Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fericiti urez cu drag unor puiuti minunati: Lorelei si Gabriel!!! Ani multi si fericiti sa vi se astearna in fata, multa dragoste in jurul vostru, sanatate multa, noroc si bucurii impreuna cu parintii vostrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

GEORGE VLADIMIR,LORELEI,GABRIEL,DARIA,GABRIELA,VLAD

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

la noi este o zi cam innorata dar placuta. ieri a fost in schimb foarte cald. am fost la socrii la Botosani ca nu si-au mai vazut de mult nepoata. Bianca m-a calarit tot drumul si la dus si la intors. a dormit un pic. la bunici a gasit puiuti mici mici de gaina, dar tot cainele ala mare si fioros o atragea..
la intoarcere ne-a prins ora de biberon prin Suceava si ne-am oprit la cumatrii ca sa-i prepar papa. asa ca am ajuns si noi pe la ora 22 acasa.
am gasit niste fetite in vecini dar sunt mai mari decat ea 3-4 ani. oricum sunt copii.

gabitzam - m-am distrat cum lai uitat pe Raducu in farmacie. se mai intampla

sarbatoritilor zilei!
va doresc o zi excelenta!!

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani puiuti scumpi de 23 mai!
Lorelei
Gabriel
Sanatate, minte si noroc!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Lorelei!
La multi ani, Gabriel!

Ce frumoase sunt pozele artistice cu Iasmina si Daria - si cea cu Mihaela cu palarie si Daria e super - la ce loc de joaca ati fost? nu e prea cald inauntru pe vremea asta cu multi copii?

Doloress, e bine sa bea cat mai multe lichide, am vazut ca ai scris ca bea apa - f bine! chiar ma gandeam ca nu bea decat san - cu febara mare e cam putin
Sper sa treaca boala si sa fiti iar veseli!

Gabi, ce faza mortala cu caruciorul in farmacie! Se poate intampla oricui

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

MsBB, da ma e scump, dar pe langa talent iti mai trebuie si 'scule'
tricicleta voastra are si aparatoare de soare? Ii place fetii? Ma, da rumene in obrajori sunt fetitzele pe la voi

Ce sa zic? De la tuica hihihih , glumesc, evident
Asa e cu fotografi, nu conteaza doar talentul mai trebuie si o scula buna. Ce-i a lor e pus deoparte .
Iar cu trici - e belea , e moarta mandra dupa ea , a calarit-o in disperare, intindea mainile dupa ea si tipa sa o mai duc . Acum cine stie cat dureaza pana se plictiseste de ea .... dar deh ii aratam posibilitati en variate de deplasare
Sa va fie de bine petrecerea si grea dilema intradevar - oriunde ar fi , distractie sa fie .

Gabitza - ce sa-ti zic? Sa te incurajez si sa-ti zic ca nu esti singura?
Ai mei m-au uitat la manastire . Acu' stau si cujet oare nu m-au lasat intentionat? poate vroiau sa mai stau acolo sa ma lumineze DD .
Ei s-au suit in masina, au bagat viteza si eu am ramas ca pupaza-n drum . Am stat eu vreo 15 min am vazut ca nu vin inapoi am luat-o frumos la pas catinel-catinel , vreo 3 km pana cand s-au dumirit ei ca nu ies la numar .
Si acum cand le spun, cum, mai, la cat hodorogesc eu si vb intr-una, chiar nu ati vazut ca nu-s? Ei ziceau ca au crezut ca dorm pe bancheta din spate
Noroc ca s-au gandit sa recupereze coletul ca altfel , eu curajoasa, aveam de gand sa merg pana acasa pe jos , adiq vreo 45 de km dar deh, aveam vreo 12 ani, eram libera cujeatatoare pe vremea aia , ma gandeam ca in 5 min ajung acasa ...

Doloress - cum mai este Patrick? mai bine?

Miss - sa va folositi sanatosi de scaun ! F faine pozele cu gemenele. Acum daca tot e Bogdan in concediu poate bagati un repetir

Gata, s-a lasat linistea la noi , ma bag la .
Sa aveti o noapte bunaaaa si vise frumoaseeee

Ah! Sa va zic ca astazi mi-a stropit mandra peretii cu zeama de la capsuni? O tinea taica-su in brate si mancau impreuna capsuni si a lovit-o stranutul . Bai si ce model a facut pe pereteeee....
Numai picatzele ....

NB!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabi am ras cu lacrimi. Nu te supara pe mine. Mi l-am si imaginat pe Raducu in carut...si Costi al tau dis-pe-rat! Las' ca se poate intampla oricui...

Noi am fost iar la targ, adica io. Fiica-mea pe afara in carucior cu taica-su. Am mers sa fac si cump. de data asta. Uimitor dar am gasit tot ce cautam. Ma refer la cap. haine. I-am luat pentru vara. De parc...de casa. Insa as mai avea niste art. de cump. Sa vedem de unde...Mi-a promis o tanti ca imi aduce pantaloni de in...daca ma suna maine...merg si maine. Am zis eu ca-mi fac abon. la targurile astea. De obicei cumpar de la cei care sunt producatori/importatori...in rest nu ma inghesui.
Din pacate cei de la Hipp nu au mai venit... Asa ca o sa imbogatim lanturile Sensiblu si Carrefour. La cap. fructe ne descurcam cu borcanase destul de des. Pt ca-s gusturi dif. Desi sapt. asta nu a mai papat decat de vreo 3 ori la borcanas. In rest mami-made! Cat despre legume, pt ca jonglez cu combinatiile de legume si deci are gusturi diferite, papa doar de la mine. L-a tradat pe nenea Hipp...multumescu-ti Doamne! Mami a invins!

Cam astea...pe maine!
Np buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA Multi ani sarbatoritilor de azi GEORGE VLADIMIR,LORELEI,GABRIEL,DARIA,GABRIELA,VLAD !! Sa cresteti mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi suntem binisor, de ieri i-a scazut febra si nu a mai vomat deloc. Problema e ca nu vrea sa pape nimic! Numai san si apa din cand in cand. Am deja rani la sfarcuri, sta agatat de tzatza de 3 zile. Ieri era prea lesinat sa planga, insa azi, i-a trecut febra si e mai in verva asa ca urla incontinuu daca il las jos 5 minute. Trebuie sa stam numai cu el in brate si eu cu el la san. Am incercat tot felul de stratageme, nu vrea sa pape nimic.

Gabitam Ce sa-i faci, se mai intampla! Al meu nu-l pot lasa nici o clipa singur, daca simte ca se opreste carutul incepe panarama. Si cand ma opresc sa ma uit la ceva trebuie sa-l batai de colo colo.

Ms BB tare si faza cu ai tai care te-au uitat la manastire!

Stefany pai poate ne intalnim intr-o zi pe malul apei pe aici. In Parcul Rene Levesque ma plimb mai mereu ca e foarte aproape de mine. Bine ca a trecut cu bine prima zi la gradinita pentru Iustin. Se va invata repede, ai sa vezi.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

sigur Doloress, sa prindem putina vreme buna si acolo ne infiintam...
spuneti cand sunteti disponibili si ne vedem..

Mergi la inceput