Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mi bebelina sarumana, chiar acum o sa ma uit pe net. Eu sunt asa de nehotarata.... ultima data voiam Moeciu

Apropo de nehotarare, fetele care ati facut pasaport bebilor va rog, spuneti-misi mie actele necesare, unde si cat dureaza pana la eliberare. Ori sunt bou, ori sunt obo, ori amblele, nu am inteles nimic de pe pasaport.ro Multam fain!

Elenuca mami sananate muuuuuuuuulta Lizucai!

Edit: Unde va intalniti cu Robertix? Si cand?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

-cerificat nastere original si copie
-buletine parinti, original si copie + ambii parinti prezenti cand se depun actele
-o cerere tip (descarci de pe net sau iei de la ei)
-un cartonas (de la ei)
-chitanta de la cec
-copilu ca ii face poza

Dureaza cam 1 saptamana si ceva (adica noi am depus luni si ne-au chemat martea viitoare, care marte nu am fost si ma duc acu

Mai multe detalii aici: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

pt ANDRA, BEATRICE, ROXANA, DELIA sa cresteti mari, frumoase si sa fiti sanatoase!!!

alysh sanatate la socrela ta, sa se faca bine.

ralu frumoase poze!!!

elenuca eu stiu ca daca bb are febra nu e bine s aii dai lapte, iaurt sau orice produs lactat pt ca astea ajuta la ridicarea febrei. pupici la lizuca

miss bb mortala ca totdeauna...te pup...am citit povestea andrei..m-am emotionat ...sa iti dea d-zeu sanatate si sa fii fericita alaturi de minunea ta!!!

doloress ce m-am distrat de aventurile voastre prin europa. ma bucur ca ati ajuns cu bine inapoi acasa.

la noi a venit in sfarsit vara..sau ma rog primavara..iesim de zor in parc si avem in sfarsit si noi maneca scurta si pantaloni scurti ca deja innebuneam cu sute de haine dupa noi....
in weekend o sa plecam la o cabana in lat stat pt ca e sarbatoare luni si nu lucram...yupiiiii...si o sa incepem sa facem bagajele de maine . as aca nu o sa pot intra prea mult in weekend.
ericul meu e bine, impingem amandoi la impingatorul ala...uneori si singur..dar cateodata isi ia prea mare avantul si cade...dar e ok, sper s a fie bine la cabana.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Deci am revenit acasa...un car de nervi.
Nu am mai ajuns in Tineretului de peste 1 sapt. (sau asa ceva...). Si atunci am fost de cateva ori si nu prea am stat sa analizez situatiunea. In ultima vreme am fost (din diferite motive) in Carol.

Deci cum ziceam...am fost in Tineretului.
Doamne ce mizerie...coji de seminte, mucuri de tigara, diverse resturi de ambalaje...pamantul uscat, praf, iarba parjolita! Sa mor de nervi...se plimba cu biciclete, cu scutere, cu caini...pe aleile unde-s copii! Jur ca nu mai calc in parcul ala decat accidental. Mergem in Carol. E elegant, curat...nu vezi scutere prin parc, etc!

Ma duc sa vaz link-ul de la Belleane cu ap la mare!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Ne-am elucidat- avm rinofaringita- e adevarat in forma usoara, dar acum stim cum stam. Nu avem voie baie si iesit afara deocamdata, uf... naspa, noi n-am stat in casa nici pe -15 grade...
Nasol, ce sa zic. Ca tratament- antitermice si sa vedem cum evolueaza ulterior sa speram ca nu o dam pe muci si tuse ca atunci se schimba situatia. Cam asta e.
va pup

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani, sanatate multa, sa cresteti mari si frumosi:
ANDRA
DELIA
BEATRICE
ROXANA
DANIEL

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Elenuca, imi pare rau de asa vesti. Speram din suflet sa treaca repede.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR! VA PUP PE TOATE! MA AJUTATI ENORM!

Am ramas in urma cu urarile dar macar astazi sa spun :

LA MULTI ANI ANDRA!! SA FII SANATOASA, BUCUROASA, NOROCOASA SI FERICITA, FETITA FRUMOASA!

LA MULTI ANI DELIA, ROXANA, BEATRICE, SA AVETI O VIATA FRUMOASA, DRAGI COPII!

Lilly, da, e necesar un control la 1 an de la nastere. Eu am facut la o saptamana (cand mi-a scos si firele, la 6 luni si acu, la un an).

[b]Elenuca
, sanatate multa Lizucai.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Andra!!!!
fetele, nu taraganati controlul ginecologic..e foarte important. orice e descoperit din timp se poate trata mult mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca..of, scumpa, si eu care ma gindeam ca mergem sa-i impartasim miine de Sfintii Imparati...si ziua ta...Imi pare rau dar macar v-ati elucidat, o sa fie bine ai sa vezi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

La multi ani Andra!!!!
fetele, nu taraganati controlul ginecologic..e foarte important. orice e descoperit din timp se poate trata mult mai bine...

Ai dreptate. Trebuie sa ma programez si eu.ooof

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput