Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La Multi Ani, sarbatoritilor de azi ADAM, ANDRÉS, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA ,KEVIN nu am apucat inca sa citesc tot.
Mai incerc.
ORiunde stabiliti intalnire cu Simonix, e ok, desi recunosc ca la Cismigiu e mai prost cu parcarea dar...gasim noi pe undeva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Lorelei si Gabriel!
Sa cresteti mari si sanatosi!

La Multi Ani si puiutilor de 11 luni, ca am si eu unu : Gabriela, Vlad Andrei si Dau-meu drag si iubit !
Peste o luna avem sinoi petrecere-mare-mare

Pupam toate fetele care sau uitat la pozutele noastre, mie imi plac foarte mult astea sepia sau alb-negru.

Am vazut Mufitza, care mi se pare mie sau a crescut mult-mult? tare frumusica si s-a transformat intr-un copilut, nu mai e bebe.

Am vazut poze cu Patrick, care e, din ce am vazut in poze, pare un copil tare vesel si are o fatzuca de copil pus pe shotii
Sanatate multa puiului... mama eu nu ii inteleg pe astia 41 sa te primeasca????
Poze noi am facut la targ, vreau sa-i fac la 1 an o sedinta-foto si unde as vrea costa cam 6mil... faza e ca nu cred eu sa aiba ea rabdare sa stea prea mult la poze.

MsBB multam de cafea ... sa stii ca eu sunt mai degraba trantor, ma mobilizez si eu pe ultima 100 cand nu mai am de ales.

Noi ieri ne-am intalnit cu Robert si Raducu, cum probabil ati vazut din poze si pe seara cu Tiberiu... a cazut Daria franta dupa intalnirile cu 3 baieti.
Astazi ne ducem la petrecerea unei fetitze de 3 ani la un loc de joaca, abia astept sa vad cum e.
Va pupam, ma duc sa ma pregatesc.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

msbb, cu ceai si lamiie de la mine.
acu, cand e cald e riscu mare, transpiram si... nu stii cum te loveshte. Nu e gripa, e doar raceala ? atunci trateaza cu indiferentsa. si lamiie cu miere.

deci fugim la targ. L-am convins pe tati.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

neatza!

sarbatoritilor zilei care implinesc 1 anisor:

Lorelei si Gabriel

si pentru cei care implinesc 11 luni: Dariutza , Vlad Andrei si Gabriela!!

Multumim pentru aprecieri legate de Iasmi... Si mie imi plac pozele. Micaela pentru idee! Si noi suntem dupa zgatia mica. Dar toti parintii sunt!

Pacat ca ploua si e cerul negru...as fi vrut sa iesim in parc sa ne aerisim...asaaaaaaa.

Va pup!...si sanatate muuulta MsBB

Edit...ca-s amnezica: Vazut poze cu cei doi pretendenti canadieni. Sunt...dementiali! Are o misiune grea fiica-mea cu atatia pretendenti pe capul ei. Care mai de care mai smecher si cu vino-ncoace! Iusti cu ochisorii lui smecheri si frumosi, Patrick cu fatzuca lui scumpa si freza in vant...ufff...nu stiu ce se face! S-a mai indragostit si Nicole, mami de David, de ea + Laura...cu Mirci ei de ...facem coada la usa vaz! Si n-are nici 1 an... tuturor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

UFfff ce MUUU sunt! Am scris ditai mesajul si l-am pierdut . Astept o noua invoire de la mandra sa o iau de la capat

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Nicole - , ne bagam, cum sa nu???? La impins scaune, ghivece, galeti, mashini... orice . Ce misto ar fi sa adunam mai multi picoti sa-i vezi cum misuna care mai de care, unu impinge, unu cara, unu taraie ...
Apropo, ultima gaselnitza a fie-mii , e sa care dupa ea un finet... bai si ce-l mai caraaaaa , taraie dupa ea finetul ala de parca are vreo comoara de pazit

Asa-i, astazi intra pe ultima suta de metri pana la aniversarea de un anisor si Daria , Gabirela si Rasfatzel , asa ca le urez din inima LA MULTI ANI si abia astept sa va vad chefuind la big party de un an

Dani - hai, vino si tu, da un , o gustarica pt cele 11 lunitze a Rasfatzelului si ne zi ce mai face? cum mai e ? ati parasit pojar land?

Micaela - 6 mil? . Ori nu stiu eu preturile pt asa ceva , recunosc, nu m-am intresat niciodata cat ar costa o sedinta foto , da' , parca mi se pare mult ...
Di bani astia fac si io , scot artistul din mine si ma pun pi executie .

Cleo - spor la cheltuit bani!
Eu asa zic ca e raceala - si dau vina pi barbat . Ma vantura cand mergem cu masina de-mi vajaie capu'. Am facut si nitzica febra azi-noapte dar acum in afara de ameteala si nas infundat n-am nimic. Am oki roshii de parca am prizat si ma simt de parca vin din discoteca da' in rest is bine.Ah, da ba, mai am ceva ... stranut intr-unaaaaa .

Inais - anuntau astia la meteo ca o sa fie frumos in weekend . Poate pana la urma se indreapta vremea acolo sa scoti printesa mica si frumoasa in parc. Ti-am zis ca-s invidioasa pe Iasmi? Ce frumos statea ea in picioare la . Is curioasa cand o sa renunte fii-mea la deplasarea 4X4? . Sper ca pana la majorat o sa incerce si

Daca pute a neuron incins - de aici vine . Ne chinuim toti 3 ( mai ales mandra ) sa ansamblam piesele de la o trici , bai si e grele rau de tot ...bine ca nu ne ramane o roata in plus ... da' nici departe nu suntem

Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

neste body de la Nan, castron cu ventuza- poa nu il mai arunca, fluturasi de la gradinite, si am gasit 2 la metrou brancoveanu, beberoane si tetine, si termometru cu hidrometru.

gata.
am vazut tarcuri - ma gandesc sa iau unu sa mut fata acolo becose ar fi mult mai jos si mi-e frica sa nu sara

nu am fazut niciun fel de marsupiu pt cupii >9 kile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

neste body de la Nan, castron cu ventuza- poa nu il mai arunca, fluturasi de la gradinite, si am gasit 2 la metrou brancoveanu, beberoane si tetine, si termometru cu hidrometru.

gata.
am vazut tarcuri - ma gandesc sa iau unu sa mut fata acolo becose ar fi mult mai jos si mi-e frica sa nu sara

nu am fazut niciun fel de marsupiu pt cupii >9 kile.

sa va fie de bine cumparaturile!
Da' fa-ma sa inteleg ? Oare nu esti tu aceiasi Cleo care acum cateva zile se plangea de dureri de shale? Oare nu tu aveai coloana in pioneze? Bine pt un drum de ici-colo mere sa tii cupilu' in marsupiu dar daca e mai lung nu te deshaleaza?
Daca Mara e la fel de priceputa ca mandra mea, zboara castronul cu tot cu ventuze de n-are aer . Direct farfurie zburatoare a facut fie-mea din castron cu tot cu ventuze

Gata, am ansamblat . Parca o piesa tot nu sta bine dar o sa merem iar la magazin sa vedem cum ar trebuii pusa si ne-om lamuri si noi . E bine insa ca mandrei ii place tare in trici . Am plimbat-o prin toata casa cu trici si radea nevoie mare , numa cu gura pana la urechi a fost cat am plimbat-o , mai rau a fost cand am luat-o de pe trici dar asta e , ori o luam , ori o cu capul de ghidon .
Acum cine stie cand o sa ajunga ea sa mearga pe bune cu trici, sa pedaleze dar ... ce conteaza , noi suntem echipati
Ia uitati cum imi povesteste ea ca ii place cu trici aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am venit de la petrecere, sunt franta, franta, franta. Daria a adormit in masina si nu s-a trezit nici cand am inchis usile la lift, doarme dusa, sa recupereze si sa o ia de la capat
Deci, ce aveam eu dileme daca sa-i fac ziua la un loc de joaca, da ce am acu. Dariei i-a placut mult de tot, s-a dat pe topogan in bile, s-a cocotat peste tot, a fost in extaz. Se ducea se juca, mai iesea putin afara sa danseze. Eu, ca o tuta ce sunt am uitat aparatul acasa
Locul de joaca, nu e asa cum arata pe site, e mult mai 'folosit', asta nu prea imi place. Dileme, dileme...

Inais, |MsBB multumim pentru urari
MsBB, da ma e scump, dar pe langa talent iti mai trebuie si 'scule'
tricicleta voastra are si aparatoare de soare? Ii place fetii? Ma, da rumene in obrajori sunt fetitzele pe la voi

Ma duc sa ma culc ca se trezeste mandra si tb sa stau cu 'ochio' pe ea.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va zic cat de tampita am putut sa fiu azi, mama denaturata pe bune, sunt varza. Am uitat cupilu' mic in farmacie. Frate, asa cevaaa.... Am intrat in Sensiblu la Feeria, sa-i iau cateva borcanele sa am ce sa-i dau in deplasare la munte. Le iau, le platesc, ma mai uit printre rafturi, si ies ca o floricica. Pe Raducu il parcasem mai la o parte, sa nu stea in drum,dormea, nu facea nici pas. Costi iesise afara din magazin, si cand ma vede tot tipa la mine "unde-i caruciorul??". Am zis ca intru in pamant ce am putut sa fac !!!! Nu iesisem decat 30de m din farmacie, am fugit inapoi si l-am recuperat, deja incepusera sa se agite agentii de paza ce-i cu copilul ala.
Si asta din cauza ca in Carrefour l-am tot pasat de la unul la altul si eu eram linistita ca e la ta'su.

Mergi la inceput