Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu mereu folosesc hulala. o scot din frigider si o bag la mixat. nu am avut niciodata probleme cu ea. si nu trebuie sa pui zahar in ea caci are deja.

pup si bafta si pofta buna .. e delicios !

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

credeti ca hemoleucograma e suficienta sau trebuie sa-i ia si sange din vena? poate sa-i determine ca, fe, mg numai din hemoleucograma?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ellenutz, de ce nu mergi tu la un medic sa-ti recomande exact ce sa faci? Nu crezi ca-i mai bine asa? Zic si eu!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

credeti ca hemoleucograma e suficienta sau trebuie sa-i ia si sange din vena? poate sa-i determine ca, fe, mg numai din hemoleucograma?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Adelei ia luat din vena (pt Ca, Fe, Mg, Sideremie si inca cateva)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ellenutz, de ce nu mergi tu la un medic sa-ti recomande exact ce sa faci? Nu crezi ca-i mai bine asa? Zic si eu!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

ptr ca dr pediatru al evei a inceput sa ma calce pe nervi si programare la medicover la clinica de pediatrie prind poimarti ..

totusi, o sa sun la dr pediatru sa-mi spuna ce si cum ..

roxanici ma ia groaza cand ma gandesc sa-i ia sange din vena ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello,

am si eu un pic de timp si energie sa va citesc si sa scriu,

In primul rand sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Elle imi pare rau de spaima voastra, sigur nu e nimic care sa te ingrijoreze, dar mai bine sa fii tu linistita in privinta fetei investigand-o.

Am vazut ca ati intrebat de noi, va pupacim, big kiss lauraD mami, am citit povestea nasterii lui Dimi si am inceput sa plang de emotie, deh hormonii sarcinii topaie.

Dana de Paris, avem o listuta si lucram in continuare la ea, i am innebunit pe apropiati cu secretomania vizavi de intrebarea asta Pup copiii frumosi si bravo ca ti ai facut curaj sa conduci pe acolo!

Apropo de baby expo, eu cred ca voi veni joi, fara Milan, daca ma vedeti pe acolo sa ma opriti sa ne salutam, ca poate eu nu va observ/recunosc.

Si apropo de urmatorul targ, cel din Herastrau de la roata mare, sigur vom fi acolo zilnic daca vremea e ok, caci noi in zona aceea a parcului ne plimbam . Abia astept sa veniti, inclusiv fetele dn Ploiesti!

Eu am avut o sapt mai grea, cea care a trecut, am facut mai mult efort (sotul plecat) si sambata mi sa intamplat sa il simt pe bb din butica impingandu se altfel decat de obicei, impingandu-se spre iesire, ca sa zic asa. S a intamplat toata dimineata si s a repetat la pranz. Am stat mult mai linistita si la pat dupa acest eveniment.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui alina023

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

ptr ca dr pediatru al evei a inceput sa ma calce pe nervi si programare la medicover la clinica de pediatrie prind poimarti ..

totusi, o sa sun la dr pediatru sa-mi spuna ce si cum ..

roxanici ma ia groaza cand ma gandesc sa-i ia sange din vena ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Off, te-nteleg perfect!

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lauraIoana tin pumnii sa aflati ca totul este bine la investigatii!

roxana succes in cautarea unui nou job sotului si fie ca lucrurile sa se aranjeze cum e mai bine si pentru tine!

lalaD de mult vroiam sa iti spun ca mi a placut subiectul cu educarea copilului de pe blogul tau!

intrebare- ce interfon recomandati? ma gandeam la philips avent, poate au si un pret mai bun cei de la vavian la targ.
Si videointerfon m-ar interesa dar ce am gasit eu e cam piperat la pret.

intrebare nr2- pana la ce varsta ii tineti pe clopotei in tarc/patutul cu gratii, pana ii veti multa in pat de copil cu bara de protectie?

Eu inclin sa mai iau un tarc(prefer tarc in loc de patut cu gratii),Milan e f ok in el si alt avantaj e ca mai sta acolo si 30-50 minute uneori dupa ce se trezeste, ceea ce e super mai ales cand e f matinal.Voi ce credeti?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Ema,

Eu am interfon de la Chicco; il am de cand s-a nascut Adela. Acum costa undev ape la 300 - 350 RON.

Cat despre patut, eu o s-o tin pana pe la 2 ani juma'te in patutul cu gratii.
Si-asa, face ture toata noaptea; macar sunt sigura ca 'ramane' in pat.

Alina23, pt gandul bun.
Off, si buburuz amea se mai ineaca, da o pun cu burta pe umarul meu si ii iese bucata.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!
Elle, eu zic sa mergi, totusi la un neurolog. Si eu am patit ceva asemanator cand Alexia avea vreo 6 luni. Exact anul trecut de ziua mea, pe 4 iulie, a facut asa un spasm in somn, in timp ce eu ii dadeam sa bea lapte. M-am speriat groaznic si a doua zi am si mers la neurolog. La noi s-a dovedit a fi doar o reactie de respingere a hranirii prin somn. Dar, dr. mi-a spus ca daca se mai repeta sa facem o encefalograma(cred ca asa se numeste, nu mai tin minte sigur). Nu s-a mai repetat. Mi-a mai spus ca daca spasmul era spre spate, adica isi impingea capul spre spate ar fi putut fi o criza de epilepsie. Nu vreau sa te sperii, dar stiu exact prin ce treci si iti spun ca eu, dupa consult am fost alt om. M-am linistit. Sper din suflet sa nu fie nimic cu scumpica Eva!
A, am uitat sa precizez ca Alexia dupa faza respectiva s-a pus pe un plans ....abia am linistit-o!

Mergi la inceput