FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

dar care e treaba cu prima pagina? ce, acolo sunt cumva vip-uri? sau modele de comportament? monumente de cultura? sunt femei obisnuite,gravide, femei cu copii in brate si femei care doresc sa isi tina copiii in brate... singurul lucru care le uneste este ca au facut fiv in Ungaria...

nu am inteles la ce "diferenta" te referi, de obicei cand faci o comparatie trebuie sa pui ambii termeni ai comparatiei, deci diferenta intre ce si ce?

nu stiu ce e aia "la bucale", gasesc in vreun dictionar medical?

PS: Nu ai de unde sa stii din ce considerente doresc eu sa fiu trecuta pe prima pagina. Sa stii ca nu m-am "inscris" nicaieri fara vreun motiv, in general nu fac nimic fara un motiv. In orice caz, stai linistita, si tu si toate celelalte persoane indignate de pe aici ca in afara de asta nu doresc sa fac si conversatie cu voi. Cu exceptia unor persoane adevarate de aici (nu le mentionez, ca se stiu) si cu care pot avea o coversatie placuta, interesanta, inteligibila sau folositoare la alte subiecte.

Multumesc inca o data pentru ca m-ati trecut pe lista si nu voi mai reveni la acest subiect, promit. Continuati-va disputele. Pa pa pa pa.... vorba lui Badea...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga?
- Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala?
- A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!
Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap.
- Asta pentru ce mai e, draga?
- Te-a sunat calul!

Sa mai schimbam tonul discutiei si sa zimbim:)))
Va pup pe toate!!!
Alina, sper ca esti cumintica...cite teste ti-ai cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Fetelor, in 10 ani de lupta cu sterilitatea am cunoscut si eu in tara o gasca de dr renumiti care manifestau interes pentru pacienti numai in cazul in care deveneau profitabili.
Cu toate ca si eu am asteptat ore in sir pe holurile clinicii din Szeged...am crezut in sansa mea si am sperat. Cand intram la dr Z nu ma lasa sa plec pana nu ma intreba daca totul este clar si se purta cu mine ca si cand as fi fost unicul lui pacient din ziua respectiva.
Eu pana la el nu am mai cunoscut un astfel de comportament medic-pacient...m-a tratat in primul rand ca pe un om si am simtit ca-i pasa...am gasit comunicare si devotament.
Dupa primul esec...sarcina oprita in evolutie... am discutat si mi-a explicat ce s-a intamplat defapt de obtinusem doar un singur ovocit care se pare ca nu fusese de calitate...si la al doilea tratament a schimbat schema de tratament totul mergand mult mai bine ca prima data.
Nu am cum sa contest calitatile pofesionale ale celuilat medic de la Szeged ca nu sunt in masura...dar poate ca v-am mai zis...eu nu am incredere in femei...in femeile ginecolog
Inainte sa ajung la Szeged am fost si in tara la dr renumiti in proceduri FIV si mi-am dat seama ca eram pentru ei doar un client si deveneam profitabila de la al 3lea FIV ...ceea ce este foarte trist...

Bafta tuturor si hai sa credem in steaua noastra norocoasa !!!

alsima,

pamy, asteptam beta mareeee !!!

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetelor, haideti sa lasam disputele! Faptul ca unele din noi si-au spus parerile nu inseamna ca trebuie sa ne razboim. Oricum suntem in aceeasi situatie, ar trebui sa ne sprijinim, nu sa ne contrazicem. Si mai ales, sa nu uitam ca nici un doctor nu e Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

As avea si eu o intrebare. Aici in tara cand mi-au zis sa trec la FIV mi s-a recomandat sa fac o laparoscopie prin care sa mi se clipseze trompele, astfel scazand riscul unei sarcici extrauterine.La Seghed se practica aceasta procedura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dupa cum stiti inca sunt in spital..dar citesc si nu ma mai mira absolut nimik..chir nimik..de ce??????spunea cineva ca e de aproape un an pe-aci si nu a intalnit asa ceva.....pai ce intalnisi acum muica?????pai unde fusresi acu cateva luni sa vezi dispute la greu ..sa ne scoatem ochiipe Zadori...si inca mai in urma cu cateva luni neste disct fff interesante intre mine si crisdoamneeeee si cate si mai cateeeeee...si tu zici ca nu ai intalnit asea ceva??mai cata si ia sa vezi
mai auzii ca cica ..conteaza,,..interesant!!!!!ete ca la mine nu a contatsa-ti mai spui ce sunt????chiar conteaza?hmmmm..
legat de prima pagina....pai uite muica iti spui io cum sta treaba la mine...io chiar ma simt o vipa!!!e vreo problema??si da pe mine ma intereseaza sa ma vada niste straineasa cum le spui tu..dar pt mine nu sunt muica straine..nuuuuun:::SA-TI MAI SPUN CA SUNT FETE CU SUFLET MAREEEEEE????ai intelege?sau poate ca iar nu ar conta!!!!si crede-ma cand am zis sa ma treacsa eram deja cu boii in caru7ta cum se zice mai nou..dar morcovii la dosul meu nici macar rondele numai erau..erau direct pasatidaca intelegi...
imdediat revin cu continuarea ..sunt cu bubulina in brate si trebe sa pape...sper sa nu aud ca nu conteaza!!!!!ca m-a fac a drakului

aaaaa pana vin cu completarea..scriu repede ,,
crissss esti tareeeee!!! multam frumos..ai retinut esentialulstiai ce imi doresc..sincer????eram sigura ca o vei facedehhh doar am fost surori nu?sangele apa nu se faceva pup
Avaloaneeeeeee nici sa nu te aud!!1auzi tu????daca te suparasi pe criss´..las-o muma asea e eainfierbantata in alta discutiesare repede si da din gurain urmat minute ii pare rau doar vazusidar in schimb are suflet mareeee..gura o ia uneori pe dinainte
criss sa nu dai mumama scapai
hai va pup pe amandoua..nu e cazu de suparare,,
apai daca te suparasi pe ..conteaza..apüai ce sa spun..nu se merita..pai ce sa-ti zic io??ca doar stii tu mai bine la cate paruieli au fpost pe-aci pe forumul nostru cica
da asta nu inseamna ca numai apari aci...unde io sunt o vipa!!!
revin

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

revenii cu bubulina la san .dehh cand o privesc uit de toatee..vroiam sa va spum mult mai multe..sa vaz ce imi mai aduc amintesi parol ca hormonii se dusera la mine

legat de zadori..uite ca spun io una cu 4 inseminari si 2 fivuri la el..vechitura acte in regula la el
asa cum spuneau fetele dupa o perioada deeeee.. te convingi singura..
dar noi nu vrem sa te convingem pe tine..noi vrem sa spunem ADEVARUL!!pt ca asta e ..nu zic ca nu e bun.nuuu..io zic ca e super tareeeee..io am reusit din prima la el ..doar ca nu a fost sa fie..si nu am renuntat..am insisttat..si?nimik..ca in final sa-mi spuna pas?
iubita mea daca nu te lovesti de ele nu ai cum sa intelegi..
numai scriu ma opresc aici..daca vrei mai multe explicatii le dau cu cea mai mare placere cum le-am mai dat de fiecare data..
spun si sustin..LA CE IL DEPASESTE SPUNE PASSSSSSSSS ::DAR PACAT CA PASUL IL SPUNE POATE PT UNELE DINTRE NOI PREA TARZIU111111!

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

LEGATURILORRRRRRRRRRRRRRRRRR va pupam..multumim..abia asteptam sa ne cunoastem in noua echipa
va multumim la toate de urari..io tot zic ca o sa va scriu la toate in parte..dehhh daca uit ma intelegeti voi doar is baba

luptatoarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

In primul rand o felicit pe LIANA pt darul primit de la Dumnezeu!!!
Doresc fetelor care si-au serbat ziua de nastere,sanatate,impliniri alaturi de cei dragi!!!

Apoi,sunt mihnita pt cata rautate vad,din partea unor femei,care de fapt au acelasi scop,de-a ajunge mame!Ati sarit pe ZAPP,care in mod sigur,sufera inca enorm si mai are si dreptul la opinie.Nu oricine are la indemana cei 1000 de lei,pe care sa-i puna la bataie la interval de 2-3 luni.Atunci,chiar ai dreptul la mai multe explicatii!Si eu sunt patita ZAPP,cu un rahat de polip pe care mi l-a vazut dr.Z si totusi am inceput procedura fiv,ca apoi sa mi se spuna ca din cauza polipului am esuat, si sa fac histero.Cine a fost de vina?Eu,probabil pt ca n-am intuit ca ar trebui histero inainte de...tot in domeniu medical lucrez si eu si barbatul meu,pe deasupra e si ungur,n-am beneficiat de o atentie deosebita si nici n-am asteptat.Tu esti mai norocoasa, OLGUTZA ?!

CRISISS,de ce iti ceri scuze?????????????? N-ai voie sa te comporti ca o lauza? Copilul tau cere mai putina atentie? Sa nu mai faci lucrul acesta niciodata,atata timp cat ai fost prezenta si alaturi de toate fetele,pina ai devenit mamica! TE ADMIR !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

pupy, din cate stiu eu, inainte de fiv e mai bine sa scoti trompele. Cred ca medicii din Ungaria asa recomanda. Daca tot te supui unei interventii chirurgicale si trompele nu mai sunt functionale, de ce sa nu le scoti mai bine. Sunt fete care le-au clipat, iar mai tarziu au ajuns tot sa le scoata.

Mergi la inceput