Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ile teoretic la varsta asta 19-20 e marimea. a mea are 13 cm si poarta 20.

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ileana vezi ca astia au unele site-uri niste tabele care fac corespondenta intre cati cm are piciorusul copilului si masurile lor.Nu mai sti exact unde am gasit.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

mona petrecere frumoasa de ziua lui Codrin si distractie placuta la botez

vio _m_tm spor la invatat si multa bafta la examene

Capri recuperare usoara lui Matei

ile nu te pot ajuta ca eu incaltaminte nu comand dupa net.cred ca Ankalaura te poate ajuta ca ea comanda dupa net

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

LA MULTI ANI SUNISOR!!!!

La multi ani pentru primul anisor codrin!!! Sa cresti mare si frumos si sa-ti faci mamica sa zambeasca tot timpul!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Merci mult de raspunsuri.
Intre timp m-am si prins ca mai era un raspuns: is tuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata mamici si pepenasi!

Si pentru ca azi e o zi speciala, sa dam drumul la urari:

La Multi ani Codrin! Sa cresti mare si voinic si sa-ti bucuri parintii!

La multi ani! Sunisorului ultra-mega-giga special! Sa fii fericita si implinita, sa-ti dea DD dupa inima ta mare si buna! (si mai ales sa mai treci pe la gasca pepeneasca sa unge suflete prezenta ta

La multi ani Ankuta! Sa mai intri sa pove de Sara mica

Ile poti sa te uiti si pe site-ul Next (nextdirectory.eu), au niste incaltari dementiale si au si o foaie pe care s-o printezi si pe care o pui pe piciorul lui Vladut si vezi instant ce marime i se potriveste. Io as vrea sa-i iau cupilului niste Crocs de la ei ca la noi n-am gasit asa mici.

incaltari eu am rezolvat rapid problema cu multe perechi de tenesi ieftini (Nik Nik - 14 lei/perechea) luate de prin Selgros sau alte magazine obscure pt ca trebuie sa le spal la 2 zile la cat le prafaleste fi'mea. Si e fain ca au cauciuc pe bombeu, poate sa racaie toate scarile cu ele. Am ajuns la solutia asta deoarece am observat ca io, in 5 luni de cand cupilul poarta incaltari am folosit deja vreo 8 perechi (care-s deja in conservare ca i-au ramas mici). Ma impuscam daca as fi dat 80 lei pe o pereche I-am luat (aici va rog sa nu radeti de mine) inclusiv niste sandale de plastic injectate, din-alea de care aveam si noi cand eram draci mici, pt la plaja, sa poata intra si in apa cu ele si sa nu se taie in scoici. 6 lei perechea , urate cu draci, dar foarte practice...

Narci io cred cu tarie ca Anais e cel mai frumos bebeu al gastii

Revin...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

LA MULTI ANI,CODRIN!sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe parinti
SUN,cu multe bucurii si impliniri
Ankuta,alaturi de cei dragi

O zi faina va doresc tuturor!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sa ne traiasca primul pepenas al odiseei noastre!Imi amintesc ce emotii am avut la nasterea lui Codrin.
LA MULTI ANI CODRIN!!! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!
LA MULTI ANI DRAGA SUN!!!Iti doresc multa sanatate,fericire si impliniri pe toate planurile alaturi de familia ta superba!
La multi ani Ankuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Nu mai am cafea,da cineva?
Sunt epuizata...Timi s-a trezit de 20 de ori azi noapte...ceva o supara sigur.Azi ii iau si un gel de dinti si diseara ii dau putin Panadol,sa vedem,nu o calmeaza?

Acuma incerc sa-i si schimb putin programul,ca altfel nu pot sa ies cu ea decat seara...Ieri de exemplu am iesit la 6 si am ajuns acasa dupa 9...dar as vrea sa fac cumva sa putem iesi si dimineata.Pana sa vina caldurile ieseam dupa masa de la pranz,dar acuma e imposibil.Ea are inca 2 somnuri,si vreau sa ii fac unul numai.Asa nu s emai poate.Se trezeste la 9 si pe la 10-11 deja i se face somn,dar nu vrea sa doarma.Ma chinui cu ea cate-o ora,si ea dupa juma de ora de somn se trezeste.Azi o las asa pana la 13,cand ii dau pranzul si o culc dupa.Sa vedem ce rezolv.Probabil va fi cam greu,ca o sa pice de oboseala,si ma tot gandesc,oare daca doarme de pe la 13...va rezista dupa aceea pana seara fara sa doarma?Voi cum faceti?

Cu plimbarea de seara la noi pica la fix,vremea e buna,iesim dupa ce papa,asa ca nu trebuie sa-i dau afara,si cand ajungem acasa ii fac baita si ii dau lapticu.

E foarte prietenoasa cu copii,deja are preferintele ei,prietene,prieteni

Citesc din urma si revin,vad ca se joaca cuminte acuma,ptiu

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salutare de la mare

CODRIN si tie MONA iti doresc in seara asta..... .

Si pentru SUN si pentru ANKUTA toate gandurile mele bune.

Mergi la inceput