Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 14
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor sta cineva in zona Baba Novac? Eu voi sta pe bld Unitatii, in zona Baba Novac. Poate ne vedem la o plimbare, poate e vreun parc prin zona si am putea iesi intr-o dupa amiaza. Stancutza, sa va ajute Dumnezeu maine dimineata Ma voi gandi la Sofiuca si voi spune o rugaciune pt ea! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
nu stam chiar in zona dar putem organiza o intalnire in IOR. este aproape si de Lala. cand veniti?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
roli25 spune:
Neata,
Stancuta suntem cu gandul la Sofia. Doamne Doamne sa va ajute sa treceti usor peste analiza de azi.
Ellenuta felicitari pt 20! Si eu l-am mutat pe Marc la aceeasi varsta in pat normal, cand a venit Andrei, dar acum, privind in urma cred ca m-am chinuit mai mult, pt ca Marc pleca din pat, nu mai vroia sa adoarma singur...nici nu stiu ce sa zic. Poate e mai bine cum zice Ema, pana pe la 2 ani sa-l tina in tarc.
Ginette,
cucuiul. Nu te mai invinovati ca nu esti deloc neglijenta. Asa simt si eu, de cand Andrei e la mama, cand vad pe strada mame cu carucioare, ma gandesc ce departe e puiul si de cand nu l-am mai plimbat, si de cand nu m-am mai jucat cu el...ma simt de parca am fugit de langa el. Am zis ca o sa-l mai iau cateva zile la noi inainte sa incepem marea impachetare. Marc toata ziua e la gradi, il vad doar seara si dimineata si uite asa, eu cu 2 copii, eu fara copii...
.
Danonique
colicosu', sa treaca repede. Tu bei ceai de colici? Lamine functiona f bine cu 2 cani/zi. La Marc n-am stiut sa beau eu. Ii dadeam lui putin, dar cantitatea era mai mica decat as baut eu. La Andrei a fost mai ok daca am baut eu.
Fetele cu copiluti mai mari, dat-mi va rog o idee unde sa-i gasesc lui Marc slip, ochelari de apa, casca, ca in 2 saptamani incepe inotul.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
Neata!
Chiar de nu am scris de mult sa stiti ca va citesc zilnic sunt la zi cu toate noutatile si pozele.
Am intrat acum special sa ii spun Stancutei ca sunt si eu alaturi de ea.Abia astept vesti bune.O imbratisare stransa din parte noastra.
Ellefelcitari pentru jumatatea drumului parcurs fara probleme, iti doresc sa fie la fel de acum inainte.
Imi pare rau de sperietura pe care ai tras-o cu Eva.Sper sa fie doar o cadere de Ca.Un pup mare.
Raluca ma bucur ca ai reusit ce iti doreai.Sa ne spui cand faci testul si esti sigura sa te mai imbratisez si felicit inca o data.
Roxi uf, iar a facut buf Adeluta.Pupam cucuiu.
Si Razvi a tras ieri u mai putin de 3 bufuri de pe canapea.Din care ultimul destul de serios, adica a dat destul de tare cu capul de parchet.So cine-i mai neglijenta? 
Capsuni si Razvi a gustat.Nu se omoara dupa ele dar le mananca.Nu le curat le spal doar.I le dau goale sau le pasesz cu smantana sau le pasez cu o banana si cu iaurt sau smantana.Deja imi ploua in gura mie.
De ce o ti pe regim pt kk moale fara sa fie apos?Sper sa nu intelegi gresit intrebarea, intreb asa de curioasa.
Razvan face frecvent asa si chiar miroase cateodata de iti muta nasu da nu ii dau nimic.Nici chiar cand face o data apos.Daca nu se intampla de vreo 3 ori in ziua aia nu intervin cu nimic.
dar in rest faca asa moale, marmelada cum zici tu, da nu consider ca e de regim.
Dana of colicii astia.Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc in privinta lor pt ca am experienta zero, adica Razvan nu a avut.
O imbratisare si pt voi.
Ceska bafta la vaccin!
Noi suntem bine, e foarte cald si la noi in casa nu doar afara.Deja am 25 de grade in casa si Razvanel sta numai in body cu maneca scurta.
Trebuie sa ne schimbam ora de mers afara care era 11, acum e prea cald.Asa ca o sa iesim dimineata dupa ce se trezeste si mananca.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
laura_dimitris spune:
Moooooor de somn 

am bagat cafea la greu. acum sunt la o cana de ceai. astept sa vina ora sa mananc caci ma roade stomacul de la atata cafea. sa vezi apoi ce somn o sa am dupa o masa copioasa ![]()
Roxanici, i-am dat de cateva ori capsuni pana acum. ii plac la nebunie!!! nu i le curat... de ce sa le curat ? de semintele acelea negre? doar le spal, le scot coditele verzi si i le dau intr-ujn castronel sa si le manance linistita si singura ![]()
Daca pe dimitris nu amreusit pana la 6 ani sa-l fac sa manance singur am ambitia ca pana la 18 luni sa o invat pe eleni lucrul acesta
!!!
arnica mea este o crema alba nu gel. stiu ca sunt mai multe chestii pe piata... diferite si ca pret. al meu sot a luat un tub cu crema de arnbica italienesc ce a costat vreo 20 de ron... mie mi s-a parut nemaipomenita in 2 cazuri cand a folosit-o... i-a bubuit capul lui eleni odata de dulap si instantaneu s-a umflat cucuiul rosu ... i-am tinut niste cubulete de gheata cu care inventasem un joc sa o determin sa ma lase sa-i tina rece pe frunte si apoi am dat-o cu arnica seara. dimineata nici nu se mai vedea unde se lovise...
Roli, off, cred ca ti-e tare dor de puii tai... hai ca mai aveti putin si va veti linisti la noua si frumoasa voastra casa ![]()
nu stiu ce sa zic de slip... ca eu le-am cumparat mereu din grecia.
are eleni acum un costum de baie su-perb
cu pietricele ( strasuri cred ca sunt dar le pot spune ca sunt cristale swarovski
) ) rosu, cu un sutien minuscul... este superba in el 
ochelari, colac, pernita si masca d'aia cu tub am vazut sigur vara trecuta in careffour . si eu am vrut sa-l dau pe dimitris atunci la innot dar a racit si nu l-am mai dus. Il voi duce vara asta sigur !
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
laurici
.. nu azi ma duc ci luni, pe 25 mai .. am niste emotii cat casa ..
roxanici da, gelul ala .. eu i-am spus crema ..
mie mi se pare bun. eu ii mai dau capsuni evei .. le spal si i le dau bucatele. ieri am incercat-o cu cirese .. nu i-au placut .. hehe lucky me!
ramonici pupam printisorul care a facut buf!!
acu' ca mi-am amintit ... ancab??????????? nu ne mai spui nimic de voi? cum e la job? cum s-a obisnuit pitix?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
nemary spune:
Fetele cu copiluti mai mari, dat-mi va rog o idee unde sa-i gasesc lui Marc slip, ochelari de apa, casca, ca in 2 saptamani incepe inotul.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
[/quote]
gasesti in Cora. sau in Dragonul Rosu. eu din dragon i-am cumparat slip, 10 ron, de calitate ff buna.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
Roli
, off, cat de bine te-nteleg; cand plec de la munca, trec pe langa un parc si vad mamicile in parc; e adevarat, ca eu ma mai 'scot' ca avem curte, dar tot imi fac procese de constiinta.
Deci santierul se-apropie de final?
Ramo
, chiar ma gandem sa-ti dau un 'beep' (pe mess).
Pai, ea nu facea asa, marmelada; era mai plastilina. Mi-e teama sa nu se-nmoaie de tot (odata mi-a facut si o 'pata' de jur imprejur, in pampers).
Deci n-a facut pasiune pt capsuni, Razvi?! Mie mi-e sa nu se umple de bubitze.
Si mama a schimbat ora plimbarii de dimineata; pleaca dupa 9:30 ca sa s-ntoarca pana la 11:30.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Roli , off, cat de bine te-nteleg; cand plec de la munca, trec pe langa un parc si vad mamicile in parc; e adevarat, ca eu ma mai 'scot' ca avem curte, dar tot imi fac procese de constiinta.Deci santierul se-apropie de final? Ramo , chiar ma gandem sa-ti dau un 'beep' (pe mess).Pai, ea nu facea asa, marmelada; era mai plastilina. Mi-e teama sa nu se-nmoaie de tot (odata mi-a facut si o 'pata' de jur imprejur, in pampers). Deci n-a facut pasiune pt capsuni, Razvi?! Mie mi-e sa nu se umple de bubitze. Si mama a schimbat ora plimbarii de dimineata; pleaca dupa 9:30 ca sa s-ntoarca pana la 11:30. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
A avut Adela vreodata alergie la ceva?Daca nu poti sa ii dai linistita capsunele.Daca da, dai una si asteapta o zi doua sa vezi daca are vreo reactie.
Ziceam ca Razvi nu se da in vant dupa ele adica le mamanca ca pe orice alt aliment nu e ceva ce ii place f mult.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
cati_magureanu spune:
Elle, zilele astea iar am avut de alergat..Azi am programare la stomatologie...sa vedem diseara..poate reusim sa ajungem si noi pe la 6!
Lauriciule, imi pare tare rau ca mami tau se simte rau! O pupam sa-i treaca criza reumatica mai repede!
Roxi, o pupam si pe cucuiata mica! Draga de ea! Of..si eu sunt disperata cu loviturile si cazaturile astea! Si multese intampla subochii mei fara a putea actiona in timp real!...
Honey, dragutza, ti-am scris PM! Foarte dragalasa Lolita!
Fetele, m-ati uitat si pe mine cu sugestii de cazare pe la mare? Ceva gen vila sau apartamnet? Vreau sa adun mai multe informatii ca trebuie sa ne decidem!
Ceska, uite aceasta este vila Ciresica unde cred ca o sa mergem, pana la urma..in Olimp...
http://www.plaja.ro/vila_ciresica_olimp_romania/
Astazi aflu cam cat va dura interventia stomatologica si voi cauta sa fac rezervarea cat mai repede..
Elle, te rog nu ma uita cu site-urile acelea de cazare..ziceai tu ceva cand ne-am intalnit..please, please!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Ellenuta spune:
stiti ce a papat aseara eva de i-au troznit falcile? mazare .. i-am pasat-o cu furculita si se bateau turcii la gura ei .. cu o mana baga paine, eu ii balotam cu lingurita ..
a calit ceapa si morcovul cu un pic de ulei, a pus si mazarea peste, a mai lasat-o 5 minute, a pus marar dupa care a rasturnat=o intr-o tava. a pus deasupra felii de dovlecel si rosii si a dat-o la cuptor .. bine, i-a pus si sare si cateva foi de dafin .. a iesit o nebunie ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Ma voi gandi la Sofiuca si voi spune o rugaciune pt ea!