Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Buna fetelor.

Nu am reusit sa citesc prea mult, dar am vazut ca socrate a fost multumita de serviciile celor de la Budimex si vreau sa-mi spun si eu oful.

Noi acum 3 zile am fost la urgenta laBbudimex pt ca era foarte ragusit si nu mai putea respira. Cand am ajuns acolo in loc sa-l ia repede sa vada ce are, am stat sa-i faca fisa, iar dr de garda cred ca era o rezidenta ca se vedea ca nu prea le avea, noroc cu asistenta de acolo, care nici ea nu era prea buna, dar macar a atentionat-o pe dr ca nu e trebuie sa-i puna cortizonul ala in manuta ci altul. Ne-a internat pt laringita acuta. Dupa ce s-a chinuit juma de ora ca sa ii puna branula in manuta ca nu gasea vena si ii curge sange ff mult, ne-a dus in salon unde conditiile erau jalnice,(lenjerie de pat nu dadea decat la cerere si daca cotizai cea ce am si facut, pat pentru mama nu era, am stat pe un scaun, toalete groaznice, iar despre serviciile asistentelor nici nu mai vorbesc) noroc ca am stat doar 2 zile, ca nu mai rezistam.

Dupa ce am venit de la sital mi-a vomat foarte mult, tot laptele si ceaiul de se facuse vanat la fata si nu mai putea sa respire. Eu cred ca o fi luat ceva de la spital ca el nu mi-a facut asa niciodata. acum suntem la tratamet, dar acasa.

mi-am spus oful, sunt foarte nemultumita de servicile de la Budimex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui anuta-maria

Buna fetelor.

Nu am reusit sa citesc prea mult, dar am vazut ca socrate a fost multumita de serviciile celor de la Budimex si vreau sa-mi spun si eu oful.

Noi acum 3 zile am fost la urgenta laBbudimex pt ca era foarte ragusit si nu mai putea respira. Cand am ajuns acolo in loc sa-l ia repede sa vada ce are, am stat sa-i faca fisa, iar dr de garda cred ca era o rezidenta ca se vedea ca nu prea le avea, noroc cu asistenta de acolo, care nici ea nu era prea buna, dar macar a atentionat-o pe dr ca nu e trebuie sa-i puna cortizonul ala in manuta ci altul. Ne-a internat pt laringita acuta. Dupa ce s-a chinuit juma de ora ca sa ii puna branula in manuta ca nu gasea vena si ii curge sange ff mult, ne-a dus in salon unde conditiile erau jalnice,(lenjerie de pat nu dadea decat la cerere si daca cotizai cea ce am si facut, pat pentru mama nu era, am stat pe un scaun, toalete groaznice, iar despre serviciile asistentelor nici nu mai vorbesc) noroc ca am stat doar 2 zile, ca nu mai rezistam.

Dupa ce am venit de la sital mi-a vomat foarte mult, tot laptele si ceaiul de se facuse vanat la fata si nu mai putea sa respire. Eu cred ca o fi luat ceva de la spital ca el nu mi-a facut asa niciodata. acum suntem la tratamet, dar acasa.

mi-am spus oful, sunt foarte nemultumita de servicile de la Budimex

Imi pare tare rau, noi nu am ajuns in saloane slava domnului si poate am avut noroc sa prindem o doctorita mai buna. Sper sa va faceti bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offff, Anuta, ce rau imi pare sa aud asa vesti. Sanatate multa-multa va doresc. Pupam puiul mic Vlad
Chiar ieri ma gandeam la cateva fete care nu au mai scris de mult pe aici, si erai si tu printre ele.

Nu a mai scris de cateva zile Danicris, sau ma insel eu?

Hai sa mai fac o prezenta pentru cateva mamici de care tare as mai vrea sa stiu ce fac, ele si puiutii: Onyx, Cenia, Aimee, Alexutza, Jackie, Kristinik, GD, jozsaerika, diana_d, ache, aelita, Vianne, momMinodora, Luminel, ainigriv, melly, ancaurn, piggy, puputi !!! Fetele, mai treceti pe aici, pleaaase!

Azi este gasca mare de sarbatoriti:
LA MULTI ANI !!!
ADAM - Ache
ANDRÉS - aelita
STEFANA EDUARDA - Vianne
VICTORIA ISABELLA - Desiree2002
KEVIN - cory74

Sa aveti o viata minunata, plina de bucurii, succese, noroc si multa dragoste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de astazi: Adam, Andres, Stefana, Victoria si Kevin!!! se pare ca ziua de 22 mai 2008 a avut o "recolta" foarte bogata . sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi sunteti! sa aveti parte doar de lucruri bune in viata!

multumesc celor care mi-au laudat gogoasa la ziua Andrei de MsBB . adevarul e ca au fost tare dragalase, s-au impacat de minune, n-a trebuit sa stam intre ele sa le despartim. abia astept sa repetam figura.
am vazut si noi pe Mufi dulce-dulce si pe Victoria-ochioasa, niste fetite frumoase-foc! si pe Daria si mamica ei la sedinta foto; super!!! si am uitat sa spun zilele trecute ca l-am revazut cu placere pe Tudor de ralu_t, falcos si dragalas de nu se poate!!!
acestea fiind spuse, va uram o zi frumoasa. noi cred ca iesim, ca mandra mea nu are stare...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Vreau sa va multumesc inca o data pentru urarile la aniversarea ariciului - sunteti THE BEST!

Din pacate noi nu ne-am putut bucura pe deplin ieri de aniversare - Stefan e bolnavior, febra mare, chemat dr., pus pe antibiotic...sper doar sa-si revina cit de cit pina miine ca altfel nu stiu ce facem cu petrecerea de mot a lui Tudor...
Abia astept si eu sa-l tund pe Tudor - am rezistat eroic pina acum, dar transpira ingrozitor, plus ca il deranjeaza mult bretonul daca nu i-l prind - miine seara il tundem scurt-scurt, dar cred ca in timp am sa i-l las si lui mai lungutz (cum de altfel il are si Stefan) - sunt curioasa daca o sa mai aiba cirlionti...

Am vazut si ceva poze - sedinta foto de Micaela - tare reusite pozele! si instantaneele cu Mufitza - e mortala poza in care a adormit in scaunul de masa!! (si multumesc de urare, mi-a placut mult, poate asa sa-mi asigur si eu batrinetile... daca se umple el de bani...)
Anuta - multa sanatate piticului!

Si acum urarile pentru astazi:
LA MULTI ANI pentru:
ADAM
ANDRES
VICTORIA ISABELLA
STEFANA EDUARDA
KEVIN

sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!!

dar si pentru SHINTARO DANIEL pentru cele 11 luni!

Intrucit eu nu intru peste weekend, vreau sa urez in avans si pentru cei care implinesc 1 AN miine si poimiine:
LA MULTI ANI si pentru:
LORELEI, GABRIEL si DARIA MARIA!!!

o viata frumoasa si fericita va urez!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Mai desi Robert a inceput sa pape bine, nu ne impacam deloc cu fructele - deci azi i-am facut ultimul piure de fructe - gata, renunt la ele, da-le Doamne iarta-ma, gata, no more! Cum zicea Micaela cele mai multe vitamine se gasesc in...farmacie, asa ca cumparam nenica un borcanel de "vatamine" si uite asa toata lumea e fericita si ne-internata la Balaceanca!

In alta ordine de idei, aseara am fost in Cismigiu cu Robert, fara carut (desi avem 2 acum) , a mers numai singur, ne impinge manutele cat colo, i-a placut foarte mult de nenea cu acordeonul, nu mai puteam sa-l desprind, era fas-ci-nat! I-am arata lebede, si-a agatat o groaza de lume, n-am vazut cat de sociabile e copilul asta!

Anuta doamne, saracutii de voi, ce ati patimit! Adevarul e ca din pacate la noi cu sitemul sanitar e mare lotrerie - poate fi minunat, daca gasesti oameni cu suflet, dar si cazul opus...of

Inca n-am timp de pozici, cand ma intorc.

La multi ani puiutilor care azi fac un anisor: Victoria,Adam, Andres, Kevin!

Fujim afara !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

Stefana scumpa si draga si frumoasa pentru primul tau anisor! Vianne nu'sh daca mai cetesti aici...da' io scriu!
Andres mic si frumos! Sa fi sanatos, cuminte si sa ai muult noroc! Mami tau ce mai face??
Victoria cu ochisorii de azur! Sa fi sanatoasa si fericita!

si pentru Adam si Kevin, ale caror mamici nu ne mai scriu...

Ieri nu am mai apucat sa scriu...nu am mai ajuns la targ...poate azi! Ieri am lalait-o prin parc, in Mall...etc! Am comis-o la Burger King dar meritam si noi o data la juma de an!

Vazut poze cu Gogo si Andra...ce sa mai... si si !

Stefany tinem pumnii sa fie ok cu voi. Cu tine, cu Iustin! Hai ca ai baiat mare deja!

Anuta_maria subscriu la ce ai spus. Intru totul de acord sunt. Si noi am ajuns la 6 luni la urgente. Copilu' nu se mai oprea din varsat, era palida si abia mai putea sa sufle si aia imi faceau fisa si ma puneau sa astept...in timp ce mai erau vreo cativa pe acolo care fugeau de zor si tuseau cand si cand...si erau si mai mari. Asta era la 3 dimi...deci erau doar cativa pitici. Spume am facut! Am intrat val-vartej peste aia de la triaj! S-a si speriat cand m-a vazut! Inadmisibil. Si am ajuns si pe sectia de Pediatrie (doar sa o consulte un medic, nu sa stam internati slava Domnului!!). Horror. Patuturi mici si ca la inchisoare. Gratiile alea scorojite. Pt mame nimik. Plin de colorati pe acolo...ufff! Sanatate muulta va doresc din suflet. O sa fie bine daca sunteti acs!

Na...ca am uitat tot ce vroiam sa scriu in continuare amintindu-mi de idiotii aia! Off...revin daca ma adun!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

La Multi ani sarbatoritilor de ieri:
Patricia Maya si ariciul frumos Tudor Andrei

celor de azi:

ADAM, ANDRÉS, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA ,KEVIN,
celor de maine:

GABRIEL frumosul pufarina!
LORELEI scumpa si iubita mea mishcotzica, multumesc draga mea ca ne-ai ales!!! Te-ai ales si tu cu parinti nebuni si radioactivi dar iti promitem ca o sa incercam pentru tine sa fim cei mai buni!

si de duminica:
DARIA MARIA !

Sa va fie viata frumoasa, copilaria fericita! Sa cresteti sanatosi si voinici! Sa fiti norocosi si mereu fericiti! Sa iubiti cu toata inima si sa fiti iubiti! Sa aduceti zambetul in sufletul tuturor celor pe care ii veti atinge! Sa fiti oameni buni!

Foarte foarte rapid...sper . Mi-am pus fata la somn, beau cafeaua, sotul e la piata sa cumpere ultimele necesare si apoi la brussel dupa carne de mici...Trei blaturi (nu mari) sunt gata mai trebuie doua. Sa va zic ce am decis pana la urma. Fac doua torturi de trei feluri. Pentru copii am facut doua blaturi rotunde micute din compozitie de chec cu suc de portocale (fara praf de copt si cu glucoza in loc de zahar). Pe astea le modelez in forma de balaur verde, asa cum are fata un balaur verde. Acopar balaurul cu ganache de ciocolata alba cu putin colorant alimentar verde. Pentru adulti fac un tort cu doua etaje un etaj pandispan cu vanilie, crema de vanilie si capsuni celalalt etaj pandispan de ciocolata frisca si visine. Le acopar cu ganachede ciocolata alba. Incerc sa il pictez ca si cum ar fi un soi de castel ii pun la baza floricele...le pun una langa alta si zic ca e castelul balaurului. Acu' sa vad daca si iese treaba. Treaba e ca nu am gasit flori comestibile de cumparat si cum ziceam eu foarte multe nu aveam in gradina...las ca o sa am la vara!

Socata e gata!

Simonixule drag cat de mult sa-ti spun ce rau imi pare mie ca nu sunteti aici! Stiuc a frumos ar fi fost sa transfer cheful pentru o zi cand puteti si voi...insa...asa bine a picat anul asta sambata dupa uikendul lung incat ... Promit si jur pe rosu ca de cum ajungeti inapoi stabilim cand ne intalnim si facem bbq si tort si o sa fie aproape ca la ziua ei . Pana atunci insa sa aveti distractie faina in tzara, sa pupi Robert, tata de Robert si bunica de Robert din partea noastra!!! Si nu uita fetele cand le vezi...sa nu le spui cat de grasa sunt...bine?!

Prag sigur tre'sa gasesti. Cartea mea de fflori e scrisa de o doamna din state si zice ca soc este peste tot in america de nord! Eu am cules din parc, din campus.

Inais vorbesc despre asa ceva. Cat despre numele latine promit sa le pun duminica sau luni...azi si maine suntem cu putin timp.

Voiam sa va zic de o chestie care saptamana asta am descoperit-o si azi am testat-o pe fi-mea. La barul de sandw al univeristatii apar anual sandw noi. Anul asat au astia la idei...Mi-am luat cred luni un sandw in bagheta cu seminte, cu mascarpone, banane si zmeura. UAAAUUU. Azi dimineata i-am facut fetei paine, tot cu seminte, cu mascarpone banane si capsuni, a mancat doua felii cam cat feliile de franzela de 400g . Da sunt bune rau...

Deci...sotul dupa carnuri si alte treburi...eu o sa mai fac, saratele pentru guacamole si guacamole, paste cu pesto si masline, cartofi cu iaurt si marar, salata de verzituri si rosii, sandw mici cu pasta de branza cu ciboulette si rosii uscate, sandw cu mascarpone pentru aia mici, paste cu sos de rosii tot pentru aia mici si deis mai am un milion de idei cred ca e suficient atat!

Acu'fug sa fac mancare de amiaz fetei!

o zi faina si petreceri frumoase peste tot,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi m-am intalnit cu Simonix in drumul spre parc. Nici nu a venit bine si ne-am si vazut!! Robercik dormea dus. NU am stat mult ca urma sa plece la Mangalia, dar e aici!!
ce ziceti de intalneala???
cand si unde sa fie fetele???
vad ca toata lumea e prin parcuri

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Victoria Adam Andres Kevin

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput