Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
PRAG spune:
Fetelor, va multumim mult pentru urari si le dorim si noi tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI si o viata frumoasa si lipsita de griji!
Mie mi-e ciuda ca Roxana e la gradinita si eu la servici, tocmai azi, saracuta, si mi-e tare dor de ea! Draga lui mama, ma tot gindesc cum a fost anul trecut pe vremea asta si ce faceam, am recitit mailul pe care l-am scris acasa, la mama, sa ii povestesc cum a fost... Ce minune... acuma am fetita mare, scumpa si dragalasa. Ma rog sa fie sanatoasa, si in continuare la fel de cuminte ca si pina acum!
Am avut si noi petrecera simbata. A fost frumos. La fel ca si celelalte fete din Ardeal, nici noi nu stim de turta, mot si tavita cu obiecte, asa ca le-am sarit. A fost doar o petrecere cu multa veselie, o sarbatorita draguta intr-o rochita roz si sandalute albe si un tort cu capsuni devorat de copii mai maricei.
Avem si poze, foarte reusite unele, nu am reusit inca sa le pun pe internet, sper ca zilele urmatoare sa vi le pot arata.
Avem si azi o mica sarbatoare acasa, doar asa in familie, cu un tortulet facut de bunica, un mic cadou pentru sarbatorita si evident, unul mic si pentru fratiorul ei...
Am vazut si noi poze de la unii si de la altii, frumosi copii si frumoase mamici!
Doar un mic conspect din amintiri:
Alysh, imi pare rau de vestile legate de soacra ta, speram sa fie totul bine! Auzind asa ceva, imi dau inca o data seama ca nimic nu e mai de dorit decit sanatatea!
Desiree, imi pare rau de problemutele voastre, noi nu am avut asa ca nu stiu ce sa spun, dar sper sa se rezolve pina la urma, unul din sfaturile fetelor tot se va potrivi si la voi. Draguta masuta cu scaunelele, eu m-am gindit sa ii iau ceva asemanator pentru camera ei, un pic mai incolo.
elenuca, va dorim sa va faceti bine.
stephany, aici nu te cheama nimeni, trebuie sa iti faci tu programare pentru test. Mie doctorita ginecoloaga mi-a spus, dupa nastere, chiar la spital, ca ne vedem la urmatorul copil... Deci orice altceva rezolv la medicul de familie. Acolo am facut controlul la 6 saptamini de la nastere, pe cel de 6 luni l-am sarit, dar o sa merg acum, ca s-a facut anul, oricum vreu sa discut cu ea si despre ceva metode de protectie ca noi nu ne prea impacam cu preze si acuma ca ne-au apucat si pe noi iar nebuniile ,trebuie sa avem grija (by the way, va spuneam data trecuta ca stau cu emotii.... a trecut... pfiuuuu)
esme, minunata ideea cu cristalizarea florilor, poate o sa ma documentez si eu si o sa incerc. Mi-ai facut pofta de socata, oare o si pe aici soc pe undeva?
Cam atit imi amintesc, uram tuturor bebeilor care urmeaza sa fie sarbatoriti multi anisori si petreceri frumoase pentru cei programati in weekend!
Gabriela.
inais spune:
Elenuca rino-faringita si febra asa mare?? Hm...ciudat! Noi am avut tot viroza cu manif. respiratorii (nas infundat, tuse, gat rosu), insa febra de pana in 38.5. De unde ati tras voi concluzia ca e rino-faringita? Sau pediatra...ca banuiesc ca ea a zis.
In tot cazul sanatate multa si sa auzim vesti bune de la voi.
Noi ne retragem ca ne e somn...noapte buna sa avem!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
jady spune:
LA MULTI ANI :
ANDRA
ROXANA
DELIA-ELIANA
BEATRICE
DANIEL_CHRISTIAN
sa va dea dumnezeu sanatate si numai bine
vreau sa felicit un bebe scumpic ,cum am fost plecati si nu sa putut :MIRCEA-IOAN de relaura...sa iti dea Dumnezeu numai sanatate si fercire
noi nu prea avem timp de forum dar sa speram sa vina timpuri mai bunene iertati
Simonix spune:
Buna seara
Iaca si noi pe aici, inca in Belgia dar maine seara pe vremea asta suntem la Bucuresti :)
Nu prea am avut timp se scriu, foarte multa munca la serviciu, apoi alergatura cu cupilul etc ... Azi am facut bagaje si acum ma pregatesc de nani.
Deeeci: am luat 4 cutii de supozitoare de desfundat cupii. Cred ca acopera cererea: Laura, Simona si Noemi, sa mai imi spuneti daca mai e cineva, mai pot cumpara si maine dimineata. Referitor la intalneala, Robertixul de-abia asteapta sa cunoasca fetitzele de la odisee si sa se dea mare fatza de concurentza In timpul saptamanii e ok pentru mine, caci sambata am taiere de plete de baietzel.
Nu stiu, spuneti voi in ce zi ... Eu oricum voi iesi prin parcul de la noi (Laura, iar te-a vazut mama ) dar ca sa vad si celelalte mamici ma duc oriunde Haideti, ne mobilizam ??
Alysh - un gand bun si de la mine Sanatate multa ... nu stiu ce sa spun altceva... Parca tin minte ca mereu ai vorbit frumos de socrii tai si de cat de bine se inteleg ei
Elenuca - sanatate multa Lizucai Si noi am trecut prin febra mare din senin, plecata din senin uneori, dar alteori tratata cu antibiotic. E greu... ce sa spun, au fost cele mai grele zile cu Robertzelul meu ... si te inteleg ce simti. Desi pare greu de crezut o sa treaca
MSBB - SUUUPER povestea nasterii zau mi-a placut la nebunie Am ras si m-am emotionat in acelasi timp !!! Sa iti traiasca fata
Esme - mai mai dar tu nu mai ai ce papa de te-ai apucat de consumat flori ? Lasand gluma la o parte, are noroc Lorelei de o mama asa gaticioasa si plina de imaginatie Stii cat de rau imi pare ca nu sunt acolo de ziua fetii Of ... O sa ma gandesc la voi pe 23 :)
Subiect ginecolog - apoi vad ca io sunt fan ginecolog pe aici Si inainte imi faceam cel putin doua controale pe an - iar de cand am nascut am fost de vreo 4 - 5 ori ... La 1 luna parca, la 3 ... la 6 ... la x ... nici nu mai stiu. Acush tre sa ma duc in vara, cand vin din Romania. unul din motivele pt care ma duc mai des e ca daca ma lalalai mi se face frica dap ... daca ma duc mai des ma obisnuiesc (asa faceam si la dentist). Deci dupa ce am nascut am stabilit schema cu doctorul si ma duc dupa program. Iar teste - nici nu mai stiu ce face ... oricum, sunt cam obsedata sa fie totul bine. Mai bine sa previn decat sa vindec, asa imi zic.
Oki... dupa atata polologhie tin sa urez sarbatoritzilor de bebi LA MULTI ANI, viata frumoasa, plina de ce e mai bun
Iar acum bag naniiiii !!! Noapte buna si ne auzim din tara
AH ce uituca: voiam sa intreb - nu stiu ce lapte sa ii dau cupilului in tara ... voi ce dati ?? Am luat tot lapte praf de "varsta a doua" desi aici bem deja lapte din ala la cutie ... Exista ceva fain de la Nestle ?? Si borcanele bio sunt ?? hmm... cred ca primul drum in tara il fac la supermarket
Hai va pup
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Magnetism79 spune:
Elenuca multa sanatate printesei sa se faca repede bine.
Si acum sa vi-l prezint pe B.G.mancatorul de sticla si bautorul de mir.Da cand am venit acasa dragul de el se pune sa cotrobaie prin geanta si sertare si a gasit intr-un colt de sertar de la noptiera o sticluta cu mir luata de la o manastire.a bagat-o in gura I-a spart gatul probabil ca a baut un pic apoi a turnat pe body si pe corp si cea mai mare parte pe covor.Problema e ca nu stiu cat din gatul sticlutei pe care l-a faramat a inghitit ca nu am stat sa numar restul de ciobulete de pe covor,si i-am gasit in gura gata sa-l scuipe o chestie ca un dop cu biluta la capat care se infige in gatul sticlutei ca sa te ungi cu ea.Il urmaresc ceas sa vad ce se intampla.Numai boroboate face in ult timp am sa albesc.
Va pupam pe toate de aici din fabrica de sticla.
Mami de Bogdanici Pogonici
stefany_p spune:
Simonix, stai tu linistita mama ca iese de toate in romanica, si borcanele iese si nestle are....
pupam Roxanica grasunica sa creasca mare si frumoasa si pupam si Iasmi, devoratoarea de chec...al meu manaca placinta cu branza cot la cot cu mine
Doloress, tot nu mi-ai zis ce lapte dai lui Patrick sau daca ai zisnu vazui...
am fost azi a medicul de familie, mi-a dat de facut analize si mi-a zis ca daca am medic gineco sa merg la el pt teste..pai fetelor, era asa rusinos ca ma intreba daca am ceva pe sub bluza...ca nu stia cum sa ma consulte..nu-l vaz io p=asta cu ochelarii intre picioarele mele..zau...asa ca mergem la doctoreasa de peesdika in viitorul apropiat...
mi-a dat si trimtiere la nutritionist sa ma dezgraseze..sa vedem de-o reusi
MsBB spune:
Ce-i cu linistea asta ? N-ati facut oki inca?
Hai trezireaaaa! Nu va trage de nas mirosul de ? Hai ca dau si o feliutza de tort pe langa - am avut aseara musafiri ce n-au dovedit lupta cu tortul , asa ca m-am mai sacrificat eu cu o portie dupa ce a plecat lumea
Am avut musafiri de vaza gogo Teo si cum parintii ei au decis ca e prea mica sa mearga singurica la party a venit insotita de ei , am mai avut in vizita si un baietel de aproape 1 anisor ( care a dat sar'mana la fetele noastre , in varsta si intelepte )
Cu permisiunea Georgianei am sa pun cateva poze sa vedeti si voi cum s-au distrat fetele noastre.
Eu zic ca le-a priit la amandoua chiar daca au fost obosite n-au cedat si au pana la final. Se vede ca erau fete mai mari au rezistat eroic hihihih.
La culcare fii-mea , saraca, a adormit in picioare cu biberonul in gura . Normal, a epuizat-o condusul hihih, a primit in dar de la parintii Teodorei o si a carat-o pesteeee tot
Abia astept si bairamul de pe 30 - dezmotzam mandra si tragem un repeat la seara ce tocmai a trecut
Si acum .....
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi Tudor si PATRICIA MAYA, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !
Sunt restanta la citit, bag din urma si revin!
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Reallaura spune:
Neata!
MsBB pai si unde-s pozele??? Ma bucur ca v-ati simtit bine. Primesc si tortul la cafea
Simonix ms de supo, te asteptam. Cand sa facem intalneala, fetele???ce propuneri avem de locatie??? Cismigiul va convine???N-am mai fost de mult...dar cum vreti si voi
Eu i-am taiat nitel bretonul lui Mircea...nu-mi vine sa-l tund, ii sta asa bine...
Cred ca fug cu el pe la biserica. VA pup
celor care sarbatoresc azi ziua numelui!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
gabitzam spune:
La multi ani cu drag, de Constantin si Elena, pentru dragele noastre Elenuca, Sara Elena(Mihbut), Miruna Elena(GD), Elena Cristiana(Luminel), Elena Ruxandra(belleane), Eliza Elena (Elenuca), Ariana Elena, Sara Elena(andreap) !!!
Iar daca Eliana vine de la Elena, atunci sa uram si pentru Eliana Maria(Mihaser) si Delia Eliana (mi_bebelina) !!
Urari de bine pentru toti ceilalti sarbatoriti ai zilei!
gabitzam spune:
La multi ani ariciului TUDOR-ANDREI !! La multi ani Patricia Maya!
Sa aveti o aniversare minunata, o viata frumoasa, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, norocosi si plini de veselie si bucurii!