Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ete Iasmi...http://family.webshots.com/photo/2531204540104447517CFhhmV
Gabitza, bafta cu femeia...sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ma gandeam ca in seara asta citesc si ma culc, nu mai scriu nimic. dar am citit despre patrick si am zis ca trebuie sa-i trimit un gand bun mititelului. doloress, multa sanatate va dorim
si apoi am vazut poze asa de frumoase cu Iasmi, Daria, Robert si Raducu, incat trebuiau mentionate si laudate, ca daca uitam pana maine-poimaine, cand oi mai intra? (ca mi s-a mai intamplat sa uit) si mi-a placut foarte-foarte mult de smecheroiul de Iustin . aoleu, are o fata de pezevenghi pustiul ala, sa-l mananci, nu alta!!!
multumim din nou pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut fetele noastre. nu s-au paruit de la cavaler, ca il vad zilnic aproape; in plus, cavalerul era cam suparat in ziua aia, asa ca ele l-au cam tratat cu indiferenta (urat din partea lor!!! )

noapte buna va uram! simonix, bun venit in romania. mi-ar fi placut sa te cunosc!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumim de sfaturi si de gandurile bune. A mai scazut febra, pe la amiaza avea 37 cu 9, acuma iar creste . I-am bagat in continuare sosete cu otet, comprese caldute. Sa vedem.

Inais nu prea stiu cat laptic am eu, si mie mi-e frica sa nu se deshidrateze. Am incercat saruri, a luat o gura si a vomat. O sa mai incerc. Doctorul mi-a zis sa-i verific mereu limba, daca e uscata si daca face peste 41 grade febra sa merg la urgente. Inainte de asta, in nici un caz, m-ar trimite de unde am venit. Ce sa zic, asta e stilul de aici.
Mi-a zis sa nu-i dau apa, nu mai stiu de ce, incepuse sa explice apoi s-a luat cu altceva. Eu i-am dat si inca o gramada, bea cate o canita odata. Nu pot sa-l refuz, pentru ca se ridica in fundulet si arata cu degetul spre canita si zice Aaa!Aaa! Doctorul zicea ca de sete o sa bea si sarurile pana la urma. Insa mi se pare inuman sa-l tin asa sa moara de sete, numai sa-l fac sa inghita saruri.
Azi a vrut sa mearga, cand ii mai scazuze febra, arata spre sandalutele lui cu degetul si apoi facea semnul de bye-bye. Imi venea sa-l mananc.

Am vazut si eu pozici frumoase cu cei trei muschetari, Daria, Robert si Raducu (adica doi muschetari si-o printesa). Apoi poze cu Iustinel cel simpatic. Stefany bag de seama ca ati fost pe langa noi, pe aici, prin Dorval. Eu tot pe malul apei stau insa mai sus, in Lasalle, la granita cu Lachine. E tare frumos acuma primavara.

Am pus si eu cateva poze mai destepte facute in excursie cu aparatul lui barbate-meu, ala cat o caramida.
uitati aici :
http://community.webshots.com/album/572315201MiosqW

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress cum a spus si Cleo, comprese pe frunte!, bai calai, cu apa racita progresiv! Sanatate lui PAtrick. Mi-au placut pozele, m-am ingrozit in aia in care e in cadita si mi-a placut la nebunie aia in care radeti amandoi, tu cu gura pana la urechi.
Inais m-ai omorat cu pozele cu IAsmi, cu margele, cu sal negru super sunt
Lorich, Gabitzule, MIcaelaniste scumpei toti 3!!
Stefany, l-am vazut si pe Iusti De mic face figuri cu camera! Te cred si eu, cu okii aia...
GAbitzule sa fie intr-un ceas bun, sa va intelegeti bine cu bona si voi si copii!
Gata, ma duc sa spal vase, sa fac bagaju ptmaine ca plec la sis, sa fac si eu baie...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura si eu m-am ingrozit la poza respectiva, tac-su face din astea.

Inais ma omoara Iasminuta, cat e de scumpica! Sper ca-l iei in continuare si pe Patrick in considerare in randul pretendentilor! Chiar daca e mai bolnavior acum, lasa ca se face el bine.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

n-are toate tiglele pe acoperis nici tati de PatrickDoloress, pana da frigul noi ne facem veacul in Lachine-laSalle-Dorval si cand avem timp mai mult mergem pana in Sainte Anne de Bellevue...ne place tare in parcul Renee Levesque, e aproape de noi si mergem des..si la Lachine rapide ne place
l-am adus pe Iusti de la gradi...l-am gasit linistit, mancat, schimbat, in brate la una dintre femei pentr ca el inca nu merge. cand ne-a vazut a inceput sa rada, s-a bucurat..mi-a zis ca a fost cuminte, a plans, dar nu foarte mult, se vedea ca dormise baiatul..si mancase bine...s-a bagat in toata mancarea alora...mancau' lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatzaaaa!
Se ocupa cineva de ? Hai ca ofer eu una mare, aburinda ... si fac urarile pt ieri si astazi, ieri am tras chiulul in cel mai barbar mod , am , am lenevit ...
Dau eu dar cine da un fervex, un paracetamol, un ceva sa nu mai mor aici ... Mama ei de treaba, am racit acu la 30 de grade
Da' nah, cred ca era si cazul , n-am mai racit de vreo 2 ani..

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi Adam, Andres, Kevin si Gabriel pt astazi si STEFANA EDUARDA,VICTORIA ISABELLA si LORELEI pt astazi, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Revin....ma duc sa-mi fac un ceai cu multaaaaaa lamaie!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Lori - multumesc ca ne-ai admirat mandra . Adevarul e ca nici nu-mi imaginam ca ar putea fi asa pasionata de . Aseara cand am ajuns acasa direct la ea tragea . Sper mai incolo sa aiba pasiuni mai putin costisitoare , n-ash vrea ca la 18 ani sa-mi ceara o
Si mai vroiam sa zic : Ia-ma cu tine in Bulgariaaa, ascunsa intre bagaje undevaaaaa ....

Laura - crede-ma pe cuvant! Pozele nu arata cat de dragalasha a fost Teo . Rochitza era de senzatieeee!

Doloress - , multumim pt urari! Imi pare tare rau sa aud ca Patrick a vomat si face febra , ma sa fie bine rpd
Moamaaaa - prima poza din albumul mai este ... esteeee.... esteeeeee minunataaaa!Ce mai? si florile si lebada si ratzustele si in primul si in primul rand Patrick toate sunt frumoase, delicioase, ce poze mortaleeee! Bai da' si artistul fotograf ... nota 10 .
Iar poza cu Patrick cocotzat acolo sus e de

Lilly - multumim de vizionare si complimente . Sa stii ca m-am uitat pe site-ul cu Fastrack signing si pare f misto si interesant. Pacat ca nu sunt doritoare, eu una stiu ca m-ash baga la asa ceva.

"La 12 luni
25 semne / 18 cuvinte pronuntate
2-3 cuvinte pronuntate"

Micaela - esti ca o , la munca, la expo, acasa ...
Vai Micaela , am innebunit cand am vazut Sunteti amandoua superbeeeee . Ce poze delicioase !

Iulia - repet si eu ce au spus fetele , e mortala Mufitza . E absolut criminala cum cu chishioarili pe masa

Desiree - saracul baietzel , m-a luat pe mine cu transpiratie cand am citit de la tine ... dar sa fii acolo zbrr!
Ti-am admirat sarbatorita si am vazut ca faceti terapie prin ras . Tocmai ati ratat in China festivalul de ras hihihih

Anuta-Maria - ma bucur sa te revad dar imi pare tare rau sa aud ca ati tras-o in halul ala

Inais - , pt vizionare si compliment!
Oh si tu si Micaela vreti sa ma topiti? Ce poze frumoaseeee! Ce protagonista . O amintire tare frumoasa!

Simonix - bine ai venit in Romanica . Distractie placuta la mare, intalneala placuta cu fetele si sa profitati la max de vizita in tara!

Magdone - uf , pari cam epuizata. Te si noi te asteptam oricand ai timp liber!

Ca-eric - ii urez de pe acum sotului tau , sa nu uit maine si distractie placuta ! Sa reveniti cu poze multe si frumoasa, da?

cu Dariutza, Raducu si Robertica sunt . Ce bulanashe, ce falcutze, ce copanele mmmm yammyyy . Tare frumosi mai sunt si asa toti la un loc

Gabitza - , sa dea DD sa fie ceea ce cautati voi, sa va intelegeti bine cu bona si sa o accepte baietii usor!

Stefany - ei, prima zi a fost incurajatoare . Iusti, sa se acomodeze rpd! E tare delicios

Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Bai inca liniste pe aici?
Inteleg, weekend , weekend ... da' asa chiul?
TREZIREAAAA!!!!
Hai , s-a racit si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Neata,
Off ploua si astazi aveam programata toata ziua la curte sa gradinarim: floricele, udat gazon, curatenie…Ma gandeam sa-i fac si lui David o groapa de nisip…sa ii scot si piscine, dar asta este vom merge doar cateva ore si atat.
Se vede ca nu prea intru des pe forum …nici nu am stiut ca e babyexpo…ar fi trebuit sa ajung ca nu am tricouri, pantaloni scurti si sandale pt bebe.

Cu mare intarziere uram si noi LA MULTI ANI tuturor care sia-u serbat zilele onomastice ce Sf CONSTANTIN SI ELENA si le uram sanatate, bucurii si mult noroc !

La multi ani cu intarziere pentru puiutii care au implinit un anisor:
PATRICIA
TUDOR ANDREI
ADAM
ANDRES
STEFANIA
VICTORIA
KEVIN

Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si cumintei !

LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE IMPLINESC ASTAZI UN ANISOR:
LORELEI
GABRIEL

sa fiti sanatosi, voiosi, sa cresteti mari si frumosi !

MssBB – am vazut pozele cu cele 2 printese si un print. Ce rochite aveau papusile, mi-ai facut pofta de un bebe- fetita…Abia astept.Noi avem tractoras, ce ziceti va bagati la o cursa ?
Elenuca – sanatate multa. Nu stiu de ce tine atat si la noi raceala asta, macar nu facem febra…ca asta mai lipsea
Desiree – M-au dat garta filmuletele, cel putin al doile in care rade in hohote dupa tati…
Adriana – si noi am fost anul trecut prin acea zona la mare, dupa Mamaia spre Navodari si mi-a placut ca plaja nu era aglomerata, puteai sa gasesti un loc unde in jurul tau 5-6 metrii era liber, iar apa imi place mult ca pe o portiune este destul de mica ca adancime. Poti suna si intreba exact la cati metri este plaja, insa daca este pensiune la drumul principal, plaja nu este foarte departe…
Anunta –maria – of ce ati patit si voi, doamne ajuta sa va faceti bine repede, ca tare greu este cand ai puiutul bolnavior
Lorich – cum mai a mers singurel prin parc 2 ore ? ce baiat mare ai. Al meu doar in casa merge singurel, insa cu teama
Simonix – bine ai venit la Romanica, va invidiez ca va tot intalniti in parc. Of cine m-a pus sa ma duc la service ? Eu…bineinteles am insistat…Dar poate ne lipim si noi intr-o zi la intalneala….
Cleo – sanatate Marei, poate este de la caldura…..Am inteles, dau anunt catre toti prietenii, vinery nu circulate cu masina…conduce Cleo….si trebuie sa fie traficul libeeeeeeeeeeer. Bafta !
Laurita- si noi tot peste mancam astazi, ii iau si il pun la cuptor cu legume: dovlecel, ardei…cartof
Ylari- legat de dus si eu am sa incep sa-I fac si ziua ca vad ca incep sa-I apara bubite mici de la caldura. Nu cred ca este ceva rau in asta
Desiree – sanatate multa. Doctorul meu spunea ca intre 38 si 39 sa ii dau 5 ml de panadol, insa dupa 39 doar comprese cu apa la 34-35 grade si atat. Alta doctora recomanda supozitor cu novocalmin dupa 39 grade.
Inais – m-am indragostit de Isminuta, ce domnisorica draguta. Sunt superbe pozele
Gabitzam – bafta cu bona.
MsBB (din nou)– multumim de cafea, dart u treci pe ceaiuri cu lamiae multa sa nu imprastii virusii. Sanatate ! Da e liniste, eu citesc forumul de pe la 8.30 dar acum postez.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput