SUN!!!! sa fii sanatoasa si fericita cum esti acum alaturi de famila ta!!!

Am ramas unde MONA scrie ce i se intampla..
MONA...sa iti dea Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie pentru tine si famila ta! Acum inteleg de unde poveneau toate supararile tale...

Eu am fost foarte ocupata,ma pregatesc si eu de vacanta si ceva de alergat. Si mergem si la kineto. Cred ca azi nu voi putea sa mai merg cu Irina pentru ca e foarte cald afara. Trebuie sa o tin la umbra...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nati, pupani plini de intelegere pentru Mateiul alergic. Tre sa vezi daca e vorba de urda sau branza proaspata, pt ca urda, cum zicea si Anka, se obtine prin fierberea zerului cu acid citric (sare de lamaie), deci e un subprodus foarte putin alergen, insa branza proaspata se obtine prin fermentare de 24 de ore in aer cald, de unde posibilitatea de contaminare mult mai mare. Si Nancy a facut o toxinfectie alimentara urata de tot de la branza proaspata

Capri o sa fie totul bine cu Matei, o sa vezi, tinem pumnii! Cumnata mea l-a operat de nepot de polipi acum un an la Bucuresti si asa de tare i-a placut ca s-ar fi dus inapoi singur daca-l intrebai. I-a facut anestezie cu o masca cu gaz cu gust de capsuni, yummiii, si acum daca-l intrebi isi aduce aminte cu placere

Iza eu am modificat programul de somn al capritei, din aproape-n aproape, am decalat cu cate juma de ora ora de somn si a mers. Intr-o saptamana a intrat in ritm. Imi pare rau ca aveti oaresce probleme cu masa cu Timi, sper sa treaca.

Poate gresesc, dar eu tratez copilul, in faza in care e acum, ca pe un pisoi pe care trebuie sa-l educi. Daca nu vreau sa atinga ceva nu-i las la indemana, o iau prin invaluire, nu incerc sa-mi impun vointa pt ca inca nu intelege ce si cum, ea are agenda ei proprie si personala dar nici nu ma supar daca nu-mi iese ceva. Ai putea sa te superi pe un pisoi ca n-a nimerit litiera din prima? Vad ca pana acum chiar nu ne-am ciocnit vointele si dorintele

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ileana, mergi intr-un magazin de incaltari si ceri o "chestie" de masurat piciorul copilului, in Fr cred ca-i zice pedimetru. Si cu masura aia comanzi apoi pe net linistita. De asemenea pot fi papucei masura 18 care sa fie mai largi si mai comozi, poate e mai bine sa-i iei din magazin ca sa fii sigura ca ii sunt buni.

CODRIN, LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatos, sa cresti frumos si sper din suflet sa se rezolve rapid toate problemele din jur!

SUN, LA MULTI ANI si o vara senzatonala alaturi de cei dragi!

ANKUTA, LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !

Narcisa, multumim de comentariu la poza Annei. Io am facut poza aia si uneori imi ies bine pozele ( dar prea rar, ca nu ma pricep). O sa caut si eu pozele voastre cu ratusca.

Ana_a, pe tine te-am ratat. mii de scuze !! la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca cele mai nebune dorinte Asa-i ca nu ati facut kitch- party ? Ce ati facut pana la urma ?

Sun, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Sunt oameni care isi doresc un singur copil, altii isi doresc mai multi si altii niciunul. Dar te asigur ca cei care isi doresc al doilea sau al treilea nu o fac pt ca primul nu ar fi destul, perfect sau irepetabil ... si nici nu il fac pe al doilea ca sa il egaleze pe primul sau chiar sa il depaseasca ... pur si simplu parintii isi pot dori un copil sau mai multi, iar explicatiile pe langa sunt inutile. Daca voi auzi candva ca esti din nou insarcinata nu o sa imi imaginez pt nicio clipa ca nu ti-ar mai fi T. de ajuns, da ?

Cam atat azi de la mine.

Iaca si blogul meu, pt interesate . E in constructie inca, dar presupun ca un blog e in permanenta constructie.

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cu scuzele de rigoare ca nu intru prea des in ultimul timp fiindca invat pe rupte, sunt in ultima sesiune si parca si cea mai grea..., dar ma stradui macar sa tin pasul cu voi si va citesc cand apuc!
LA MULTI ANI primului pepenas Codrin, si celui de-al doilea Antonia! sa va dea DD multa sanatate si o viata implinita alaturi de cei dragi!
Mona, sper din tot sufletul ca totul sa se rezolve intre voi si sa aveti parte de bucurii si fericire toti 4 impreuna!
Sunuleee, ma bucur tare ca ai scris, multumim de cuvintele frumoase si induiosatoare! Imi era asa de dor de tine si de thea, ma bucur mult ca sunteti bine, sanatosi, sa aveti parte de o vacanta frumoasa si sa puneti poze la intoarcere. Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI !!!, Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa iti calauzeasca fiecare pas! Si felicitari pt. nasit! Pupici lui Mada si printeselor!
Nati, ma bucur mult ca ai scris si tu, bine ca ati trecut cu bine de toate! Pup Mateiul dulce!
Capri, ii tin pumnii lui Matei, sa fie bine cu operatia, si eu am fost operata de polipi si pe vremea aceea, acum 20 de ani, a fost horror! Eram in clasa a 5-a, si mi-a ramas bine intiparit in minte ce nasol a fost. Sper ca intre timp s-au mai imbunatatit sistemele...
Dana, eu intru pe mess numai dimineata spre amiaz, in rest nu deschid calculatorul ca... invat! dar zi-mi cand intri tu, si fac o exceptie.
Noi suntem bine, sanatosi, ieri am fost toti 3 la coafor, pt. ca coafeza mea il tunde si sotul si pe Nick, a stat exemplar la tuns,
doar cand l-a tuns cu masina de tuns s-a agitat putin la inceput ca nu stia ce e zumzetul ala dar apoi s-a obisnuit. Am baiat mare, ce mai! Abia acum la 10 luni ii dau dintisorii 3 si 4, sus, avem tot 8,200 kg si 70 cm, suntem piticei dar ffff activi, umbla de-a busilea cu o viteza uimitoare, de-ar avea loc la noi concursul de mers busilea sigur l-as duce! Si noi am avea nevoie de genunchiere, ca e tot vanat in genunchi de la praguri. Nick iese zilnic cu mama afara, vine si-l ia pe la 2-3 si mi-l aduce acasa inapoi pe la 8 seara, ca altfel nu stiu cum as reusi sa invat.

Mi-a intrat si mie finally indemnizatia marita si i-am pus deoparte, pt. mersul la mare.
Kimmy, sper din tot sufletul sa treci cat mai repede de perioada asta, as vrea atat de mult sa ne putem vedea mai des, sa-ti mai indulcesc zilele cu plimbarile mele lungi , mi-e asa o ciuda ca din cauza sesiunii stau f mult inchisa in casa!
Narci, pe ce data vii? ca nu vreau sa te ratez sub nici o forma!
Uoffff, fug la pici ca e f marait azi... abia am reusit sa scriu mesajul asta...
Si vroiam sa scriu la mai multi...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La Multi Ani Sunisor si tot ce iti doresti!

La Multi Ani Ancuta!

La Multi ANi Codrin si o viata minunata!

Capri- tin pumnii sa fie totul in regula cu Matei.

Nati- offf ce aventuri ati mai avut. bine ca e bine Matei

Mona- va doresc din suflet sa va gasiti armonia si intelegerea. Cu asa copii minunati eu cred ca veti gasi o cale.

Narci- pozele sunt absolut dementiale!

Am uitat....

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Si cu scuzeee, LA MULTI ANI!!! Ankuta! sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si iubire, multe impliniri alaturi de cei dragi!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cu greu am recuperat, ca vreo 2 zile nu am mai avut timp de forum, fiind mai tot timpul plecate de acasa. Asa ca sa incep prin a face urarile de LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor: Codrin- primul pepenas de un anisor, Miruna si Theodor pt impklinirea a inca unei lunite, Sun si Ankuta pt inca un an! Sa va dea DD sanatate tuturor si multe zile fericite!

De cateva zile Ioana are o problema cu kk, a fost cam moale, dar nu cat sa zic ca e diaree, asa ca vazand ca nu se repara cu tot cu mancarea de regim si cu biotocs, am luat o proba de coprocultura si a dus-o ieri sotul la lab, insa abia martea viitoare imi dau rezultatele, nu prea am rabdare pana atunci. Sper ca nu a luat vreun streptococ, stafilococ sau mai stiu eu ce...
Si alta chestie nasoala este ca vreo cativa copii de la noi din scara sunt de ieri in carantina de varsat de vant, exact copii care s-au tot invartit pe langa Ioana zilele trecute seara, noi iesim seara pe la 7-8 pana la 9 in parculetul de la bloc unde sunt zeci de copii. Si vecinica de un an e si ea in aceeasi situatie, acum asteptam sa vedem dupa 2 saptamani, sper ca nu a luat, ca daca e, e tare nasol.

Intrebare: ce lapte sa-i dau de la 1 an ca lailacul nu are formula pt varsta asta, se opreste aici.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa laud pozele noi pe care le-am vazut - Anais, Maria, Thea, Alexandra, Julia, Ilinca, Luca, Codrin, toti sunt superbi, unul mai frumusel ca altul!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sibylle Ti-am citit blogul...si-am ramas fara cuvinte in fata durerii tale, blogul e o fereastra a sufletului tau. Nu pot sa-ti zic ca inteleg prin ce treci si nici n-am sa spun ca Dumnezeu are planuri pentru fiecare din noi, am sa te imbratisez insa virtual si-am sa sper alaturi de tine ca intr-o zi, totul o sa fie bine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sib doar am spicuit si concluzia e.....jos palaria!
Ai un dar cu siguranta, maiestria cuvintelor
Doamne Doamne sa aiba grija de voi!

Giny saruuuuumanaaaaaaaaa! pentru pontul cu pozele facut 3 comenzi

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput