Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Si eu sunt la a 2-a .

In primul rand, Diana, sunt alaturi de voi; sa dea D-zeu sa veniti cu vesti bune!

Am admirat-o pe Alexia si strengarii lui Ven(ca de mult nu i-am mai admirat) - sunt niste minunatii !

LauraD , off, stiu cum e cu reumatismul asta ; poate se gaseste ceva sa-i mai ia din durere (vre-o injectie ceva, ca banuiesc ca unguentele nu mai au efect).
Sunt sigura ca o sa fie bine si o sa se poata descurca cu Eleni.
Cat despre 'trezirea' data tie, cam nasol; sper sa nu-si faca un obicei

Ma intrebai ieri de kk buburuzei (si eu, ca o nesimtita, n-am raspuns ); este tot sub forma de marmelada, cam moale. Bine macar ca face doar de 2 ori si nu-ti cade paru' din nas, de miros.

Vali-honey, pt sustinere.

Si o 'noutate' depre buburuza: ieri a cazut de pe scara, cu mine langa ea; bine, a cazut de pe a doua treapta, dar a fost suficient sa-i creasca un cucui mov.
Bineinteles c-a urlat 10' si am potolit-o doar cu tel mobil. I-am pus gheata dar tot s-a colorat.
Cu ce sa-i dau?

(am asa impresia ca de la pb pe care le am, nu ma mai pot concentra la copil si ma transform intr-o neglijenta... grav!)

Mai vroiam sa zic ceva ...

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am uitat sa-mi schimb semnatura ... 20+ .. am ajuns la jumatatea drumului ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Uraaaaaa !
'Greul' a trecut; de-acum e mult mai 'simplu'.
Un pe burtica.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
noi intr-o ora o tulim la vaccin. Am emotii imi sta micul dejun in gat, de la ultimul vaccin au trecut 11 luni.....

Stancutza,
ne gandim la voi, tinem pumnii sa fie Sofia curajoasa!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA imi pare rau ptr mama ta.Sper sa nu fie nimic grav.Multa sanatate!ELLENUTA felicitari ptr 20 de saptamani!Ce repede a trecut timpul!Mie nu imi vine sa cred ca Darius are deja 7 saptamani si jumatate.Eu urasc colicii.Am avut doua nopti de cosmar.Nu stiam ce sa ii mai fac sa il linistesc si cum nimic nu functiona am iesit la plimbare la 2 noaptea cu masina.Uitasem ce frumos este Pärisul noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici pupam buburuza pe cucui sa-i treaca repede! poti folosi crema arnica .. e foarte buna!

ceska bafta la vaccin, sa nu planga benji!

danutza uff .. inca va chinuie colicii .. pupam iubitul mic si pe cei doi nazdravani mai mari!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROXANA un pe cucuiul buburuzei.Nu te invinovati ptr cazatura ptr ca accidente se intampla.Si ai mei cad uneori chiar de mana cu mine.CESKA tinem pumnii sa nu planga Benji la vaccin.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, imi revin incet-incet Adevarul este ca abia astept concediul sa ma odihnesc putin... Cred ca m-a cuprins oboseala. Oricum, nu am niciun drept sa ma simt asa avand in vedere problemele mari, adevarate, serioase cu care se confrunta multi in aceasta perioada.
Eu nu am probleme serioase. singurele mea probleme sunt incapatanarea si lipsa apetitului lui dimitris si sculatul devreme al lui eleni .... a, si vreo 100 de probleme imaginare, inchipuite, visate de barbat noaptea si traite ca si cand ar fi reale a doua zi
dar astea sunt ale lui si numai ale lui
Deci, ar trebui sa ma descurc , ce naiba ?!

roxanici, aoleu... iar a cazut scumpa mica??? i-ai dat cu arnica ? cucuiul sa treaca repede. Eleni s-a reglat cu kk dar deja are o saptamana de debridat... Ii dau sa manance normal acum cu exceptia capsunilor pe care le vede la frate-sau in castronel si urla si ea sa manance...

Danutule, offff colicii aia... banuiesc ca aveti tot soiul de siropele ce nu au efect... ai incercat sa-i pui foenul pe burtica? pe eleni o linistea instantaneu aerul caldut ce-i incalzea burtica... cei trei muschetari si pe mamica lor frumoasa! Vezi si tu jumatatea plina a paharului... pai daca nu avea colici te gandeai tu sa te plimbi noaptea prin paris...

ceska, bafta la vaccin. !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici lasa ca vine el concediul ala si iti reincarci bateriile, sunt sigura. si eu am momente cand ma lasa nervii, cand cred ca nu mai e cale de rezolvare ptr anumite probleme .. si le iau pe rand si le analizez si imi dau seama ca pot gasi solutii .. pe sotiorul tau mai trage-l de urechi sa nu-si mai faca probleme imaginare .. nu face bine deloc la psihic .. si te mai inoculeaza si pe tine cu ele ..

multi pupici!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

elle, am uitat...

felicitari pentru 20 de saptamani !!!!!
jumatate din drum a trecut !!!
Doamne, ce frumos !!!
uit acteodata ca tu traiesti din nou miracolul unei noi sarcini !!!
Abia astept sa aflam ca are putulica !!!
Nu astazi te duci la eco ???
am retinut eu gresit ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Ceska, o sa fie bine, ai sa vezi.

Laura, Helene, Dana , am gel cu arnica; exista si crema? (scuzati intrebarea idioata ).

Dana, eu o linisteam pe Adela, doar punand-o cu burta pe pieptul meu si asa adormea.

Laura, sa stii ca se mai intampla ca, cele 100 de pb marunte , sa te consume mai mult decat 3 pb majore.

Si, ii dai capsuni?? cum? I le cureti?
Nu ca astea i-ar lipsi acuma!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput