FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Fetele mele, imi sunteti toate asa de dragi...si Ungaria imi este draga cu tot ce are in ea, bune si rele.
Poate ca nu este chiar asa de interesant ce scriu eu, dar puteti sa nu cititi daca va plictisesc.
Ca si voi sunt una care a batut drumurile din Ro sa faca un copil pe care altele nu-l doresc...si ma durea asa de tare ca deveneam furioasa. A, si bateam un drum taaaare bun Severin - Timisoara, prin toate acele glontane..., dar nu m-am lasat. Cand privesc in urma imi dau seama ca numai Dumnezeu m-a indrumat si mi-a calauzit pasii. Nici nu stiu cum a fost mai bine sa merg la un doctor renumit din Ro care sa-mi spuna ca singura sansa este FIV si cand am 3000 de euro sa vin la el (de "mi-a cazut fata")si aproape ca m-a scos afara..., sau sa merg lunar cu mari sperannte, ani in sir la alt doctor, tot din Tm, care sa-mi spuna in final sa merg sa fac FIV in Ungaria la dr. Zadori? Acum imi zic ca mai bine ca nu am facut FIV in Ro. Si ca printr-o intamplare am descoperi forumul si faptul ca Zadori era asa de laudat mi-am luat inima in dinti si am venit in Ungaria. Nu la Cluj, nu la Bucuresti unde cunosteam limba...
Nu ma numar printre cele care au reusit din prima, era cat pe ce sa nu reusesc nici din a doua...pt ca ma hiperstimulam fff usor.
La prima hiperstimulare, in ziua in care se dadea verdictul daca merg mai departe cu tratamentul sau ma opresc am avut ocazia sa ma consulte d-na doctor. Ea ar fi continuat tratamentul, dar Zadori a zis ca nu, ca poate fi riscant sa nu fie ovulele bune...am avut toata increderea...desi doream sa nu ma opresc, nu am pus prea multe intrebari, dar Zadori citea pe fata mea dezamagirea. Nu eram dezamagita de el, ci de soarta. Cand mi-a zis ca data viitoare va fi bine l-am crezut... si l-am crezut pana la final. Poate ca spre final si el se indoia putin de reusita, ca nu se dezvoltasera prea bine foliculii (ma hiperstimulasem in ziua 15 de tratament, peste noapte)si practic unul din cei 2 embrioni introdusi era cam haladit...dar eu eram optimista si credeam in el. Practic credeam in Dumnezeu care lucreaza prin el. Cred ca asta mi-a dat putere. Si acum cred ca asa a vrut Dumnezeu si copiii vin de la El, nu de la Zadori si de la nimeni de pe pamant(nu sunt bisericoasa, apropo).
A, cu ocazia asta mi-am dat seama ca sunt asa multe persoane bune printre noi si care ajuta neconditionat...

Sa dea Dumnezeu sa reusiti toate, fara exceptie si sa va faca Dumnezeu drumul lin si usor pana la infaptuirea minunii.

Va pup.

AMR 5 SAPTAMANI

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Mai LIANA, cum mama naibi ai reusit sa faci o fetita asa frumoasa? Ai lucrat mult la ea dar a iesit...arta nu gluma. Sa-ti traiasca si sa-i faca fericiti pe parintii ei. Uite ca acum ca vorbesc de fata ta, baiatul meu sare in sus de bucurie. Cred ca se indragosti.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Cris81, te rog frumos sa ma scoti si pe mine de la Aspiranta FIV. Acum sunt o fericita si implinita mamica a unei fetite adoptate si nu imi doresc sa mai fac niciodata FIV. Urmatorul copil va fi tot crescut in inima si nu in burtica, asa ca acum sunt mamica unei bobite de 5 luni si aspiranta mamica de bebe2 si poate chiar bebe3. Multumesc!
Liana30, FELICITARI pentru printesa ta! Sa iti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa. Esti o persoana deosebita si sigur o mamica foarte draga pentru copilul tau .(Daca mai retii, ne-am cunoscut la Szeged/clinica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

FELICITARI LIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ESTE SUPERBA.
scuze de intarziere dar nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp, soacra la spital etc.....
Buluna KLU va tin pumnii mai aveti un pic!
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana ai o frumusete de fata !!!!! Sa va traiasca si sa va umple viata numai cu bucurii.
Cris minunata e Teo, seamana leit cu voi. Ma bucur enorm pentru reusita voastra.
Steliana ce surpriza, mai intru si eu din cand in cand , cand am timp, si iata surpriza....FELICITARI sa va dea DD numai bucurii alaturi de copilasul vostru.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Multumesc mult Diana, deci programarile nu le face Zadori sa inteleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ce???????????auzi la ea daca mai tin minte??????cum sa te uit io iubita???doamneeeeee ma bucur din tot sufletullll..citeam ca o rugai pe criss sa te scoata de la aspirante si ma gandeam offf iar se supara steliana..iar trebe sa ma pun cu bata pe eaofff si asa slabanoaga unde sa mai dau bree..cand colo fericire maximaaaa..felicitariiiii mamicutzooo..oauuuu abia astept a vad poze..doamneeee cat ma bucur..va pup iubita si va doresc tot binele din lumeeee..

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Buna fetelor. Puteti sa-mi spuneti cum se activeaza PM-ul. Imi cam prind urechile!

clik pe Profil personal,,clik Mesaje private,,clik Options..clik Activeaza mesajele private..
daca nu iese ..da un semn ca o rezolvam noi pana la urma..te pupp

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

fug cu bubulina la pediatru..dehhh sa ne cunoastem
sper pana diseara sa am timp sa va raspund la toate,,
va pupam..

luptatoarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

steliana, felicitari pt fetita si sa te ajute Doamne-Doamne sa-i aduci un fratior, doi cati vrei tu...

pupy, daca stii engleza, ii scrii lui zadori si-ti face el programare. Daca nu stii si ai nevoie de traducatoare atunci iti fac ele la receptie...Dar via zadori cred ca e mai repede...la noi asa a fost! Ne-a programat in acceasi saptamana...

Buuuuuuun....deci eu: nu mai pot, nu mai pot, nu mai pooooooooooooooot!!!! Sunt ziua 7 de la ET si vreau sa stiu: "Halatu' cat e halatu??????" adica "testu' cum e cu testu????" Ala din urina? betaHCG-ul? Iese ceva??? Cand iese???Nu mai am rabdareeeeeeeeeee!!!!!!!

Nu va suparati pe mine.......dar nu mai stiu ce sa fac, ca nu ma pot concetra la nimic altceva si noaptea visez numai teste!!!

Pupici colgelor mele de suferinta

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput