FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 4
ala77 spune:
si da, interventii laparoscopice se fac la Szeged. Dar nu stiu daca fac clipari de trompe. Dar nu vad de ce nu ar face.
Avalon spune:
Crissis, imi cer eu scuze fata de tine Sarcina nu e o justificare, stiu... dar io si inainte de sarcina aveam fitilu' scurt... acu' e si mai grav ...
Liana , nu stiu cand mai ai timp sa temperezi si o gloata de femei infierbantate pe forum ... Ai grija de bubulina ta (i se potriveste perfect alintul!) si fa-o mare! Ea v-a facut niste parinti fericiti!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+
olgutza0905 spune:
Imi pare rau ca am fost prost inteleasa. Si EU am stat la coada, si EU am asteptat ore intregi si EU am plins si am suferit ca si zapp cind nu am reusit si deci...nu am fost cea norocoasa...dar NU m-am apucat sa gasesc vinovati pentru ca nu mi-am pierdut speranta si nici nu vreau sa-mi pierd increderea in dr....nu as putea continua daca as simti altfel...iar daca sint asa inversunata astea sint motivele...
Si Liana...chiar m-ai dezamagit...nu mai tratati forumul ca si cum ar fi al vostru....chiar daca scrieti de ani de zile...e al tuturor...si pot sa-mi exprim o parere chiar daca nu coincide cu a voastra....iar despre ce i-am spus lui avalon....nu mi-a placut reactia si cum a sarit pe cris...doar pentru ca nu a pus-o pe prima pagina....
Avalon spune:
Crissis, pentru ca si tu esti o proaspata mamica de fetita, iti doresc sa fiti sanatosi toti trei, sa va bucurati de familia intregita!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olgutza0905 Imi pare rau ca am fost prost inteleasa. Si EU am stat la coada, si EU am asteptat ore intregi si EU am plins si am suferit ca si zapp cind nu am reusit si deci...nu am fost cea norocoasa...dar NU m-am apucat sa gasesc vinovati pentru ca nu mi-am pierdut speranta si nici nu vreau sa-mi pierd increderea in dr....nu as putea continua daca as simti altfel...iar daca sint asa inversunata astea sint motivele... Si Liana...chiar m-ai dezamagit...nu mai tratati forumul ca si cum ar fi al vostru....chiar daca scrieti de ani de zile...e al tuturor...si pot sa-mi exprim o parere chiar daca nu coincide cu a voastra....iar despre ce i-am spus lui avalon....nu mi-a placut reactia si cum a sarit pe cris...doar pentru ca nu a pus-o pe prima pagina.... |
Despre Liana iti spun eu cate ceva, desi ar trebuit mai intai sa te informezi cat de cat... Liana nu numai ca n-a dezamagit pe NIMENI pe forumul asta (tu esti exceptia!!!), dar a participat cu sufletul si material, cu timpul ei liber la actiuni umanitare de care poate tu nici nu ai auzit... Apropo, ca tot ziceai ca forumul nu e al nostru: ai deschis macar (nu sa participi efectiv prin donatii si alte chestii din'astea la care Liana, care te-a dezamagit pe tine, a participat) sectiunea forumului AJUTOR UMANITAR? Sau tu credeai ca forumul e format numai din sectiunea "aspirante" si aici se vorbeste numai despre doctori ginecologi si despre fiv??????
Crezi ca toate chestiile alea pe care le are Liana la nume (iconurile alea) i-au fost acordate ca "galoane" pentru ca e veche pe forum???? Nu draga mea, le-a a primit pentru donatiile pe care le-a facut!!! Sii cumva faptul ca atunci cand cineva e in necaz mare, Olteanca noastra sare imediat sa ajute persoana respectiva? Ai auzit vreodata de Barbie??????? Banuiesc ca nu...
Forumul asta nu e al nostru, doar atat ca unii membri sunt lideri ai comunitatii forumului, iar LIANA este un exemplu pentru toata lumea!
Avalon 12+
mihaele spune:
Liana va pupam si va imbratisam cu drag Bubulina ta este ffff frumosa ca voi doi ai grija de ea sa fiti santosi si fericiti.
Dragele mele haideti sa fim mai bune si sa lasam rautetile la o parte ca nu ne aduc nimic bun si eu am fost pacienta Dr Zadori nu am reusit...... asta este viata am trecut prin 4 esecuri este sfasietor de dureros dar dac stam acum si gandim ca daca ami facea nustiu ce dr reuseam nu are rost sa ne facem ganduri aiurea asa este dat pe lume asta uni sa reusesca din prima si din tot sufletul Felicitari si altora ne este dat sa trecem prin mai multe asa a vrut DD eu nu pot sa zic ca Zadori este Dumnezeu fiecare are defectele lui eu am facut 2 fiv-uri in tara si credetima am fost in Ungaria si nu am fazut nimic deosebit fata de Roamnia singurul lucru este au alt comportament fata de pacienti. Dar din punct de vedere medical nicio deosebire. De exemplu ultima data am fost la Zadori si sa uitat pe analizele mele si cand a vazut ca am anticorpi nucleari pozitiv ma intrebat foarte curios ca ce tratament mi-a dat in Romania? Ia-m spus ca nimic a inceput sa zambeasca deci nici el nu stia nimic despre acesti anticorpi sau deptre tartamenul care trebuia sal fac inainte de fiv. Asta este viata nu avem dreptul sa judecam pe nimeni.
Fiti va rog mai bune si credeti in Dumenzeu si in sansa voatrsa.
Avalon,Criss, si aveti grija de comorile voastre
Gyongy
Puisori dragalasi
m_i_s_s_y spune:
Fetelor dragelor eu sunt pe principiul ca o discutie intre oameni cu pareri diferite nu poate fi decat fructuoasa pana la urma.
Despre forum..eu citesc de multi ani dar jur ca nu am am avut curaj sa intru pe DC (indiferent de topic) decat dupa ce au trecut 12 saptamani de la primul Bhcg pozitiv..nu aveam informatii, deci nu puteam ajuta faptic pe nimeni, in schimb, de multe ori, fara sa stie, Bata Lianei am simtit-o si pe spinarea mea, fara ca ea sa stie ca ajuta o fricoasa ca mine..si asta e doar un exemplu de ce a insemnat acest forum.
Zadori...Zadori nu e Dumnezeu...niciun doctor nu este...planuiam si noi ca daca nu va fi cu ochisori a treia oara, sa ne indreptam spre tari mai calde...nici eu nu am crezut in chestia cu infertilitate inexplicabila...inexplicabil este ce nu cunosti inca...deci planuiam sa mergem in SUA sau in Israel daca nu ne iesea...Dumnezeu ne-a ajutat si bebelina tocmai va saluta cu un croseu. Pentru mine Zadori va ramane un profesionist..ca sunt altii mai profesionisti ca el, nu contest, Doamne fereste...
Clinica din Szeged...asta e o alta poveste...am crezut ca ma urc pe pereti cate ceasuri am stat eu acolo asteptand sa intru...faceti si voi un calcul ...la 3 Fiv-uri..in perioada stimularilor faceam testul de sange dimineata si plecam , ma intorceam peste 3 ore, decat sa stau acolo...le intrebam pe asistente cand sa vin...in maghiara pe care eu nu o stiam si in engleza pe care ele nu o stiau...e...acum au trecut, e usor sa fac misto de ele dar au fost momente cand imi venea sa le scot ochii cand vedeam cum pun dosarele unul peste altul si eu eram jooooos, dedesubt de tot. Sa nu mai spun cand o vedeam pe traducatoarea aia blonda cat casa si mai era una mica, uscata cu aspect de tiganca, cu tocuri cui, poseta de lac si par lung..faceam cu nervii...sotul meu stie maghiara..nu va puteti imagina ce tampenii le turnau saracelor fete si ce vorbeau ele fara ca fetele sa inteleaga...nu o cunosc pe Gyongy, sunt sigura ca nu e niciuna dintre cele descrise de mine...parerea mea ca la clinica din Szeged lucrurile sau romanizat maxim. Pe de alta parte, in sala de operatie a fost alta poveste...o asistenta care nu imi vorbea limba, nici eu pe a ei, in timp ce mi se punea anestezia ma mangaia pe frunte...incredibil, uman, exceptional.
Despre lista...si eu as vrea sa fiu acolo...nu pentru mine, ci pe pntru a fi un exemplu pentru toate fetele care acum incep procedurile...un exemplu ca minunile sunt posibile, ca indiferent cat de mult doare o nereusita trebuie sa te ridici si sa o iei de la capat..un exemplu ca se poate!
Stiu cat doare sa umbli prin spitale sa te cracecti la o suta de oameni si sa se dea cu pararea sau sa faca experimente pe tine...doctorii si spitalele din Romania??!...nu, multumesc...dupa laparo la Bega in Timisoara fara motiv..nu mi-a facut nimic, m-a deschis si m-a inchis...doar sa vada daca e in regula cica, desi HSG era buna, tratamente hormonale inutile in Bucuresti, fara sa mi se faca macar o singura analiza hormonala sa vada daca e nevoie de tratament...nu, multumesc...
Va port in suflet pe toate, mamici, gravidute si mai ales aspirante...voi stiti ce inseamna lupta, voi sunteti exemplu pentru orice om care vrea sa realizeze ceva in viata...voi luptati cu ce din din jur care nu va inteleg, cu sistemul de kkt din Romania care nu va recunoaste drepturile, cu voi insiva sa va depasiti limitele..respect!
si Liana...hraneste micuta, da-i un pupic pe nasuc din partea mea si ramai pe DC..bata ta va prii si altor fete cum mi-a priIt, din umbra, si mie...multumesC!
25+cu bebelina
ce mare sunt
diana23ct spune:
Buna fetelor. Imi cer scuze ca dau buzna la voi si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Incep prin a va poversti cateva pb prin care am trecut. Anul trecut in toamna dupa mai multe analize sotul a fost diacnosticat cu azoospermie, din cauza FSH-ului f mare medici nu ne-am dat nici o sansa nici la biopsia testiculara. Am decis in cele din urma sa mergem pe donator si am facut in luna aprilie o inseminare la Clinica Polisani cu dr Mutuliga care nu a prins. In prezent sunt interesata sa fac o FIV cu donator in Ungaria. AM auzit de dr Zadori si de reusitele lui si am zis sa incerc si asta. As avea si eu rugamintea sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am vazut ca sunt cateva persoane de contact care sa traduca. Sunt cadre medicale din clinica, au ceva cunostine sau nu? Cat costa sa iei o astfel de persoana si cat costa pretul Fiv-uluiin conditia in care am toate analizele facute. Imi trebuie doar sa merg la primul consult si apoi sa incep tratamentul. Unde trebuie sa sun sa imi fac o programare la dr Zadori? Cu ce banca de spermina lucreaza clinica? Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine. As vrea ca pe urmatorul cm sa pot incepe tratamentul.
Va multumesc anticipat si va pupic pe toate.
ala77 spune:
N-a spus nimeni ca Zadori nu e un profesionist. Doar ca mai are scapari...si asta pe pielea unora dintre noi. Nu cred ca da nimeni vina pe doctor ca n-a reusit, doar stim toate care e procentul de succes in fiv. Si cred ca oricine are dreptul sa-si spuna parerea, sa-si povesteasca experienta. Cred ca si pentru asta e forumul, nu doar pentru proslavirea doctorilor.
ala77 spune:
diana,
Pe prima pagina e nr de tel al clinicii, de stii ungureste, si adresa de mail a dr. Zadori. El vorbeste f bine engleza. Poti sa-i scrii problema ta, va raspunde repede. Tot pe prima pagina sunt si numerele de tel ale traducatoarelor.
Mult succes!