Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
ca_eric spune:
micaela superbe pozele...imi plac de mor...si eu vreau...
iulia imi place d emor poza cum doarme mufi in highchair!!!!! e mortala rau. 
noi ne pregatim de excursie, plecam maine la o cabana in alt stat, si facem bagaje, eu mai tre sa alerg sa iau un tort - ca duminica e ziua sotului- si undele mici lucruri sa mai cumpar.
eric e fericit cu copii , sunt multi in parc si ne jucam cu toti.
va doresc weekend placut si ne auzim marti-cand venim.
va pup
p.s . vrem poze de la intalnelile voastre - sa suspinam noi...astea care nu putem veni...![]()
Victoria_mami spune:
Multumim mult de urari. Nu am mult timp, de fapt, mai deloc.
Adriana parca ma intreba ce e cu baietelul prietenei mele. El s-a nascut cu degetele de la manuta dreapta lipite, si nici nu-s toate. Dupa inca o operatie (care va fi a treia si probabil ultima) va avea trei: cel mare, aratatorul si mijlociu. Dar o foloseste f. bine deja.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
La multi ani dragi M&M de 22 mai !
Adam 
Andres 
Stefana 
Victoria 
Kevin 
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Doloress spune:
La noi din pacate treaba nu prea e buna
Voma a fost numai inceputul ieri, a continuat cu febra 39 cu 5- 40. Iar a colectat Patrick un virusel de pe undeva. O fi iar de la schimbarea de mediu, cam asa a facut si in Germania, cam la o saptamana de la sosire, enterocolita aia pacatoasa. Acuma e la fel numai ca in loc de diaree are voma.
Norocul nostru ca am facut programare la pediatru de cum am venit, numai bine ieri avea rendez-vous. Asa ca am scapat de mers la urgente si de stat pe acolo ore intregi.
Oricum nu ne-a dat nimic, ca asa e aici, insa suntem linistiti ca nu e ceva mai grav. Ne gandeam ieri cu groaza la gripa asta porcina, in Canada sunt multe cazuri, si un mort. In plus am tot bantuit prin aeroporturi si avioane in ultima vreme, imposibil sa nu fi luat contact cu cineva venind sau plecand din Mexic. Mai ales la Londra unde e ditamai aeroportul.
Dar ne-a linistit doctorul, nu e gripa porcina. Nu are nimic la plamani, nici la urechiuse, numai in gat e putin rosu. A zis ca medicamentele nu ajuta cu nimic in situatiile astea, sa stam si sa asteptam sa treaca.
Intre timp Patrick arde ca o soba, nu-i scade deloc temperatura nici cu sosete cu otet, nici cu tylenol. Cred ca am si depasit doza admisa de tylenol pe zi, insa cand il vad cum arde efectiv ma inspaimant. Are capsorul ca o minge de foc. E tare letargic, sta numai in brate, scanceste si geme asa incet, ca nu mai are putere nici sa planga.
Mi se rupe inima cand il vad. A mancat o banana in doua zile, si pe aia a vomat-o. Refuza sarurile de hidratare, sta numai la tzatza. Nu ma ingrijorez insa cu mancarea si nici nu-l fortez, a zis doctorul ca laptele meu ii e suficient. Nici nu ii trebuie altceva ca ar vomita oricum imediat. Asa totusi nu a mai vomat de ieri.
Sper sa-i treaca pana merg luni la servici ca nu stiu ce o sa se faca soacra-mea, ea n-are de unde sa-i dea tzatza.
Ce imi mai recomandati fetelor pentru scaderea febrei, ca nu mai stiu ce sa ma fac! Si doctorul mi-a zis ca poate dura vreo 5 zile... 
Of, ca greu e sa ai piticul bolnavior... Dar trecem noi si peste asta ca avem baiat puternic si luptator! 
Desiree multa sanatate baietelului prietenei tale! Speram sa se faca bine repede, micutul, cat are de tras! Cum sarbatoriti astazi? Tare frumoasa Victoria, ca de obicei, in filmulete. 
Stefany mult succes la gradinita lui Iustin! Asteptam primele impresii, ale tale de la stagiu si ale lui de la gradi. Sunt bucuroasa ca am adus-o pe socrela pana la urma, cand il vad totusi pe Patrick cat e de fragil si cum prinde virusii, la prima iesire din carapace...
Ca_eric distractie placuta la cabana! Asteptam pozici.
Simonix si tie distractie placuta la mare. Si eu ii dau lui Patrick bucatele, sa le pape singurel {paine, legume, bucatele de fructe).
In piure-uri sau iaruturi recunosc ca nu prea il las sa-si bage degetele, din simpla comoditate, cand ma gandesc ca am de sters mai apoi... Stiu, sunt o mama rea. Insa el papa foarte bine (sau papa, inainte de virusul asta, o sa mai vedem noi mai incolo). Daca nu vrea si nu vrea, ii dau si lui o lingurita in mana si se face ca ma hraneste el pe mine si apoi deschide si el gura. O gura mama, o gura el.
De obicei avem probleme la fructe, dimineata. Se stramba si face ca toti nebunii, insa pana la urma tot le papa. La legume nu am nici o problema, mananca cat 7, daca si lumea in tara s-a speriat, acolo unde copii sunt indopati, nu gluma. Mi-au zis toti sa-i dau mai putin ca il fac obez. Mananca mai mult ca barbate-meu. Apoi cerealele, la fel, nu le suporta de nici o culoare. Asa ca ii dau paine neagra. Asta e masa lui de seara, o felie de paine neagra cu un iaurt.
MsBB si Chinabulina aveti niste scumpici de fetite! M-am topit toata cand le-am vazut cum se jucau ele amandoua. Si nu s-au luat de cap de la cavalerul ala care le dadea tarcoale? Sau nu inca? ![]()
Micaela superbe poze! Si eu as vrea... dar nu stiu unde sa merg. M-am uitat adevarul pe net dupa asa ceva insa mi se par enrom de scumpe aici.
Magdone si tu deci incepi acusi serviciul. Asta este, pentru canadience incepe mai repede inregimentarea. Insa a fost bine si un an de zile, ce sa zic, cand vad ca in alte parti ai 3 luni sau si mai putin. Eu nu stiu ce am sa gasesc la servici, prietena mea cea mai buna tocmai m-a sunat sa ma anunte ca au dat-o afara. Si e si insarcinata
Insa stiu ca asa sunt astia de la mine, fara nici un fel de suflet. Au dat ei si oameni la 60 de ani afara, care mai aveau 2-3 ani pana la pensie si care lucrau acolo de 20 de ani. Deci nu ma mira nimic.
Ma duc ca ma striga puiul
cleo78 spune:
doloress:
- dezbraca-l
-comprese umede pe miini, frunte
-dusuri mai reci, calai, cu temp mai joasa decat de obicei
-baga cu o seringa pe langa san- sarurile
in casa sa nu fie temp f. ridicate (bine, la voi nu e ca la noi de cald)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Doloress sanatate multa lui Patrick, noi stim cat e de luptator, dar ...fir-ar sa fie de virus!
Leeloo sanatate multa lui Stefan!
pozele de azi cu Dariutza, Raduuc si Robertica
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
stefany_p spune:
grasanuuuuu...ii mananc copanele....![]()
http://picasaweb.google.com/lorichnistor/RobertNistor#5338699014800998770
stefany_p spune:
esti de vis in poza asta
http://picasaweb.google.com/lorichnistor/RobertNistor#5334600558236603218
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p grasanuuuuu...ii mananc copanele.... http://picasaweb.google.com/lorichnistor/RobertNistor#5338699014800998770 |
Ia mai pune niste poze cu pretendentu' Iustin! Pana atunci va pun eu niste poze cu fi-mea la sedinta foto! aiciMultumesc lui Dumnezeu ca am fost azi cand a fost atat de liber la targ...nu-mi imaginez cum ar fi fost sa fie plin de oameni + copii care asteapta dupa. E cea mai ingrata varsta de facut poze unui copil. In continua miscare, non-stop sa traga si sa mearga...tine-o daca poti!! Si singura pe deasupra! Nu va recomand fara insotitori...e sport extrem!
si sanatate multa lui Patrick. In mod normal in Ro ati fi fost internati de mult. Si cred ca ar fi fost cea mai inteleapta miscare. Daca refuza sarurile de rehidratare si nu papa/bea nimic decat san....e nasol. Depinde cat san ai, insa. Exista asa numita febra de deshidratare. Nu e deloc ok sa fie deshidratat. Vb din experienta pt ca si Iasmi a avut la 6 luni episod de voma. Nu se mai oprea. Nu putea primi nimic. Dadea tot afara din stomacel. Insa ea a baut sarurile. Ne-am chinuit si ii dadeam cu ochii pe ceas. Cate o lingurita la 5 minute. O zi si o noapte am fost ceas, din 5 in 5 minute...cumplit! Ea a facut temp. de maxim 38 de la deshidratare, dar si-a revenit intr-o zi si o noapte. Ni s-a spus clar ca daca nu isi revine, trebuie pusa pe perfuzii pt rehidratare si hranire. Acum voi stiti mai bine...sanatate multa!Ma retrag aici...noapte buna sa aveti!...aaa...Esme...sa pui poze cu torturile sa admiram si noi operele de arta! Merci pt info cu gratarul.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Ne-am intalnit cu doamna cu care aveam intalnire pentru jobul de bona a lui Raducu. Pot sa zic ca mi-a placut de ea, m-a convins, o sa inceapa de la 1 iunie. A lucrat ca educatoare si in domeniul asistentei sociale. Sa speram ca totul o sa fie in regula. Am gasit-o pe site-ul cautbona.ro.