Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna seara!

Laura Ioana, multumesc!

Stancuta, si eu va tin pumnii pentru maine si astept sa veniti cu vesti mai bune! Si nu strica farmecul concediului (care mare parte e dat de pregatiri si planuri) cu mustrari de constiinta!

Avem si noi un filmulet in care conversam:
http://www.youtube.com/watch?v=r_ff11d1a8Y

si pozici noi:
http://family.webshots.com/album/572044169ROUVXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor sta cineva in zona Baba Novac? Eu voi sta pe bld Unitatii, in zona Baba Novac. Poate ne vedem la o plimbare, poate e vreun parc prin zona si am putea iesi intr-o dupa amiaza.
Stancutza, sa va ajute Dumnezeu maine dimineata Ma voi gandi la Sofiuca si voi spune o rugaciune pt ea!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Stancutza, si eu va tin pumnii pt maine. sa va ajute Dumnezeu sa primiti rezultate mai bune si sa fie bine Sofiuca! iar tu sa fii puternica asa cum esti si ai sa vezi ca va fi bine.

am vazut si eu poze de la bride parade, superb eveniment! fetele noastre au fost la inaltime, evident! bravo Creatasi tie si sotului tau!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am primit acum pe email...poate va mai descretiti si voi fruntile.

HE SAID, I SAID ....

He said to me . . . I don't know why you wear a bra; you've got nothing to put in it.
I said to him . . . You wear pants don't you?

He said to me ... Shall we try swapping positions tonight?
I said ... That's a good idea - you stand by the ironing board while I sit on the sofa!.

He said to me. ... What have you been doing with all the grocery money I gave you?
I said to him ...Turn sideways and look in the mirror!

He said to me. ... Why don't women blink during foreplay?
I said to him ... They don't have time

He said to me. . .How many men does it take to change a roll of toilet paper?
I said to him .. . We don't know; it has never happened.

He said to me.. . Why is it difficult to find men who are sensitive, caring and Good- looking?
I said to him . . . They already have boyfriends.

He said...What do you call a woman who knows where her husband is every night?
I said. . . A widow.< br>

He said to me . .. . Why are married women heavier than single women?
I said to him . ... . Single women come home, see what's in the fridge and go to bed. Married women come home, see what's in bed and go to the fridge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vali,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o ..

stancutza sa veniti cu vesti mai bune si sa fie ok sofiuca cu anestezia! imi pare rau ptr baietelul prietenei tale .. daca ar fi acceptat mai devreme ca baiatul e un pic diferit, putea incepe mai devreme tratamentul ..

ema eu interfon nu am caci camera evei e usa in usa cu a noastra ... aud tot. in patut normal o voi muta in toamna ca sa eliberez patutul ptr bb ..

codruta brr .. uf, ce nasoale sunt episoadele astea .. te sperie de nu stii ce sa mai faci. da, caut un neurolog bun sa ma asigur ca totul e ok. am admirat pozutele cu alexia .. e o scumpa si are niste ochisori superbi! ce frumos ii sta la iarba verde si ce misuna pe sub masuta .. pupam vorbareata!

laurici astept telefonul tau!

ven

honey nu e deloc greu! cred ca de la gelatina aia de mandarine .. tu poti sa-i pui ce vrei .. cred ca ar merge niste visine ..

eliza

cati cand ne mai vedem in parc? ieri am stat de la 6 la 9 .. abia am luat-o pe eva din nisip ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata !
Poftiti la !!!
Eu am nevoie... Ma omoara fata asta a mea indiferent de ora la care o culc seara, dimineata la maxim 6 este in picioare astazi s-a trezit la 5.45
a baut laptele. Norocul meu ca a inceput sa si-l bea singura. Am avut astfel ragaz sa-mi fac o cafeluta. Ghinionul meu ca nu si-a baut tot biberonul... Cand vroiam sa-mi aprind o tigara pe geam la bucatarie, ea era deja in spatele meu, ma tragea de picioare sa o iau in brate, sa o scot la fereastra sa poata striga copiii pe geam la 6 dimineata

am o stare cam naspa
atatea probleme, atata stres, atatea intrebari fara raspuns, atatea asteptari...
in fine, sper sa treaca repede !

Elle, ce mai faci ? ce face evita?

ema burticuta frumoasa si milan cel dulce!

codruta, am vazut fotografiile. alexia este superba filmuletul incerc sa-l vad acasa caci la serviciu nu am boxe la calculator si nu mai am nici casti...

of, stancutza, tin pumnii stransi-stransi !!! Cred ca la ora asta sofia este deja adormita... ma rog din suflet pentru voi ca totul sa fie bine !!!!!

Cati, nu am reusit sa pleca aseara de acasa caci mama are niste probleme la o mana - se pare ca are reumatism - si aseara i-a ramas intepenita, a plans saraca de durere si am stat cu ea sa vedem daca-i trece sau mergem la urgente. Din pacate nu i-a trecut .... cred ca astazi va merge iannis cu ea la spital sa vada despre ce este vorba. pe langa faptul ca o doare rau sunt si ingrijorata ca nu stiu cum o sa se descurce astazi cu eleni acasa...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

laurici hai mai mami nu mai fii supi .. uite eleni vroia sa-ti tina companie la cafea si tigara .. a zis sa nu o lase pe mami asa fara o prietena cu care sa stea de vorba .. lasa ca se fac ei mari .. sanatosi sa fie ca in rest le-om duce pe toate ..

imi pare rau ptr mami a ta .. sper sa-i treaca repede. soacra-mea are artroza .. si intr-o zi, i-au intepenit degetele .. nici nu le putea misca .. noroc ca i-a trecut repede. multa sanatate lui mami a ta!

eva e bine, nu mi-a mai facut "surprize". sper sa nu mai faca nici de acum inainte. s-a transformat intr-o mamoasa .. mama in sus, mama in jos .. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

am uitat sa-mi schimb semnatura ... 20+ .. am ajuns la jumatatea drumului ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!STANCUTA tinem pumnii sa veniti cu vesti bune.ELLENUTA cred ca te-ai speriat foarte tare cu Eva.E bine ca vrei sa ii faci analize ptr ca asa te vei linisti si vei stii axact ce are. EMA imi pare rau ca bebe a fost mai agitat.Stiu ca e greu mai ales cand esti singura cu Milan dar incearca sa te odihnesti cat mai mult.Baby phone eu am unul de la Beaba dar nu il folosesc decat atunci cand merg in Romania.Aici nu am nevoie ca ii aud pe puiuti indiferent in ce camera m-as afla.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput