Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Ioana spune:
Elle Doamne fereste, nici nu pot sa-mi imaginez ce groaza ai avut in suflet! Sa dea Domnul sa nu fie decat un episod trecator, dar si eu cred ca ar fi bine sa mergi la un neurolog...asta ca sa fii linistita! Tare mult mi-ar placea sa ne vedem, am luat numarul tau din mail-ul comun si, daca voi merge vineri la BE te sun.
Stancutza sa veniti cu vesti bune de la consultatia de maine! Doamne ajuta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Codruta v-am pus pe listuta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ven spune:
Hello.
Ellenuta, eu ca si Alina, zic: la dr. cu fata. Cel putin eu una asa as face. Trage ceva sfori, sunt sigura ca poti, sa obtii o programare la un neurolog bun. Ca sa dormi tu linistita!
Eu din experienta mea de mama de 5 ani jumate incoace, din care 1 an jumate la dublu, am invatat ca instinctul si temerile mele au fost intotdeauna justificate. De cate ori "mi se nazarea" mie ceva legat de copil, exact asa era. Asta mi se confirma dupa ce mergeam la dr. imediat ce mi se nazarea.....
Cu ocazia asta o pup dulce de tot si ma bucur ca Stancuta si-a ascultat instinctul (imi amintesc perfect ceva vreme in urma cand ne scria ea de temerile ei legate de Sofia) si a mers si controlat fata. Pt. ca acum e devreme, e perfect, Sofia va beneficia de cea mai buna solutie existenta la ora actuala si totul va fi perfect mai incolo, pt. tot restul vietii ei.
Nimic nu e de tratat cu "las ca trece, sa speram ca nu se va repeta" cu copiii. NIMIC!!!
Multa sananate puilor mici si dragi!
miky_mamica spune:
Nu stiu cum rezista ceilalti clopotei la caldura de afara, dar pe Luca deja au aparut niste bubitze mici mici rosii pe gat si piept putin si la incheietura mainilor si a antebratelor ... au aparut duminica seara cand am zis ca ne topim de caldura(dupa 2 zile la munte la max 25 de grade ...eeeeeeeeeee) si nu ne venea sa credem ca seara la ora 20 erau 32 de grade ... deci intrebare intrebatoare: mai are cineva? bubitze?
Vali(honey) stiu ca Simonika si Sara au plecat sambata la Campulung ca sa stea acolo toata vara si ca nu au momentan net acolo ... dar stiu sigurca vor da semne de viata in curand ca o sa li se faca dor de noi ...
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky_mamica Nu stiu cum rezista ceilalti clopotei la caldura de afara, dar pe Luca deja au aparut niste bubitze mici mici rosii pe gat si piept putin si la incheietura mainilor si a antebratelor ... au aparut duminica seara cand am zis ca ne topim de caldura(dupa 2 zile la munte la max 25 de grade ...eeeeeeeeeee) si nu ne venea sa credem ca seara la ora 20 erau 32 de grade ... deci intrebare intrebatoare: mai are cineva? bubitze? Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
Da. Andrei are bubitele de care spui tu.
Lui ii apar insa preponderent pe burtica in zona in care aceasta se freaca de pampers. Si pe glezne. Si pe coapse tot in zona pampersului.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
Pup zuzicile si clopoteii.
Elle... dulce si te imbratisez cu drag. Eu sunt tare panicoasa si cred ca sunam la salvare imediat. E bine insa c-a trecut si ca noaptea a decurs fara probleme. Totusi,. cum au zis deja fetele,fa tot posibilul si mergi cat de curand la doctor pentru investigatii.
PS: Am notat si eu reteta de tort si cred ca am s-o fac cat de curand.
Intrebare: nu e "greu" cu atata frisca??? Poate fi ornat cu ceva fructe deasupra, ca sa fie mai "racoros"???
Roxana bafta in gasirea unui job pt sot. Stiu cum e sa ai teama ca maine-poimaine nu vei putea plati facturile sau pune pe masa ce trebuie. Si, poate e bine sa incepi sa distribui si tu CV-uri in stanga si-n dreapta, sa ai o acoperire,in caz de ceva.
Miky , saru'mana pentru vesti despre Simona si Saratica. Pobabil am sarit peste mesajul de la ea in care zicea ca merge la tara. Cat despre bubite, si Andrew face cand e foarte cald ... eu il tin in zile calduroase tare doar in pampers, eventual cu un maieu pe el, sau... o camasa de in, bumbac, etc.. largi....1-2 marimi mai mari decat poarta el.Si...hidratat.Cand nu vrea apa , ii dau iaurt, sau bete de fructe inghetate.
Ema, ai grija scumpa, nu te forta prea tare, te rog eu.Incearca sa te odihnesti cat de mult poti.
Roli ce frumos trebuie sa fie, sa-ti faci casuta exact pe gustul tau, inainte de-a te muta in ea. Spor la treaba in continuare.
Eliza spune:
Elena cel mai probabil nu e nimic grav, dar pentru ,linistea voastra de acum incolo ar fi bine sa o vada un medic. Altfel o sa o tot studiezi si o sa exagerezi orice semn cat de mic ca ceva e in neregula.O mare imbratisare pentru tine si Eva nazdravana.
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
cati_magureanu spune:
Aoleu Elle! Doamne fereste! Iti inteleg perfect sperietura..si eu tot asa..as muri de inima sa stiu ca este ceva...Nu stiu ce sa zic..Am sapat pe net in cautare de doctori in neurologie pediatrica, cu referinte bune, si am gasit ca Dr. Carstoveanu de la Budimex , sau dr. Nica ar fi cei mai buni din tara la ora actuala..
Mai mult...nu stiu..I-am gasit pe astia si am zis sa intru sa-ti spun! Nu stiu daca mai sunt sau nu acolo..dar poti suna sa te interesezi...Eu am gasit pe un forum...O pup dulce, dulce pe Eva iubita si pe tine, de asemenea, si tine-ne la curent cu ce se intampla (sper sa fi fost ce spun fetele..adica probleme de Ca, Fe..d'astea)...
Pup
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Hello. Eu din experienta mea de mama de 5 ani jumate incoace, din care 1 an jumate la dublu, am invatat ca instinctul si temerile mele au fost intotdeauna justificate. De cate ori "mi se nazarea" mie ceva legat de copil, exact asa era. Asta mi se confirma dupa ce mergeam la dr. imediat ce mi se nazarea..... Cu ocazia asta o pup dulce de tot si ma bucur ca Stancuta si-a ascultat instinctul (imi amintesc perfect ceva vreme in urma cand ne scria ea de temerile ei legate de Sofia) si a mers si controlat fata. Pt. ca acum e devreme, e perfect, Sofia va beneficia de cea mai buna solutie existenta la ora actuala si totul va fi perfect mai incolo, pt. tot restul vietii ei. Nimic nu e de tratat cu "las ca trece, sa speram ca nu se va repeta" cu copiii. NIMIC!!! Multa sananate puilor mici si dragi! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ven, multmesc, pup si eu flacaii si mamica.
Multumesc si celorlalte fete, maine dimineata la 8 suntem asteptate pt anestezia generala si testele mai complexe (electrozi la capusor etc). Ma cam streseaza anestezia asta, dar nu am ce face. Abia astept sa se termine investigatiile si sa putem sa mergem mai departe. Ma gandesc mult la viitor, pentru ca acolo e speranta ca va fi bine.
In alta ordine de idei, de azi intr-o luna avem facute rezervarile pentru vacanta...O vacanta planuita inca de acum cateva luni, mult visata de mine si, in contextul actual, cred ca o meritam toti trei. Initial mi-am facut ceva procese de constiinta ca ma mai gandesc inca la asta desi Sofia are problemute, pe de alta parte as vrea ca viata noastra sa mearga inainte fara a face din problema ei un handicap (chiar daca asta e). Ce vreau sa spun e ca vreau sa ducem o viata normala, si pe ea sa o tratam exact ca pe oricare alt copil. Sunt sigura - si asa spuneati si voi - ca daca vom sti sa gestionam minusul ei, ii vom insufla incredere si va putea si ea depasi aceasta dificultate.
Inca ceva scurt si va las: acum aproape un an va povesteam eu de o prietena pe al carei baietel il banuiam de autism...dar nu am putut sa-i spun niciodata asta, nefiind medic si in plus, ea astepta bebe2, era momentul prost sa o supar, asa ca m-am sfatuit cu sotul meu si nu le-am spus nimic. Dupa diverse investigatii si controale, au ajuns - acum recent - la diagnosticul de "elemente autiste" si baietelul a inceput terapia cu psiholog si logoped (are aproape 3 ani si inca nu vorbeste). Din punctul meu de vedere, ei au inceput recuperarea cu cel putin un an mai tarziu, pentru ca au refuzat sa vada ca e ceva in neregula...
Vroiam sa va spun asa ca o concluzie ca da, trebuie sa fim foarte atente la copiii nostri, si mai bine sa ii ducem la doctor pt o banuiala neintemeiata decat sa ne culcam pe o ureche - sau sa ne imbatam cu apa rece - atunci cand ceva ni se pare in neregula. Zic asta ca sa va incurajez sa aveti incredere in instinctele voastre de mamici grijulii si iubitoare.
Elle, daca Eva a fost ok in rest, pare intr-adevar o cadere de calciu, sau o lipsa de magneziu...Nu-ti fa griji cu luatul sangelui din vena, e adevarat ca nu o sa-i placa sa stea nemiscata, o sa planga probabil ca o tineti strans, dar nu dureaza mult si dupa aia o sa uite. Curaj, si sunt sigura ca nu e nimic grav!
Azi am fost cu Sofia sa-i facem pasaport ... ne-am intors acasa cum am plecat, nu a vrut sa stea la poza, si-a scapat biscuitele pe jos si a plans, se smucea etc. Acum trebuie sa ii facem poza la un studio foto si sa mergem cu poza atasata la dosar...
Va pup fetele, noapte usoara sa aveti, intru maine sa va spun noutatile!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Va tin pumnii pentru maine Stancutza
Si eu m-am stresat o tona cu anestezia generala, multe au fost ingrijorari neintemeiate.
O sa fie neplacut un pic cand se trezeste, nu se va coordona bine, va fi un pic maraita, poate chiar plangacioasa. Sa nu te sperii cum am facut eu cand l-am vazut dar va fi palida ...rau.
Apoi cam in 20 de minute dispare efectul imediat si pana seara va fi ok.
Andrei cel mai nasol a fost a doua zi cand a facut febra.
A treia zi a fost ok.
Manifestari specifice, posibile anesteziei sunt : plans, febra, varsaturi ( noi nu am avut), miros al gurii cateva zile, somnolenta sau agitatie.
Sper ca nu le veti experimenta si voi .
Astept cu nerabdare vesti si testele sa fie imbucuratoare. Va pup.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze