Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorich spune:
Laura super, sper ca ai pupat-o de la everybody! Eu as vrea sa o vad (pe ea, pe Robert si pe frumoasele ciocolatele ), dar nu stiu unde pot veni si io ...nici macar la Aviatorilor nu mai stiu, ca pleaca Gabitu in concediu, dar daca puneti de un Aviatorilor poate ma bag si eu!
Eu voiam sa va zic de ieri ca ne-am bagat la oferta o de vacanta- www.kisstravel.ro/hoteluri/Bulgaria/Albena/Hotel_Mura_-_Oferta_Special-775.html" target="_blank">asta, dar tocmai m-a sunat tipul de la Kiss Travel si mi-a spus ca are acceasi ofera , dar la hotel de patru stele - Laguna (mea draga) Beach. Deci... din 22 iunie, hop si noi (cu cortul) in Bulgarica...na' n-avem bani sa facem concediul in Romania Sper sa avem pasaportul lui Robert gata in timp util!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Am vazut poze frumoase de Mufi
Anuta_maria draga de tine, ce experienta urata, imi pare rau
Adrianabine ca ati gasit cazare si v-ati linistit cu asta...
Abia astept concediile
ALysh ce faci, scumpa, cum e soacra, care mai e starea de spirit????
ADAM, ANDRÉS, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA ,KEVIN! Sa fiti sanatosi si fericiti
Esme sa-ti traiasca dulceata si sa va bucure!!! Daca nu mai reusisesti sa intri maine, urez si eu azi!! Sa aveti o petrecere grozava!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Simonix spune:
Salutare de la 33 de grade
Gataaaaa suntem acasa Si sa va dau raportul repede: m-am intalnit deja cu "fata frumoasa de anul trecut" = Laura Mai ce ma enerveaza: e slaba si fromoasa de pica - si culmea e ca mai face si complimente la altele Mai io daca as fi in locul ei as fi cu nasul pe sus rau de tot si nu as face nici un complement: as fi cea mai tare hehe :)
Deci, e super fain acasa, nu e asa cald cum ma gandeam, dupa cele 15-18-20 grade + vantul de rigoare din Belgia aici ma simt suuuper, sooaaareeeee Cupil dezbracat, in piciorii goi, am dat repede fuga si i-am luat sandale ... IN plus, io bag in mine de sparg, sunt in remodelari (v-am spus ca ma enerveaza Laura cu silueta ei daaaa???) IN fine ...
Mi-am adus aminte ca voiam sa ii mai spun lui Cleo despre avion: Robert nu are nevoie de nimik la decolat/aterizat. Nu bea si nu papa nik, sta cuminte, lipit de mami si flirteaza cu vecinele de rand. Copilul a fost incredibil de cuminte, ;a pregatisem sufleteste de spectacol ... mai ales ca el e agitat rau - ei bine, a stat numai in brate, s-a jucat cu masa, cu revistele, a ras cu toti oamenii, vedeta avionului. Cand ne-am urcat in avion toti se fereau de noi - cand am plecat toti veneau la noi sa il mangaie pe Robert (un fel de mielul avionului) si sa ne felicite ca a fost cuminte de parca eu as avea vreun merit. E drept ca a si dormit 1 ora jumate pe mami.
Buuun... sa va mai zic ca MIRCIULICA era niste ochi de m-a spart si ca are mutra de golanash scuuump, cred ca or sa moara fetele dupe el Sa va mai zic ca am 4 cutii de sopozitoare Sper sa ne vedem saptamana aviatoare, pe miercuri, acum eu plec la Mangalia la nunta si vin luni in Bucuresti. Cismigiu mi se pare ok pt mine - va spun, eu vin peste tot Ah, tre sa citesc PMul de la Andrada - fug acush, ca sunt confuzata rau
De citit am citit foarte in diagonala, am vazut ca avem o mladita bolnavioara Sanatate multa pentru pui de Anuta Avem si un mugurash un pic bolnavior cumva ?? la Patrick - am citit foarte la repezeala si nu stiu daca el e bolnav ... dar oricum ii dam un
ESME - ha ! de noi nu scapati petrecere BESTIALA maine - te sun maine sa te urez cum trebuie.
LA MUUULTI AAANI puilor sarbatoriti si marutzi !!!!!
Of fug sa citesc PMul Fetelor e asa de bine acasa ... cu bunicii, Robertix e in extaz, o tine intr-un ras tot, nu mai vrea sa se culce, se iubeste cu ei de zor, este ASA DE BINE ACAAAASA Printre pozele vechi, printre carti si amintiri, la mama in bucatarie, in locul unde am locuit de la 6 la 24 de ani wooow CASA MEAAAAAA
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
Esme, nu ma infiezi si pe mine?
Laura, chiar ca surpriza faina intalnirea cu Simonix
Eu am fost in Herstrau cu Lori ca de obicei si a venit si Micaela cu Dariuta.
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Esme, nu ma infiezi si pe mine? Laura, chiar ca surpriza faina intalnirea cu Simonix Eu am fost in Herstrau cu Lori ca de obicei si a venit si Micaela cu Dariuta. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Da si o sa pun si cateva poze, desi Dariutza fugea cat colo, nu statea in obiectiv.
Simonix sa ai o sedere minunata! Si eu am senzatia asta cand merg la mama, desi nu vin asa rar, dar e minunat!
Miss am uitat sa-ti spun, mi-a placut ENORM ce ai scris ieri, e si parerea mea, despre "raul real". Trist dar adevarat, mi-a placut ca spui lucrurilor fix pe nume. Te pup dragutzo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Simonix spune:
Deeeci am raspuns la Andrada
Fetelor, mai voiam sa va mai zic ceva si uitasem Deci, celor cu pui in greva foamei - si Robert a incercat o minigreva (by the way toti imi zic ca e cupilul prea slab hmmm dar mie mi se pare ... ok) Eu am rezolvat-o cu lasat copilul sa isi bage mainile, nasul etc etc in toata mancarea. Deci io am constatat cu mintea mea agera ca lui bebe ii place sa faca ce facem si noi - si anume sa pape singur cu lingura lui mami. Incep sa ii dau papa normal, el papa un pic apoi paf baga mutre si scuipa (dap, al meu de-abia acum s-a prins ca poate scuipa... dupa un an a invatat faza asta). In momentul cand incepe sa scuipe scot farfurie noua, pun niste mancare pe ea si ii dau lingura. El incepe sa mazgaleasca farfuria, apoi masa si incet incet ajunge sa se autohraneasca dupa ce mai intai nimereste nasul, urechile etc. Buuun in timp ce el se straduieste sa se alimenteze, io paf cu lingura cu papica in guritza. Si gata - asa papa tot. Daca se intampla sa plictiseasca si de joaca cu mancarea, mai e o tactica: trebuie ca unul dintre noi sa manance din castronel in fata lui Trebuie efectiv sa inghitim continutul linguritei El e super curios si reincepe sa deschida gura si sa pape Uneori il lasam pe el sa ne hraneasca. Atentie: e cu riscuri Nu va inchipuiti cum arata masa, podeaua, bebele, mami sau tati dupa aceste experimente. Dar de aia e apa Spalam bine cupilul si parintii + masa si podeaua (evident ca si podeaua sufera deoerece de multe ori piticul crede ca parchetul sufera de foama si il hraneste generos).
La Robert am remarcat ca el refuza mancarea nu de gust, ci de plictiseala. Iar acum chiar are nevoie sa se afirme, iar noi trebuie sa intelegem ca "e mare" si poate manca singur Deci, negociem hihi
Poate deja ati incercat si totusi bebii nu au iesit din greva foamei :( Eu v-am spus ce am constatat eu, poate cine stie ...
Gata fug la bagaje si apoi la maaare la soaaare PUPICI FETELOOOORE si M&Milor
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
LA MULTI ANI la puii care au implinit azi 1 an: ANDRES, ADAM, VICTORIA + KEVIn sa fiti sanatosi, si fericiti, si sa bucurati parintii la fel ca in prima zi de viatsa...
si pt mamica Mihbut, pt ziua de ieri . Esti o mamica de 2 ori pt noi!
mmai voiam sa zic ceva. Nu stiu ce.
A, pt mamica ce a fo la Gr alexandrescu cu analiza de kk, Mara face scaun moale de 4-5-6 ori pe zi de 2 sapt. Am zis ca is dintii, dar si miroase groaznic...am luat 2 recipiente de la farmacie pt coprocultura. Si cand face la prima ora, ii iau o proba si trimit pe tati. Acu, te rog mult de tot, zi si mie UNDE SA SE DUCA TATI, ca lucreaza el vis a vis de sp. Gr Alexandrescu, dar e tata si nu e la fel de descurcaret ca noi. La 8 la laborator? si unde il gaseste ? in ce parte, etc.
E tatic, sa ni-l iertati...
aproppos de nea Nelu kknelu care vine cam haotic, azi a venit cand era Mara in curu gol. Tre sa jucam la loto inca o data. Ca data trecuta nu a ieshit NICIUN nr. Perseveram.
miine il duc pe tatic la baby expo. sa ne hoilbam la gradinite. Mai cheltuim noi ceva... (sst, sa nu ii spuneti..)
Simonix, sapt aviatoare SIGUR venim! iau un taxi, fata in dintzi si venim sa va videm in parculetzul care ziceti voi. O luam si pe Noemi, si pe Iasmina, si pe Cadina, facem mare intalneala mare! numai sa vii de la mare inapoi.
cat despre grasimi, 90% din fetele de pe forum vor sa fie la fel de grase ca SImonix. Sau slabe. Ca ea plateste juma de belet la avion- la cat de ushaora e.
aldaesme, dupa ce o infiezi pe Gabitzam, ca dureaza un pic procedura, io vin ajutor de bucatar. Promit ca evoluez. Cred ca holandezii vostri nu accepta asha multe adoptii
despre mancat, azi i-am dat pastrav fiert si cartof copt la microunde. Le-am faramitat in farfurie inf ata fetei, un fel de finger foods, si i-am dat cu mana. Poate in engl. suna mai bine, dar in romana i-am pisalogit mancarea si facuta bucatele bucatele si bagat si in mana la fata, si in gura cand nu era atenta. Cand s-a plictisit, a inceput sa arunce jos bucatica cu bucatica. E cald si ei, si nu are pofta de mancare- si ii bag laptik dupa fiecare masa, sa stiu ca mai papa ceva.
Bea si apa. Cam100ml pe zi. Deci da.
voiam sa pup puii bolnaviori, a lui leelloo, a lui anuta-maria, a lui Belleane.
azi am reusit sa fac o gramada de chestii: sa vb cu profa de dizertatie, sa dau inca o data sala pt shoferie, si sa iau (normal, aveati indoieli? - cu calc. dau la pace, cu pedalele mai discutam....), si sa ma programez vinerea viitoare pt examen - proba practica. Zau ca tre sa il iau, sa imi tihneasca concediu. Si o sa ma programez pt colposcopie, sa fie o zi completa, si sa vaz si de inca un papanicolau.
si vreau la muunte. sus la munte sus....
edit: voiam sa zic ceva lui Bratafel. Nu mai stiu ce. Am uitat.
A, am si vazut pozele lui Msbb+ chinabulina. D E M E N T I A L E.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Magdone spune:
Fetelor, ma gandesc la voi, imi pare tare rau ca nu pot sa intru mai des, sunt prinsa rau in perioada asta, am zis totusi sa dau si eu semn de viata sa nu ne uitati de tot.
tuturor puiutilor care si-au serbat ziua de 1 anisor intre timp, se apropie curand si a noastra, nici macar nu i-am cumparat rochita, nici nu am ajuns sa-i fac gauri in urechi pentru cercei :(, nimic sunt varza, intr-o graba ceva de speriat, nimic nu mai apuc sa fac, si in mai putin de 1 luna incep serviciul :(, poate atunci sa ma linistesc.
Sper ca sunteti bine toata lumea, va transmit virtuali si sper sa intru mai des.
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (11 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Reallaura spune:
Lorich misto oferta!!! Nu stiam de Kiss Travel astia, au oferte bune si la avion Mmmm.abia asteptam concediul
Simonix taci din gura, sa nu te aud! Fetele, arata f bine Simonix si ii sta f bine cu noua coafura si cu suvitele. Si m-am bucurat tare sa o vad, pe ea si pe mami ei care e o draguta.
Robercik arata f bine, nu stiu unde il vede lumea slab, e cat MIrcea.
Cleo chiar ma gandeam azi sa iau niste peste sa-i fac...
Sanatate bolnaviorilor!!
Gabitzule, Lorich, Micaela sa va fie de bine intalneala! puneti pozici
Fug in auchan! va pup
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
YLARI spune:
Buna fetelor.
Inteleg ca o avem pe Simonix in Romania. Yuhyyyyy, vreau si eu la intalnire, sa imi spuneti in ce parc. IOR? Ar fii super ca as veni cu Metroul pana la Titan, suuuuuper. Dar daca e alt parc nu-i bai, face un efor. Aoleu fetelor ce cald e azi... Nu mai pot am stat cu Aerul vreo ora mor de cald, la noi bate toata ziua soarele in geam.
Hai mai Simonix, cine zice ca Robertzel e slab? Si mie mi se pare super ok scumpul de el. Deja Eva a zis sa ii trimit un pupic!
Cleo bafta cu loteria, vad ca Mara insista!
Eu am inceput sa ii fac un dus si peste zi Evei, ca la noi e supercald, o fi rau ca fac asta? Tin minte ca acum un an ne-a zis primul pediatru sa ii fac o singura baie pe zi sa nu dezechilibrez PH-ul... Oricum doar dau cu apa, nu o si sapunesc...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
Mii de pupici tuturor, fug ca am o tona de spalat si calcat, ca pleaca sotzu in Franta si tre sa-si faca bagajul...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png