FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 16
ala77 spune:
tamaryllisEu le-am facut in Romania,de fiecare data, cu cateva zile inainte de punctie.
Cand incepi?
tamaryllis spune:
pai incep in iulie sau august, in functie de cum ma descurc si la serviciu! Nu vreau s plec stresata! :)
2009 este anul in care voi reusi!
KLU1973 spune:
alsima, felicitariiii...treci la odisee !!!
tamaryllis, eu am facut analizele de sange in tara numa' ca la al doilea FIV am descoperit ca EKG-ul era la limita valabilitatii si l-am facut in Szeged cu ajutorul lui gyongyi.
mi-ka, felicitariiii !!!
Klu 27+
Liana30 spune:
luna MAI e luna ta!!!luna MAI e luna ta!!!
Felicitariiiiii alsima!!!!!
oauuuuuu grabita ca de obicei
Felicitariiiiii MiKabun venit pe lume printzesei..va pupam
ALRAK io zic sa ai rabdare pana marti..sau daca nu ai fa-l lunite pup si pumnii sunt stransi.
balantavei reiusi pana la urma..capu sus..trebuieee!!!
tamaryllis eu le-am facut si in tara da si la unguri..nu la clinika ci la un laborator..doar ca acolo trebe facuta programare ,,te pup si multa baftaŽ!!
criss multam frumos..vedem maine ce zice docuoricum nu i-am dat decat o singura data si mi l-a scos afara..de atunci nu i-am mai dat decat de la mine.
klau vazusi?
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
hai sa.i zic si aci lu grasu La multi ani !!!stiu ca cetesti
La multi ani mamica de cornelia!!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ALRAK spune:
Liana multumesc pentru sfat, sper sa pot avea rabdare pana marti. Tu cum te mai simti si ce face vedeta Annemarie Catalina?
Mi-ka, felicitari pentru cea de-a doua comoara a ta. Sa fie sanatoasa alaturi de surioara ei si de parintii super fericiti.
Tamaryllis, eu am facut analizele in tara, dar nu este de neglijat nici varianta de a le face in Ungaria, preturile nu sunt cu mult mai mari.
Sa te/ne ajute DD ca anul 2009 sa fie anul reusitei.
Pupici pentru toate mamicile, gravidutzele si aspirantele.
Doamne Ajuta-ne!
irinaflorea spune:
Alsima FELICITARI!!!!!!
Am urmarit evolutia ta cu sufletul la gura, asta dupa ce nu am mai intrat pe forum de tare mult timp...(a trebuit sa iau pauza de 3 luni din febr, dupa care Dr Bodnar nu a fost la clinica in perioada de inceput a CM si acum ma duc in Iunie)...si trebiue sa recunosc ......ca mi-au dat lacrimile. Esti o dovada vie ca ceea ce visam cu toatele nu este un lucru imposibil de realizat. Asa ca inca odata FELICITARI!!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, si sa aduci pe lume cel mai frumos si cel mai sanatos bebel de pe lume !!!!
pe voi , fetelor pe toate va dulce!!!
Felicitari celor care au reusit si curaj noua, celor care mergem mai departe!!!!!
Alsima, iti preiau motto-ul, putin adaptat...IUNIE VA FI LUNA IN CARE VOI REUSI!!!
tamaryllis spune:
multumesc fetelor pt sfaturi!
ce presupune examenul de medicina interna?
2009 este anul in care voi reusi!