Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La multi ani cu drag, de Constantin si Elena, pentru dragele noastre Elenuca, Sara Elena(Mihbut), Miruna Elena(GD), Elena Cristiana(Luminel), Elena Ruxandra(belleane), Eliza Elena (Elenuca), Ariana Elena, Sara Elena(andreap) !!!
Iar daca Eliana vine de la Elena, atunci sa uram si pentru Eliana Maria(Mihaser) si Delia Eliana (mi_bebelina) !!

Urari de bine pentru toti ceilalti sarbatoriti ai zilei!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

OOOO cum am putut uita?
Ma alatur si eu Gabitzei si va urez din inima un calduros LA MULTI ANI! Fie ca va sarbatoriti sotii, bunici, frati, parinti - eu va urez sa aveti parte de o zi frumoasa, sa fiti sanatosi, fericiti si numai bucurii sa va aduca viata!
Un special si vecinei noastre Elena_g cu mentiunea mai treci pe aici cu Tudor , ne este dor de voi!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi, Sfintilor Constantin si Elena!

La multi ani Tudor -Andrei si Patricia Maya!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ah, tocmai pe Elena_g am uitat-o, dar eu o stiam de Gabriela La multi ani, draga mea, mai treci pe aici, mai arata-ne poze cu flacaul tau frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragelor, azi puiul meu mic, aricelul iubit, face 1 ANISHOR - mami te iubeste mult de tot si alaturi de tati si de fratiorul mai mare, Stefan, iti dorim o viata frumoasa, plina de bucurii, noroc si iubire!!!
LA MULTI ANI TUDOR-ANDREI!!!!!!

Si pentru ca aricelul este nascut in zi de sarbatoare mare, urez LA MULTI ANI si pentru cei si cele care isi sarbatoresc azi ziua de nume - Sf. Constantin si Elena!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
vecina, poti sa pui poze linistita, nu trebuie sa-mi ceri permisiunea . btw, super petrecere aseara, ne-am simtit grozav toti 3, mai vrem!!!!! cred ca v-am lasat un dezastru in casa, dar mai vrem!!!!
deci aseara am fost la petrecerea Andrei. am ajuns acasa pe la 23.30, pana una-alta, mandra s-a culcat pe la miezul noptii. dimineata la 8.30 s-a trezit, iar de atunci se joaca cu sertarele. deja si-a prins un degetel in ele, mititica, tipa asa rau, ca se sprijinea cu manuta cealalta pe sertar, desi degetelul era inauntru
elenuca, si eu ma cam indoiesc de diagnosticul de rino-faringita. si noua ne-a pus acelasi diagnostic ultima data la medic, dar fiica-mea avea doar muci (urati, e drept) si tusea usor si rar, nu facea febra, nici macar spre 38 nu urca temperatura... eu ma gandesc si la o mica insolatie. sanatate multa va dorim

si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, ariciul Tudor de leeloo si toate elenele, lenutele, nuticile si ce-o mai fi . mai ales vecinei elena_g

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gabitza , Lori , Cleo , Ylari , Mi-bebelina , Georgiana , Laura , Adriana , Bratafel , Iulia , LeeLoo , Inais , Micaela , Danicris ,Andrada , Desiree , Lilly ,Belleane , ca-eric , Nicole , Alysh , Stefany , Jady , Simonix , Miss Va multumesc din inima pt urarile voastre, mi-ati luminat ziua si
Ma bucur ca a fost pe placut vostru povestea noastra si multumesc,incaodata, celor ce au avut rabdare sa ne citeasca si sa se bucure alaturi de noi.

Elenuca - multaaa sanatate!

Dani - ma tot uitam dupa mesaje de la tine, vroiam sa aflu ce mai face rasfatzel? Cum mai sunteti?

AlexSara - ufff dorul asta de casa ...Nu am f multe poze iar marea maj au fost facute la nunta ( deh, ma vedea barbatu' fotomodel , asa ca principal protagonist ... sunt io ) iar ce am in aer liber sunt de la Beica. Acolo am fost la o stana , am fost pt prima oara cu carutza si ne-am plimbat prin padure. Planul era sa intram si la ocna in Praid dar ... timpul... am trecut asa pe fuga si prin Sovata .
Oricum, daca vrei sa vezi trimite-mi un PM cu adresa ta de email si-ti trimit asa de pofta

Laura - cum mandra, cum ma apuc sa descarc pozele si le uploadez. Vineeeee!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ok, fiica-mea s-a culcat la loc. e greu, dom'le, cu petrecerile astea!!! vad ca si Andra doarme inca

mi-am amintit sa-i spun elenucai ca noi nu avem interdictie de baie sau plimbare...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, Tudor Andrei!

LA MULTI ANI tuturor Elenelor si Constantinilor!

Sa aveti o zi frumoasa!

Belleanne, e frumos apart. din linkul tau, dar noi nu cautam apart. - ca vrem si mic dejuns inclus si de ex. seara sa stam pe terasa vilei/pensiunii/hotelului la o bere/suc si fetele sa doarma cuminti in camera.

Am gasit pana la urma Hot. Splendid *** pe faleza in Eforie Sud - cica apa e mica, buna pt. copii, are si-un mic loc de joaca, terasa, ma rog - sper sa fie OK, sa nu ne intoarcem super dezamagiti.

Iulia, am gasit hot. National - nu am fost niciodata, e un hot. de **; eu am mai stat la 2 stele in Mamaia (sunt o gramada in apropiere de plaja) cand eram studenta - camerele sunt simple, dar OK .
Sper sa va simtiti bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ca_ eric eu nu am auzit niciodata nici de la doctori, nici de la cunostinte sa nu-i dai lapte sau prod. lactate cand are febra.
Cand are diaree nu sunt indicate - da la febra lichidele de orice fel sunt bune!!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

pentru 1 anisor:

Tudor-Andrei si Patricia Maya

Un Laaaaaa Muuuuuuulti Aaaaaani si pentru cei ce-si sarbatoresc azi ziua numelui. Pentru toti Constantinii si toate Elenele de aici, din familie, vecini, prieteni si cine mai vreti voi!

Laura buna ideea cu impartasitul azi...dar oare cand,cum...ufff! La biserica de langa mine n-am dus-o decat o data si am zis ca nu mai repet figura. Ma mai gandesc...plus ca inca dooooarmeee! Nici eu nu ma indur de bretonelul Iasminei...dar dupa turta o sa il mai scurtez! Ii intra rau in ochi.

Azi o sa vreau sa merg la targ...mai vad pe careva pe acolo? Merg fara Iasmina ca am oroare de spatiile aglomerate.

Ma retrag aici ca vreau sa merg sa mananc pana se trezeste dra.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput