FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 8
Elmasi spune:
FELICITARIIIII STELIANA....
sa va bucurati o viata intreaga de noua postura de parinti..
sa va traiasca comoara si sa aveti parte numai de bucurii.
Liana draga de ea nu uita pe nimeni, are o memorie de elefant..
multi pupici lui Gyongyi si lu Doru
la fel si pentru Miha 2004 si Miha3 si Liana
si pentru toate
ala77 spune:
Alsima, draga mea.
Testul din sange se pozitiveaza mai repede, cel de urina mai tarziu. Eu as mai astepta, macar pana maine. Daca n-ai rabdare, fa hcg, nu test de urina. Stiu de un hcg pozitiv in ziua 7, dar dupa et la 5 zile. Daca nu mai poti si nu mai poti, fa hcg, ceva trebuie sa iasa.
Succes!
diana23ct spune:
fetelor vreau sa va intreg si eu ceva. eu am ovare micropolichistice si mi-a spus aseara o dr ca e o pb si pana nu scap de ele fac de pomana stimulare ca nu au cum sa treaca foliculii de peretele care s-a format. Este cineva pe aici care are asemenea pb si care a reusit sa faca fiv? Sunt tare speriata, va rog ajutat-ma.
Miramar spune:
Liana - 'or mai fi fost certuri dar asta nu inseamna ca nu mi se face lehamite in continuare.
Urat foarte urat, ce sa spun tipic romanesc, balcanic.
Nu va convine nu mai mergeti. Simplu! Cautati in alta parte sa va convina.
13+
Miramar spune:
diana23ct - da eu am ovare polichistice. Dr. ta are si n-are dreptate. Cu stimulare poti obtine foliculi destul de puternici care sa strapunga peretele ingrosat al ovarului. asta de principiu - acum fiecare caz are particularitatile lui, iar tu ai dat prea putine detalii. Daca intr-adevar peretii sunt foarte ingrosati si asta e sg. cauza (nu exista si cauze hormonale care sa impiedice ovulatia) poti face interventie laparoscopica cu drilling ovarian prin care se curata ovarele. Atentie insa rezultatul tine cateva luni, dupa pojghita se formeaza la loc.
In orice caz - asta este un subiect privind fertilizarea in vitro, pentru informatii specifice problemei tale (in cazul in care nu cumva te-ai hotarat in directia FIV) intra la subiectele dedicate acestei probleme
PS: treaba asta n-are legatura cu FIV-ul, la FIV se face punctie prin care ovocitele se extrag in mod artificial direct din ovare.
13+
ALRAK spune:
ALSIMA Nerabdarea ta m-a facut sa scriu si eu cateva randuri, parca mi se transmite si mie, cu toate ca eu am facut ET-ul numai in 16 mai 2009. Incearca sa te relaxezi si sa te gandesti numai la lucruri frumoase ( ex. cum o sa ne pimbam pe malul Muresului cu BB ai nostri). Trebuie rabdare si DD ne va ajuta.
Felicitari celor care deja sunteti mamici si mult noroc celor care asteptati sa fiti. Doamne Ajuta-ne
pupy76 spune:
Multumesc mult Alsima, deja i-am scris dar cred ca a uitat sa-mi faca programare, am discutat despre analize, costuri dar de programare...pauza.Credeti ca sunt prea insistenta daca ii mai scriu o data si il rog de programare?
alsima spune:
alla, merci mult de raspuns...mai astept 2 zile....offfffff....
(mai bine decat sa incerc sa nu se vada si sa intru in depresie)
pupy...mai sccrie-i o data lui zado...si de 2-3 ori...pana iti rapsunde....sa vezi cat il sacai eu...e obisnuit dont worrie...
pupici si bafta
Luna MAI e luna MEA!!! :)
alsima spune:
ALRAK...ne cunoastem???
Ce bine ne-ar sta la plimbare cu 2 mogaldetze, nu???
Doamne, ajuta!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
ala77 spune:
pupy
Scrie din nou ca vrei programare. Nu se supara, dar probabil ca e foarte aglomerat.
Alsima
Umple-ti timpul cu alte chestii si nu te mai gandi. Te pup si-tin pumnii sa vii cu beta mare!