Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
La multi ani fericiti urez cu drag unor puiuti minunati: Lorelei si Gabriel!!! Ani multi si fericiti sa vi se astearna in fata, multa dragoste in jurul vostru, sanatate multa, noroc si bucurii impreuna cu parintii vostrii! 

emycor spune:
GEORGE VLADIMIR,LORELEI,GABRIEL,DARIA,GABRIELA,VLAD

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
bratafel spune:
buna fetelor
la noi este o zi cam innorata dar placuta. ieri a fost in schimb foarte cald. am fost la socrii la Botosani ca nu si-au mai vazut de mult nepoata. Bianca m-a calarit tot drumul si la dus si la intors. a dormit un pic. la bunici a gasit puiuti mici mici de gaina, dar tot cainele ala mare si fioros o atragea..
la intoarcere ne-a prins ora de biberon prin Suceava si ne-am oprit la cumatrii ca sa-i prepar papa. asa ca am ajuns si noi pe la ora 22 acasa.
am gasit niste fetite in vecini dar sunt mai mari decat ea 3-4 ani. oricum sunt copii.
gabitzam - m-am distrat cum lai uitat pe Raducu in farmacie. se mai intampla 
sarbatoritilor zilei!
va doresc o zi excelenta!!
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism
Poze
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Doloress spune:
La multi ani puiuti scumpi de 23 mai!
Lorelei
Gabriel
Sanatate, minte si noroc!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Lorelei!
La multi ani, Gabriel!
Ce frumoase sunt pozele artistice cu Iasmina si Daria - si cea cu Mihaela cu palarie si Daria e super - la ce loc de joaca ati fost? nu e prea cald inauntru pe vremea asta cu multi copii?
Doloress, e bine sa bea cat mai multe lichide, am vazut ca ai scris ca bea apa - f bine! chiar ma gandeam ca nu bea decat san - cu febara mare e cam putin
Sper sa treaca boala si sa fiti iar veseli!
Gabi, ce faza mortala cu caruciorul in farmacie! Se poate intampla oricui
Adriana
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 MsBB, da ma e scump, dar pe langa talent iti mai trebuie si 'scule' tricicleta voastra are si aparatoare de soare? Ii place fetii? Ma, da rumene in obrajori sunt fetitzele pe la voi ![]() |
Ce sa zic? De la tuica
Asa e cu fotografi, nu conteaza doar talentul mai trebuie si o scula buna. Ce-i a lor e pus deoparte
.Iar cu trici - e belea , e moarta mandra dupa ea , a calarit-o in disperare, intindea mainile dupa ea si tipa sa o mai duc
. Acum cine stie cat dureaza pana se plictiseste de ea .... dar deh ii aratam posibilitati en variate de deplasare 

Sa va fie de bine petrecerea si grea dilema intradevar - oriunde ar fi , distractie sa fie
.Gabitza -
ce sa-ti zic? Sa te incurajez si sa-ti zic ca nu esti singura? Ai mei m-au uitat la manastire

. Acu' stau si cujet
oare nu m-au lasat intentionat? poate vroiau sa mai stau acolo sa ma lumineze DD Ei s-au suit in masina, au bagat viteza si eu am ramas ca pupaza-n drum
. Am stat eu vreo 15 min am vazut ca nu vin inapoi am luat-o frumos la pas catinel-catinel
, vreo 3 km pana cand s-au dumirit ei ca nu ies la numar . Si acum cand le spun, cum, mai, la cat hodorogesc eu si vb intr-una, chiar nu ati vazut ca nu-s?
Ei ziceau ca au crezut ca dorm pe bancheta din spate 
Noroc ca s-au gandit sa recupereze coletul ca altfel , eu curajoasa, aveam de gand sa merg pana acasa pe jos
, adiq vreo 45 de km
, ma gandeam ca in 5 min ajung acasa ...Doloress - cum mai este Patrick? mai bine?
Miss - sa va folositi sanatosi de scaun
! F faine pozele cu gemenele. Acum daca tot e Bogdan in concediu poate bagati un repetir 
Gata, s-a lasat linistea la noi , ma bag la
.Sa aveti o noapte bunaaaa si vise frumoaseeee

Ah! Sa va zic ca astazi mi-a stropit mandra peretii cu zeama de la capsuni? O tinea taica-su in brate si mancau impreuna capsuni si a lovit-o stranutul
. Bai si ce model a facut pe pereteeee....Numai picatzele ....
NB!
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!Cum a intrat Andra in viata mea...
inais spune:
Gabi am ras cu lacrimi. Nu te supara pe mine. Mi l-am si imaginat pe Raducu in carut...si Costi al tau dis-pe-rat!
Las' ca se poate intampla oricui...
Noi am fost iar la targ, adica io.
Fiica-mea pe afara in carucior cu taica-su. Am mers sa fac si cump. de data asta. Uimitor dar am gasit tot ce cautam. Ma refer la cap. haine. I-am luat pentru vara. De parc...de casa. Insa as mai avea niste art. de cump. Sa vedem de unde...Mi-a promis o tanti ca imi aduce pantaloni de in...daca ma suna maine...merg si maine. Am zis eu ca-mi fac abon. la targurile astea. De obicei cumpar de la cei care sunt producatori/importatori...in rest nu ma inghesui.
Din pacate cei de la Hipp nu au mai venit...
Asa ca o sa imbogatim lanturile Sensiblu si Carrefour. La cap. fructe ne descurcam cu borcanase destul de des. Pt ca-s gusturi dif. Desi sapt. asta nu a mai papat decat de vreo 3 ori la borcanas. In rest mami-made!
Cat despre legume, pt ca jonglez cu combinatiile de legume si deci are gusturi diferite, papa doar de la mine. L-a tradat pe nenea Hipp...multumescu-ti Doamne! Mami a invins! 
Cam astea...pe maine!
Np buna!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
socrate spune:
LA Multi ani sarbatoritilor de azi 
GEORGE VLADIMIR,LORELEI,GABRIEL,DARIA,GABRIELA,VLAD !! Sa cresteti mari si sanatosi.
Doloress spune:
Noi suntem binisor, de ieri i-a scazut febra si nu a mai vomat deloc. Problema e ca nu vrea sa pape nimic! Numai san si apa din cand in cand. Am deja rani la sfarcuri, sta agatat de tzatza de 3 zile. Ieri era prea lesinat sa planga, insa azi, i-a trecut febra si e mai in verva asa ca urla incontinuu daca il las jos 5 minute. Trebuie sa stam numai cu el in brate si eu cu el la san. Am incercat tot felul de stratageme, nu vrea sa pape nimic.
Gabitam ![]()
Ce sa-i faci, se mai intampla! Al meu nu-l pot lasa nici o clipa singur, daca simte ca se opreste carutul incepe panarama. Si cand ma opresc sa ma uit la ceva trebuie sa-l batai de colo colo.
Ms BB tare si faza cu ai tai care te-au uitat la manastire! ![]()
Stefany pai poate ne intalnim intr-o zi pe malul apei pe aici. In Parcul Rene Levesque ma plimb mai mereu ca e foarte aproape de mine. Bine ca a trecut cu bine prima zi la gradinita pentru Iustin. Se va invata repede, ai sa vezi.
stefany_p spune:
sigur Doloress, sa prindem putina vreme buna si acolo ne infiintam...
spuneti cand sunteti disponibili si ne vedem..