Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
MsBB spune:
Neatza !
Se arata a fi vreme frumoasa astazi
asa ca fac urarile pt sarbatoritii zilei si apoi ma fac nevazuta 
Ov cors ca bag si o 

buna-buna ( sotz made) sa aveti o zi senina si frumoasa!

LA MULTI ANI !!!

Sa fii sanatoasa Daria Maria, MomMinodora sa va bucurati de printesa voastra, sa dea DD sa aiba o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Felicitari celor ce astazi implinesc 11 lunitze 

, ultima oprire inainte de marea aniversare
, sa fiti sanatosi David , David Andrei si Teodora Larisa 

Gata, ma duc, fac papa fetii pt astazi si apoi iesim la aer liber ...
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!Cum a intrat Andra in viata mea...
gabitzam spune:
La multi ani DARIA MARIA!
Sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa, vesela si fericita toata viata ta!
Inca un hop pina la ziua cea mare pentru DAVID de MissParker! O zi fericta si senina va doresc, Miss, cu somnic bun si papa hapaita repejor!
Noi ii facem ziua de 4 ani a lui Andrei de azi, in familie, mergem la mama la Buftea si reunim acolo familionul! Vineri i-am facut-o la gradinita, cu copiii, a venit incarcat de daruri si foarte fericit.
Maine de fapt este ziua lui, dar plecam la munte o saptamana, la Bran, hotel Wolf 2.
iulia83 spune:
va
, eu inca-s cheauna dupa ziua de ieri, a avut cumnata nunta si ne-am destrabalat tare
nu, nu alcool, n-am baut, insa am dansat de era sa rup tocurile. cred ca am dat vreo 2-3 kile jos
am venit la 5 acasa si la 6 ma trezii sa-i dau fetii sa pape, apoi fatuca ma trezi definitiv la 8
asa as mai fi dormit
... ei, am avut-o si pe ea la restaurant, a trecut din mana in mana, a fost in centrul atentiei, o duceam pe ring si dadea si ea din fundulet cand vedeea ca toata lumea danseaza in jurul ei
a si dormit in carut (cu muzica lautareasca) de la 9 la 11.30 noaptea, cand am trezit-o
eu sa-i dau lapte (bineinteles, fara intemtie, dar am trezit-o) apoi a mai jucat putin si am trimis-o acasa cu mama. a fost cuminte, a stat la toate pozele, nu s-a plans, la cununia civila dimineata, la cununia religioasa, etc, ce sa mai, toata lumea se mira cat de cuminte e (dar eu stiu ce
am acasa
)..o sa pun si poze cand o sa am timp...
am apucat sa citesc ffff putin, vad ca gabitza uita una bucata cupoil frumos in farmacie
cleo sa va fie de bine cumparaturile, simonix bine ai revenit acasa, ma bucur ca te simti bine, dfistractie placuta la nunta, in Ro si cu fetele la intalneala (trimitem si noi un
dulce-dulce la bucalat superb )
ce mai era? vad ca miss pleaca in vacanta, distractie placuta 
n-am apucat sa ma uit pe poz4e, dar o s-o fac maine.
multumim pt aprecieri la adresa mufitzei, cu precizarea ca in scaunul de masa nu doarme, asa sta a la masa, doar ca inchide ochii la blitz. dar din pozitia aia mananca, altfel, nu vrea...
urez si eu
tuturor sarbatoritilor de ieri si azi
sa va dea D-zeu sanatate 
gata, fug, ne pregatim sa mergem in vizite pe la socrii sa halim ce a gatit socrella
o zi superba sa avem
inais spune:
Neata!
pentru 1 anisor Daria Maria! 
pentru 11 lunite pentru David de MissP, David-Andrei si Teodora Larisa!
Zau ca nu stiu ce sa facem azi...se anunta o zi superba...iar parc?? Hmmmm...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Hello,
Curatenie-gatit-pauza pt forum. ![]()
Stefany sarumana de vizionare si admirare, exact cum zicea China m,are pezevenchi ai si tu acolo!
Doloress n-am terminat de cititi pag astea, sper ca ai scris ca sunteti mai bine!
Gabi felicitari pt bona!
Nicole a mers 2 ore, dar nu non stop, mai mergea si-n "brate" la mami si tati. 
MsBB sanatate muuuuulta! O tona de sanatate!!!
gabiii pai asta e poveste nenica!!!!! Vai de mine.... mor de ras!!!! MI-l imaginez pe saracu Ducu singur acolo ....Deci....nimic din ce se va mai scrie pe forum nu va egala asta !!! hihiihih....te-a divortat tati???
Inais spre surprinderea mea, am gasit ieri la Caref. tot felul de borcanase hipp..muulte feluri, afine, caise +multe legume... au iesit fructele, se pare
Doloress pfiu..deci e mai bine!!!
La multi ani [pentru Lorelai, Gabriel (sarbatoriti ieri, ce-i drept) si la multi ani Daria Maria (unde ai disparut MomMinodora???
La multi ani Dariutza pt ieri, Vald si la multe lunite Daviducu lui Miss
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Nicole1980 spune:

La multi ani sanatate si noroc DARIA MARIA !
Gabitzam - am ras cu lacrimi la faza cu farmacia![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
aimee79 spune:
Salutare M&M!
Nu dati cu rosii...sunt scumpe...si e criza![]()
Ne cerem scuze ca nu am mai intrat de mult, dar eu am inceput sa lucrez ceva de acasa pe computer si cu bb mic si cu toate pentru casa....
Am mai intrat si am mai citit uneori sa vad ce mai faceti, dar tocmai cand sa ma apuc sa scriu un mesaj se trezea puiul mic.
Uram si noi din tot sufletul LA MULTI ANI! 

tuturor puiutilor care au deja un anisor si celor care vor implini in curand aceasta minunata varsta. Sa fiti sanatosi,norocosi si s aveti o viata plina de bucurii si realizari alaturi de parintii vostri minunati!
Alexandru e bine...merge in picioruse de la 11 luni si jumatate, papa de toate si e sanatos.
Va pupam pe toti fara exceptie si promitem sa punem cateva poze recente si ca vom posta mai des!
Pupici!
Alexandra mami de Alutzu
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
socrate spune:
LA Multi Ani Daria Maria si DAvid de Miss PArker o luna inainte de marea aniversare!
Doloress ne bucuram ca va e un pic mai bine. Asa sunt toti maraiti cand sunt bolnaviori, probabil se sperie si ei de senzatiile astea care sunt noi si neplacute.
Recunosc ca nu am putut sa rad de patzania Gabitzei, eu sunt terorizata cu treaba asta, sa nu uit / pierd copilul. Insa e bine ca s-a terminat cu bine. Imi imaginez cum te-ai simtit, insa asta e, trece, se intampla cand sunteti amandoi ca fiecare sa creada ca e copilul la celalalt.
Vroiam sa ii zic lui Miss Parker ca eu citesc blogul ei mereu chiar daca nu pomenesc mereu.
Noi am fost in targ, am spar o groaza de bani dar am luat scaun de prins de masa ca am mereu probleme la soacra, la restaurant etc. Am luat de la Inglesina foarte misto.
Am luat si sandalute dragute, 75 roni piele, inalte, taloneta.
Plus o groaza de alte chestii. Si celebra jucarie cu pinguinii la 65 de roni.
Nu stiu ce am mai vrut sa zic, doresc muuulta sanatate tuturor puiutilor bolnaviori daca mai sunt. Astept intalnirea cu Simonix si Robertix, oriunde doriti ne descurcam
Noi am fost la medicul de familie am luat trimitere pentru o groaza de analize. Mi-e frica, vreau sa il duc maine. Cum ii pun punguta pt pipi?
Magnetism79 spune:
Neatza si de la Gruiu!
La multi ani! pt toti copilasii nascuti ieri si azi si special pt David a lui Miss sa ai parte de o viata frumoasa si lipsita de nori!
Noi am facut o mare petrecere aici ieri cu verisoarele sotului venite din Italia si din State plus varu,matusi,etc a fost bestiala petrecerea plus ca una dintre verisoare si-a serbat ziua de nastere.
B.G.a fost in centrul atentiei care e indtagostit de Cookie( cockerul negru) si de Bobo( pekinezul alb) a primit de 9 luni de la verisoare un pui de shar-pey si ar sta toata ziua bot in bot cu el
.
Peste 2 sapt mergem la Mangalia cateva zile.
Despre Bulgarica eu nu mai calc pe acolo cate zile am decat cu viteza de 200 km/h si fara oprire pt ca acum 2 ani am fost cu o colega sa vedem cum e la mare acolo si ne-au furat masina (de la firma) exact din fata hotelului,masina pe care evident, nu am mai gasit-o nici in ziua de azi plus ca sunt tampiti rau,nu stiu o boaba engleza,sau se fac ca nu stiu.Prefer sa merg in Africa macar acolo stiu engleza pana si triburile alea bastinase.
Pana la mare mergem la targul ala de la Roata Mare din Herastrau.
Pupici la bebici si mamici
Mami de Bogdanici Pogonici