FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 6
KLU1973 spune:
Avalon, ce mai poveste...trista...
Crisis, se pare ca am cunoscut doar partea plina a paharului...eu v-am spus cu ce m-am confruntat...
Klu 27+
Blanche25 spune:
Cu intarziere:
Liana felicitari, ai o bebica superba, e foarte frumoasa, are o gurita incredibila. Sa va traiasca, sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa! Cred ca sunteti atat de fericiti incat nu puteti exprima. Bravo!
ala77 spune:
atunci sa nu ne mai miram ca unele intra in fata, iar altele asteapta cu orele, si nici ca unele au platit procedurile cu "reducere", daca diferenta intra in buzunarul doctorilor...
No coment.
pussi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 LEGATURILORRRRRRRRRRRRRRRRRR va pupam..multumim..abia asteptam sa ne cunoastem in noua echipa va multumim la toate de urari..io tot zic ca o sa va scriu la toate in parte..dehhh daca uit ma intelegeti voi doar is baba luptatoarea mea "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
te-ai obisnuit cu Puiul de Olteanca? daca DA, atunci schimba si tu semnatura de gravidoasa... ca ti-a trecut vremea si baga repede poze cu Mostenitoarea lui Grasu...n-am vazut decat o poza si vreau si cu tine cu puiutul in brate
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
alsima spune:
Fetelor, am si eu o intrebare....sunt in perioada in care orele sunt ani, iar zilele sunt secole...stiu ca ma intzelegetzi...
Deci: sunt ziua 6 de la ET si ma simt foarte bine!!!! Am o mica jena in burtik, jos, daca stau mai mult in picioare...dar in rest...ma simt bine!
Zadori mi-a scris azi si m-a intrebat daca am o sensibilitate a sanilor!!! NU AM!!!!!
Va rog din suflet sa-mi spuneti!!! Trabuia sa simt ceva? Voi ati simtit ceva?????
Offffff....macar mi-a dat "liber" sa fac testul vineri (ziua 10) ca pana luni nu mai supravietzuiam...
Luna MAI e luna MEA!!! :)
ala77 spune:
Alsima,
La mine, cand am fost insarcinata, jena la nivelul sanilor a aparut la 3 saptamani de la ET. Dupa vreo 3 zile au inceput sa ma doara rau.Din cate stiu eu, simptomele de sarcina apar mai tarziu.
ala77 spune:
Alsima
Cred ca jena din burtica e semn bun. Se intampla ceva acolo. Oricum, nu te panica, o multime de fete n-au avut nici un simptom, si unele deja au nascut.
Tin pumnii!
pupy76 spune:
Diana te rog spune-mi si mie cum ai obtinut programarea?
Ai sunat tu la clinica sau ai trimis mail Dr Zadori? Eu i-am scris un mail in care i-am spus toata povestea noastra, dumnealui mi-a raspuns mi-a zis cu ce analize sa ma prezint , cat costa..dar nu ne-a zis nimic de programare.Asa ca i-am scris din nou sa ne si programeze. Multumesc mult.
diana23ct spune:
pupy76 eu am vb la tel cu una din traducatoarele de pe prima pagina (Vichi) si mi-a facut ea programarea la Dr Zadori.