Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Elle, te rog nu ma uita cu site-urile acelea de cazare..ziceai tu ceva cand ne-am intalnit..please, please!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

scuzee ..

http://www.plaja.ro/

asta mi se pare super .. in mamaia, direct pe plaja dar e un pic cam scumput ..

http://www.plaja.ro/apartament_coral_beach_mamaia_sat_romania/

si asta e interesant

http://www.plaja.ro/pensiunea_alexandra_mamaia_sat_romania/

http://www.litoralulromanesc.ro/

http://www.cazareonline.ro/

sper sa-ti fie de folos. mie imi place tare primul link .. 160 euro apt/noapte .. ar veni 80 euro la care tv sa adaugi mancarica .. ai loc de joaca, e pe plaja .. pare super!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Cati, zici ca esti libera de la 6 seara... ahhh!!! fac tot posibilul sa vin sa ne intalnim!!!!! elle, vei veni si tu ?
daca voi putea veni va sun dupa 5.30 sa va intreb cum sa ajung, adica, unde este exact acel parc !

Lui eleni i-am facut zilele trecute pastitio cu carne de vitel si in loc de macaroane i-am pus niste melcisori tare gustosi. erau de la o firma italieneasca. a iesit suuuper bun!!!! a mancat fata mea chiar mai mult de castronelul care-l mananca de obicei
aseara i-am facut pentru astazi o tocanita de cartofi noi si morvoi cu piept de pui.
o sa-i dau si eu mazare. sora-mea ii da de mult mazare lui ioana ei.
eleni a mai mancat mazare doar in ciorbita de legume cand i-am facut. de fapt, eu ii fac ciorbita de legume cu amestec din acela congelat cu toate legumele inauntru. are chiar si bucatele de vinete...

in alta ordine de idei...mie mi se pare enorm de scump 130/160 de euro pe noapte pentru dormit...
mai omenesti imi par preturile de la pensiunea aceea din satul de vacanta dar acolo nu as sta nici gratis la cata muzica si galagie se aude din toate partile
eu m-am hotarat (alinush, imi pare rau ca nu-ti voi face companie )sa merg cu sora-mea la sfarsitul lui iunie la o pensiune pe care o va alege ea... Nu am reusit sa o conving sa mergem in bulgaria si nici nu as fi vrut sa merg fara ea...
oricum, dupa aceea voi merge cateva zile la moeciu. nici nu am plecat inca la mare dar de abia astept sa ajung la munte
de fapt, eu nici nu stiu sa innot, nici nu am voie sa stau la soare asa ca nu ma omor dupa litoral... eu sunt nebuna dupa aerul curat de munte, dupa padurile verzi si susurul paraurilor
Haideti ca o iau pe campii cu atata nostalgie...
V-am spus ca nu-s chiar in toate apele mele

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Elle! Saru'manuta! Le-am notat! Am si gasit cateva...

Intr-adevar..Coral Beach-ul ala este super dar este f. scump! O fi el chiar pe plaja dar nu dau atatia bani! Pensiunea Alexandra este ok! Am trecut-o la favorites! Laurici, zici ca este muzica rau?
Ma orientezsa caut o zona linistita..
Ciresica aia mi se pare tare ok!..O sa dea o fuga prietena mea intr-un week-end si o sa le ia la rand pe cele cateva pe care le-am selectat!

Eu nu stiu cand scap de la dentist...Laurici, daca ma suni si nu raspund sa stii ca inca sunt pe acolo si nupot vorbi! Te sun eu inapoi, daca e...si vedem daca mai ajung sau nu in parc!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Elle! Saru'manuta! Le-am notat! Am si gasit cateva...

Intr-adevar..Coral Beach-ul ala este super dar este f. scump! O fi el chiar pe plaja dar nu dau atatia bani! Pensiunea Alexandra este ok! Am trecut-o la favorites! Laurici, zici ca este muzica rau?
Ma orientezsa caut o zona linistita..
Ciresica aia mi se pare tare ok!..O sa dea o fuga prietena mea intr-un week-end si o sa le ia la rand pe cele cateva pe care le-am selectat!

Eu nu stiu cand scap de la dentist...Laurici, daca ma suni si nu raspund sa stii ca inca sunt pe acolo si nupot vorbi! Te sun eu inapoi, daca e...si vedem daca mai ajung sau nu in parc!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

ok. atunci stai linistita si fa-ti treaba si ramane pe maine seara eventual!!!

cu cine sta mateiasul cand mergi la dentist ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

cati, laurici ramane sa vb la tel .. eu nu stiu la ce ora ies exact caci la 5 vine mama la mine sa se uite la niste poze cu nepotii .. ca vrea sa le scoata si nu stiu exact cam dureaza procesul ..

laurici .. eva nu se prea omoara dupa paste cu carnita .. in schimb, e lesinata dupa fidea cu lapte ..

zuzici .. cu intalnirea de la moeciu cum ramane??? ar fi super!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, nu cred sa aibe vre-o alergie; de fapt, nu stiu; eu si kiwi i le curatz de seminte.

Laura, Helene, m-ati omorat cu papa

Eu mazare i-am pasat-o si am amestecat-o cu alte legume.

Si, despre care parc e vorba?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

roxanici poti incerca sa-i faci si mancarica de mazare .. eu cred ca o sa-i placa.

in alta ordine de idei .. e vorba despre un parc de langa mine unde ne-am intalnit eu si cu cati. e micut dar dragut si n-ai unde sa pierzi copilu' ..

laurici am uitat .. eu maine seara nu pot caci avem party .. ziua mea + 4 ani de la casatorie ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragele mele dragi,

Stiu ca asteptati vesti de la noi, si ca ati fost alaturi de noi cu gandul, va multumesc si va pup pe toate!

Azi noapte m-am trezit sa ii dau lapte Sofiei – l-a baut in somn – la 1.30, pt ca nu avea voie sa manance nimic cu 6 ore inainte de anestezie. La 7 s-a trezit si am mers la spital (Gr. Alexandrescu, nu stiu daca v-am spus).

Vestile bune sunt urmatoarele:
Sofia a suportat f bine anestezia (a durat cam 40 minute), eu am asteptat-o intr-o rezerva de langa sala de operatii, si mi-au adus-o adormita, a mai dormit cam ½ h la mine in brate si cand s-a trezit avea reflexele incetinite, dar n-a tinut-o mult :-) Nici nu a varsat, iar in scurt timp a fost in plina forma.
A doua veste buna este ca i-au luat tot azi din spital amprenta pentru olive (partea de cauciuc a aparatului auditiv, cea care se baga in ureche) si de maine intr-o saptamana mergem sa luam protezele.

Vestile mai putin bune:
Investigatiile de azi au relevat faptul ca pierderea de auz este mai mare decat a reiesit initial – peste 80% la fiecare ureche. Asta face din Sofia candidatul perfect pentru implant cohlear...Sincer, nu ma asteptam, speram sa aflam lucruri mai bune, dar asta e. Timp de 4-6 luni va purta aparate, va face logopedie etc. Dupa aceea va trece din nou prin aceleasi investigatii de acum, plus altele obligatorii: RMN, tomografie, pentru a i se putea face dosarul de recomandare pt implant.

Deci spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2010 ne asteapta o prima interventie chirurgicala. Implantul presupune conectarea unor fire intre ureche si cortexul cerebral, operatia va dura 4 ore pt o singura ureche, si vor fi doua operatii diferite – nu stiu insa la ce interval.

Vestea asta m-a cam naucit, trebuie s-o accept si sa gasesc puterea de a crede ca totul e spre binele ei. Stiu ca asa e, dar eu speram sa rezolvam doar cu aparate; o operatie care implica deshiderea capului cred ca nu incanta pe nimeni ...pe de alta parte, exista copii de 4 luni cu implant, sau cu operatii mai grele...

Plus ca nu stiu daca avem sanse sa obtinem sprijin de la CNAS, iar altfel interventia e f scumpa. Vom face consiliu de familie - mai aproape de data evenimentului – si apoi vedem ce si cum. Deocamdata ne vom folosi de aparate, o sa o ajute destul de mult – sper eu, sunt speciale pt persoane cu pierdere profunda de auz.

Gata, v-am pupat, eu sunt la birou dar nu prea ma pot concentra...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

stancutza m-am gandit la voi si m-am rugat azi .. se pare insa ca Doamne-Doamne nu mi-a ascultat rugile .. ce pot sa spun mai mult decat ca sunt alaturi de voi, daca pot sa va ajut cu ceva, te rog sa imi spui. punem mana de la mana cand va fi operatia si totul va decurge fara probleme. imi pare tare rau pentru problema cu sofiuca .. am sufletul greu si nu inteleg de ce trebuie sa treceti prin asa ceva .. in acelasi timp, trebuie sa intelegem ca asta e realitatea cu care va confruntati .. suntem alaturi de sofia, alaturi de voi! sunt absolut sigura ca printesica va merge bine cu logopedul, va fi constiincioasa, sunt sigura ca operatia va reusi si sofiuca va fi un copil normal .. va canta, va rade, va dansa pe muzica, va auzi vocile voastre, muzica, ploaia si toate sunetele naturii ..

va pup apasat si va imbratisez calduros!

pentru tine mami .. un buchetoi de

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stancuta, nu gasesc cuvinte sa-ti spun ce simt. O imbratisez pe Sofia si sunt convinsa ca operatia va fi un succes.
Ti-as sugera sa deschizi un capitol la umanitare ca sa poti face operatia in strainatate...nu stiu daca e ok ce-ti sugerez, daca nu, da ignore.
Va .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput