Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Buna seara

Iaca si noi pe aici, inca in Belgia dar maine seara pe vremea asta suntem la Bucuresti :)

Nu prea am avut timp se scriu, foarte multa munca la serviciu, apoi alergatura cu cupilul etc ... Azi am facut bagaje si acum ma pregatesc de nani.

Deeeci: am luat 4 cutii de supozitoare de desfundat cupii. Cred ca acopera cererea: Laura, Simona si Noemi, sa mai imi spuneti daca mai e cineva, mai pot cumpara si maine dimineata. Referitor la intalneala, Robertixul de-abia asteapta sa cunoasca fetitzele de la odisee si sa se dea mare fatza de concurentza In timpul saptamanii e ok pentru mine, caci sambata am taiere de plete de baietzel.

Nu stiu, spuneti voi in ce zi ... Eu oricum voi iesi prin parcul de la noi (Laura, iar te-a vazut mama ) dar ca sa vad si celelalte mamici ma duc oriunde Haideti, ne mobilizam ??

Alysh - un gand bun si de la mine Sanatate multa ... nu stiu ce sa spun altceva... Parca tin minte ca mereu ai vorbit frumos de socrii tai si de cat de bine se inteleg ei

Elenuca - sanatate multa Lizucai Si noi am trecut prin febra mare din senin, plecata din senin uneori, dar alteori tratata cu antibiotic. E greu... ce sa spun, au fost cele mai grele zile cu Robertzelul meu ... si te inteleg ce simti. Desi pare greu de crezut o sa treaca

MSBB - SUUUPER povestea nasterii zau mi-a placut la nebunie Am ras si m-am emotionat in acelasi timp !!! Sa iti traiasca fata

Esme - mai mai dar tu nu mai ai ce papa de te-ai apucat de consumat flori ? Lasand gluma la o parte, are noroc Lorelei de o mama asa gaticioasa si plina de imaginatie Stii cat de rau imi pare ca nu sunt acolo de ziua fetii Of ... O sa ma gandesc la voi pe 23 :)

Subiect ginecolog - apoi vad ca io sunt fan ginecolog pe aici Si inainte imi faceam cel putin doua controale pe an - iar de cand am nascut am fost de vreo 4 - 5 ori ... La 1 luna parca, la 3 ... la 6 ... la x ... nici nu mai stiu. Acush tre sa ma duc in vara, cand vin din Romania. unul din motivele pt care ma duc mai des e ca daca ma lalalai mi se face frica dap ... daca ma duc mai des ma obisnuiesc (asa faceam si la dentist). Deci dupa ce am nascut am stabilit schema cu doctorul si ma duc dupa program. Iar teste - nici nu mai stiu ce face ... oricum, sunt cam obsedata sa fie totul bine. Mai bine sa previn decat sa vindec, asa imi zic.

Oki... dupa atata polologhie tin sa urez sarbatoritzilor de bebi LA MULTI ANI, viata frumoasa, plina de ce e mai bun

Iar acum bag naniiiii !!! Noapte buna si ne auzim din tara

AH ce uituca: voiam sa intreb - nu stiu ce lapte sa ii dau cupilului in tara ... voi ce dati ?? Am luat tot lapte praf de "varsta a doua" desi aici bem deja lapte din ala la cutie ... Exista ceva fain de la Nestle ?? Si borcanele bio sunt ?? hmm... cred ca primul drum in tara il fac la supermarket

Hai va pup

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Iubita, vreau si eu doua cutii pls, am tot uitat sa-ti spun. Sarumana mult.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele, dupa o noapte jumamate buna jumatata miorlaita si cu temperatura, va spunem si noi la amiaza buna ziua. Speram intr-o zi mai buna. A facut temperatura 38,5 la ora 10 si i-am bagat nurofen, i-a scazut rapid acum e ok, nu a prea dormit, nu a vrut sa pape, probabil nu poate sa inghita, o doare gatutul, dar am reusit sa-i dau 180 de laptic, tot e ceva, plus mult ceiut. Acum bantuie prin casa e destul de activa. Doamne ajuta sa scapam de febra. Chinabulina parca spunea ca ar putea fi insolatie, si eu ma gandeam initial, dar nu cred ca facea febra atatea zile. Sa vedem cum evolueaza.
Va multumesc pentru urari si in numele Lizucai, am primit de la tati trandafiri azi, bietul de el si el e cu febra si cu gatul in pioneze, sper sa raman eu sanatoasa ca daca ma loveste si pe mine e nasol....
Uram si noi La multi ani sanatosi si fericii celor care sarbatoresc azi ziua de nume , dar si celor care fac un anisor. Va pupam cu drag! Ne scuzati ca nu enumeram, am intrat pe fuga doar sa va uram la multi ani !

Sa auzim de bine !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am vazut Mandra Andra ce sofereste ea acolo un ferari si ce frumos se joaca cu alti copii. Bravo! La multi ani inca o data!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBB sunt superbi copilasii!!! Frumoase poze cu toti 3. Gog are o rochie de ocazie
Leeloo sa-ti traiasca ariciul!!! Si el si fratiorul lui sa fie sanatosi si voiosi!
Elenuca, Elena Ariana, Elena_g de ziua numelui!
Inais, Socrate am fost sa-l impartasesc azi si eu, dar nu a stat, a plans si nici parintele nu a avut rabdare sa-l ia cu frumosul se grebaea si uite ca am ramas neimpartasiti MA duc insa duminica cu mama la Antim si sigur mi-l impartaseste parintele Mihail!
Am vazut niste carti super pentru copii cu Vietile Sfintilor! Abia astept sa le cumpar sa-oi citesc din ele!!

Edit: MAgnetism mai scumpa, ce face Pogonici?? M-am ingrozit dimi cand am citit, dar am uitat sa-ti scriu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani pentru ieri:
Andra
Roxana
Delia-Eliana
Beatrice
Daniel
Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani pentru azi:
Tudor
Patricia-Maya

La multi ani pentru azi:
Constantinii si Elenele!

Eu am si mai putin timp de intrat decat inainte

Patrickul meu a vomat azi noapte toata noaptea, si la 11, si la 1 si la 3, dimineata i-am dat laptic praf, ca am zis ca poate nu-i prieste laptele de vaca si l-a vomat si pe ala, jumatate de sticluta. Nu inteleg ce are. Nu are insa febra, e destul de vioi. A papat mai inainte o bananuta. Astept sa merg la doctor azi.

Stefany, eu ii dau Quebon, cu 3.25 la suta grasime, insa am sa intreb si doctorul azi ce imi recomanda. Mi-a zis ca daca depaseste 4 sticlute pe zi sa-i zic sa-mi dea vitamine. Dar el abia bea doua, dimineata si seara.
Ma duc sa culc piticul, sper sa nu mai vomite.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

MsBB am vazut cateva poze de la petrecerea Andrei(nu am avut timp, si-acum trebuie sa fug afara).Tare frumosi copilasii.

Doloress multa sanatate lui Patrick.

Am zis ca vroiam sa o inscriu pe Julia la un program.De www.ftk.ro/programe-educationale-fastrackids/program-fastrack-signing" target="_blank">asta era vorba.Dar se pare ca sunt singura doritoare din tot clujul .Mai asteptam sa se faca macar de-o grupa.Poate pana atunci nu vom mai avea nevoie de-asa ceva si vom comunica prin cuvinte.

Julia intelege cand ii zic ca nu-i voie ceva, si nu mai face "boacana" cand sunt langa ea, dar atunci cand nu o vad imediat se duce si smulge cablul sau alte ghidusii si apoi rade la mine

Plecam afara sa cautam un parc cu umbra.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI ARICIULUI TUDOR
LA MULTI ANI PATRICIA MARIA
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTIN(E)ILOR

Eu sunt pe superfuga.
Ne-am imprietenit cu cateva mamici si ne simtim foarte bine dimineata in parc. Azi am stat pe paturica si ne-am jucat la umbra cu galetusa, pietricelele si lopeticile
Timpul a trecut mult mai usor azi. Ne-am modificat si somnul.
Adriana si noi vrem la mare dar spre sfarsitul lui iunie. Doamne ajuta, mi-e cam teama cu mancarea, si eu vreau tot la vila, sa se joace fata, si cu bucatarie sa ii fac de papa. Ce sa spun, sunt tare nerabdatoare.
In schimb duminica pleaca Iuby in Franta si sunt tare trista ca o sa imi fie dor de el si o sa imi fie si foarte greu singura cu mancarea curatenia si celelalte treburi casnice... A promis nasa ca trece pe la noi, uf sper sa fie bine...

Va pup, elenuca pupam fetita frumoasa si sper sa treaca febra, sa nu mai faca.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

adriana unde am lucrat inainte , mama copiilor mi-a zis cand fetita avea febra sa nu ii dau lapte sau iaurt ca ii creste febra, singurele lichide ce puteam sa ii dau erau apa si suc. fetita avea 2 ani. ea stia asta de la dr ei. eu una nu am vb cu dr meu despre asa ceva ca eric nu a avu febra peste 38 decat odata. as aca nu a fost grav. nu stiu daca e asa sau nu..eu de la ea stiam...
poate dr de aici sunt altfel...cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

LA MULTI ANI pt TUDOR, MAYA si de asemena pt toti CONSTANTINII SI ELENELE noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vecina, multumim pentru poze, avem copii tare frumosi
elenuca, da, eu eram cu varianta cu insolatia. eu am facut odata insolatie cand aveam vreo 7-8 ani si n-am uitat-o nici acum: febra mare, varsaturi, dureri de cap, diaree, vorbeam aiurea... nasol tare, vreo 4-5 zile. ai mei au crezut ca dau coltul, iar eu imi amintesc asta de parca ar fi fost ieri. eu ma tem de asta la fiica-mea, copiii sunt foarte sensibili; ceea ce putina lume constientizeaza e faptul ca insolatia nu inseamna sa iti arda soarele pielea (nu ca asta ar fi usor), ci e mult mai rau si mai grav de atat. acum am dat-o dintr-una in alta, am inceput sa bat campii, dar daca tot suntem aici, aveti grija cu protejarea copiilor de soare

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput