Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stancuta offf, mititica! Multa putere sa aveti! Uff, nu-mi gasesc cuvinte...Puiul mic va trece prin asa operatii, dar pe urma viata ei va fi mult mai usoara, nu? Si operatiile astea nu mai trebuiesc refacute pe masura ce creste, nu?
Cati, noi avem bilete la hotelul asta: http://www.plaja.ro/hotel_golden_tulip_mamaia_mamaia_romania/ Am fost si anul trecut si este super si e chiar pe plaja iar tarifele nu-s chiar asa mari!
Nemary noi azi pe la 3 plecam spre Buc, maine la 14, 30 avem programarea la dr (deci mare lucru nu cred ca avem timp sa mai facem) si stam pana sambata (cred). Tare mi-ar placea sa ne vedem, am luat si nr tau (poate mergem la BE, ce zici?), sper sa reusesc sa fac treaba asta ca avem de mers prin tare multe locuri (IKEA, Carrefour, mall etc).
Daca nu voi reusi sa ma vad cu niciuna dintre voi, imi cer mii de scuze de pe acum, inseamna ca am avut un program obositor pt Theuta (tre sa va pun poze cu Thea tunsa, dar nu am timp acum).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Stancutza, nici nu stiu ce sa zic ; va imbratzisez strans . Sofia este un bobocel de fetita si-o sa va 'ajute' sa luptati.

Cat depre operatie, poate poti deschide pe forum un subiect; am vazut ca si pe DC se organizeaza campanii.
Sunt sigura ca putem rezolva problema banilor, aici, pe DC.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

in alta ordine de idei .. e vorba despre un parc de langa mine unde ne-am intalnit eu si cu cati. e micut dar dragut si n-ai unde sa pierzi copilu' ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Parcul Rommniceanu, cumva? Ala de la Academie?

Pai, vin si acolo, dak ma 'primiti'; numai sa ma ghidati cum sa intru, sa parchez.

(cand decideti)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am vazut pe site-ul BE ca vin cei de la Hokide, asa ca maine trag o fuga sa vad cu ce-i incalt pe pici in vara asta. E singurul pct. de interes pt mine, asa ca sper sa rezolv repede BE, ca si asa, drumul pana acolo o sa-mi ia o vesnicie.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza ...ufff

Pe DC , la umanitare exista acest subiect , nu stiu daca il cunosti :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132054&whichpage=1

In el Kay a scris despre operatia de implant a fetitei ei, Sonia.

Poate te ajuta sa iei legatura cu ea.

Va pupam si suntem alaturi de voi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Diana, va suntem alaturi! Sofia este o minune si va trece cu bine peste pasii necesari ce va asteapta de acum inainte!

Aduna ce informatii sunt relevante si spune-ne si noua. Vom fi alaturi de voi cu tot ce putem, inclusiv resurse financiare.
Doamne ajuta!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stancutza imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa iti zic.Curaj sa treceti cu bine peste toate.:(
Suntem aici ca sa te ajutam.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

stiu ca nu am mai scris de f mult timp si probabil nici nu stiti cine sunt dar nu am rezistat sa nu scriu ceva acum
Stancuta imi pare tare, tare rau ca trebuie sa treceti prin incercarile astea grele, dar am convingerea ca totul va fi bine si Sofia se va putea bucura de toate sunetele minunate din jurul ei si mult, mult curaj

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi poti sa ii dai si kiwi cu tot cu samburi ca aia se elimina.

Elle notat reteta, mi se pare tare gustoasa .

Eu am fost la un examen azi si l-am dus si pe pici cu mine pt ca nu am avut cu cine sa-l las, asa ca am scapat usor.
Da is nervozata tare ca am aflat ca licenta e programata pe data de 6 iulie.Eu am rezervate bilete la mare din data de 3 iulie Da nu las eu marea pt licenta.Acuma o sa vad daca nu cumva pot sa dau cu alti studenti in alta zi iar daca nu se poate o dau in februarie.

In alta ordine de idei, saptamana trecuta am fost cu Razvi la fosta mea grupa de gradi.Imi era dor de ei ca nu i-am vazut de cand au inceput clasa I si acuma sunt a doua.
Nu mi-a venit sa cred ce mult au crescut si dezvolat.
Au fost foarte fericiti sa ma vada si sa imi vada piciu.Mi-au spus ca m-au tot asteptat sa ma duc sa-i vad.In fiecare zi se intrebau daca ma mai duc la ei.
M-au imbratisat de nu ma puteam tine pe picioare, dragii de ei.
Si acuma ca sa ma laud, am vb si cu o mamica a unui fost elev si m-a intrebat cand ma intorc la gradi.I-am spus ca acolo la ei nu mai pot pt ca snt toate titulare pe post.A fost foarte suparata, mi-a intrebat cum e posibil, pt ca parintii asteapta sa ma duc inapoi pt ca eu am fost cea mai buna si indragita educatoare si toti sperau sa ajunga si copiii lor la mine in grupa.Foarte mult si-ar dori sa ma intorc.Mi-a zis sa fac tot posibilul.
Nu va spun ce mi s-a ridicat varfu nasului de mandrie dar si de mirare.Stiam eu ca m-au iubit copiii mult, dar ca si parintii... .
Mai ales ca educatoarele care sunt acolo sunt de 10-15 ani, iar eu am predat doar 3.
M-am laudat destul?
Nu ma intelegeti gresit dar pt mine asta este una din satisfactiile profesionale.Cum pe voi va lauda sefii, pe mine copiii si parinti.

Scuzati placinta, dar trebuia sa impart cu cineva bucuria din suflet.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Stancuta, parca nu imi vine sa cred ce citesc! Imi pare nespus de rau. Asa cum au spus si fetele, sunt sigura ca, daca te vei hotara sa deschizi un subiect la umanitare, vor exista multi oameni, care vor sa va ajute. Si tu, la randul tau ai ajutat, iar faptele bune se intorc intotdeauna! Si, chiar si noi suntem multe, mai avem cunostinte, nu se stie niciodata...pic cu pic......

Va imbratisez si sunt convinsa ca se va rezolva problemuta Sofiei asa cum voi va doriti!

Mergi la inceput