Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani copilasilor nascuti intr-o zi mare: Tudor Andrei si Patricia.
La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor.

Noi am fost azi la babyexpo, cam putine standuri, sunt foarte multe gradinite prezente, in rest mai nimic... dar totam cheltuit o groaza de bani.

Suntem super obosite, ca dupa expozitie am fost la serviciu si mai acu am ajuns pe acasa. Ma duc sa vad poze de la ziua Andrei

Laura si Inais de ce nu tundeti mai cupii? Vreti sa va ajut io? Eu abia astept sa faca 1 an sa ii ia ceva din par (din ce a mai ramas dupa ce amtuns-o eu) si sa o duc la ciufulici.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

MsBBi-ai luat deja masina??? Mama, ce ne facem cu fetele astea? Tare frumusele sunt fetitele noastre, Andra si Gogo

BELLEANE eu nu cred ca astia micii sunt alintati,unii dintre ei sunt doar "copii care au nevoie de mai multa atentie"

Uitati ce am facut noi la babyexpo http://picasaweb.google.com/mihaela0610/21Mai#5338311916304934978

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Uitati ce am facut noi la babyexpo http://picasaweb.google.com/mihaela0610/21Mai#5338311916304934978

Daria

Excelent! IAr tu cu palaria aia sunteti superbe fetele!!
EU nu-l tund ca nu vrea sotul si ca mi se pare mai draaaaguuuut asa..
Cred ca si Inais la fel ca piticii nostri au acelasi tip de coafura simpatica in prezent.
Dar daca e, stim la cine sa apelam

Am mancat enorm si tre sa stau linistita sa nu pleznesc.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hai ca mai apuc si eu sa intru mai spre noapte, ca am fost zurlie toata ziua am impartasit de dimi una bucata Lenutza, apoi tot dusa cu pluta prin oras...am fost la biserica de langa noi pt prima data, ca era aproape, m-a terminat, imi tragea de lumanari sa le manance ca-i era foame, ne treziseram la 9-30, culmea, ea ;la 10 trebuia sa pape fructe, papase abia la 5 fara ceva dimineata cum a vazut lingurita la popa cum a cascat gura de a facut preotul niste ochi asta mai vroia

incep cu urari:

La multi ani Tudor sa fii sanatos, cuminte, shmeker, plin de bani, destept si norocos

La multi ani Elene si Constantini sa va dea D-zeu sanatate!!!

deasemeni multumim de urari interceptat pupicii lui MsBB si am trimis inapoi inca o tura de pt mami si Andra...Adriana initial incercasem la hotel central *** insa din inertie, ca mi-au zis ca nu mai aveau locuri (si stiam de la prietena aia a mea ca e bun si hotelul national, mai ales ca mergeau si ei acolo in aceeai perioada) am luat si eu acolo. apai, sper sa fie curatr, asta ma intereseaza, ca in rest nu stau eu in camera, nu-mi trebuie confortul din lume tu ti-ai gasit ceva??

pupam Lizuca bolnavioara, sa te faci bine repejor

vazut pozici cu Andra cu trenulets (canta cumva pe fundal la cu-ca-ra-cha?!? ) Fetitele sunt scumpeeeee, Teo are niste falci rosii de-ti vine sa le pupi, iar Andra iti seamana perfect! (cel putin asa cred eu )

Micaela ce mistoooooooooooooo pariziencele sexy uuuuuuuuuuuu

eu abia astept s-o tund, ca ii transpira parul de zici ca-i fac non-stop baie pe cap

eu acu incerc sa incarc niste poze pe photobucket, insa mai am de asteptat mai bantui pe aici

edit: Pt cine vrea sa ne mai vada, aici avem poze la picnik, asa mananc eu, asa mi-am petrecut Sf. Elena, cu prietenii la picnik, ma joc cu un catelus micut si am capatat o sapca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!!
LA MULTI ANI PATRICIA MARIA!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Iaca am ajuns si noi acasa, am fost la spital cu prietena si cu baietelul ei, azi a avut a 2-a operatie la manuta. Am intrat eu cu el in sala de operatii, mami lui nu a putut sa intre si mai bine, ca si eu am iesit plangand de acolo. Of, saracutul de el, ma tinea de deget atat de straaans, si dupa ce l-a adormit cand m-a luat asistenta de umeri sa ma scoata afara abia mi-am scos degetul din mana lui. Pana a adormit, cand i-au pus masca se inrosise la fata de nervi, poate si de speriat, oooof, si ce plangea, ca mi-a rupt sufletul. Apoi am stat cu ea pana l-au scos din sala si l-au trimis la reanimare, unde numai o persoana are voie, asa ca eu am plecat acasa, numai bine la timp, ca Victoria deja era suuuuper-obosita! Doctorul trebuia sa iasa sa-mi spuna ce sis cum, dar cred ca a fost o neintelegere, ca in loc sa iasa sa vb. cu mine, s-a dus si a vb. cu ea si cum ea nu prea intelege, nu stie exact ce i-a spus dr. Acum tre' sa asteptam pana in 10 iunie cand mergem la control... Important e ca m-a sunat cand plecau, ca deja le-a dat drumul acasa si copilul e bine, e marait, sigur, dar e ok.
Va pup, am fugiiiiiiiit.

_

Mergi la inceput

Vreau sa va arat 2 filmulete: unul cu Victoria si balonasele de sapun, unde ea "sufla" balonase... si unul unde rade fortat cu daddy.

Balonasele: (in spatele Victoriei o sa vedeti ce mi-a facut daddy sa fumez iarna, adica a construit in jurul la jacuzzi, a pus acoperis si apoi prelata; maine o ia jos, ca a venit vara si la noi).

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5338412855836604514

Cand se incarca va pun si celalalt. Iaca-l si pe al 2-lea:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5338442425684295586

_

Mergi la inceput

Astepatand sa se incarce filmuletul m-am uitat la Mufitza mica de Iulia! Poza aia unde doarme in scaunelul de masa e mortala!!! E tare frumoasa Mufitza mica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Tudor...pupam si pui de Iulia...sefa, ce mai, sta cu picioarele pe masa.
Doloress, sanatate maxima..ce nu i-a priit lui Patrickut? e ok cu soacra?
fetele, la noi atat a fost, Iustin merge de maine la gradi..io incep stagiul...mergem inainte, speram sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata si de la noi!

LA MULTI ANI, Victoria!
LA MULTI ANI, Stefana!
La MULTI ANI, Andres!

Stephany, succes cu gradi (sa fie acomodarea usoara)!

Desiree, despre ce operatie la mana vorbesti? ce a patit baietelul prietenei tale?

Iulia, eu m-am hotarat pana la urma la Hot. Splendid in Eforie Sud - e cica pe faleza, apa e mica, au amenajat si pt. copii - sper sa fie OK.
Gasisem Hot. Selena de 2 stele in Mamaia, pe plaja, insa totusi din poze camerele pareau "cam amarate" -- nu-mi vine nici un cuvant in cap
Nu vrem nici noi lux, da sa aiba un pic de confort.

Socrate, merci de link - gasisem si eu Corabia Piratilor - da, sincer nu prea m-a incantat; o pensiune super draguta mi s-a parut pensiunea Alfa, care e chiar langa Cor. Pir. - insa e cica la 400 m plaja - dupa cum exagereaza ei, probabil sunt vreo 500 - si 1/2km mie mi se pare mult - cu 2 copii dupa mine prin soarele amiezii, cu bagaje - prosoape, lopatele, saltelute de apa - vreau aproape de mare

Lizucai, speram ca i-a trecut febra
lui Patrick, speram ca nu mai are probl. cu stomacelul sau ce-o fi fost si a trecut faza cu voma

Adriana

Mergi la inceput